franula5 27.03.08, 13:41 witam, kupiłam krzesełko bb confort Omega,bez instrukcji, uzywane. Jak zmienic wysokosc krzeselka? nie moge sobie poradzic, teraz jest na najnizszym pietrze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jstarzynka Re: krzesełko Omega bebe confort pomoc 27.03.08, 18:00 Witam. Jak chcesz podnieść do góry to trzeba po prostu ciągnąć tylko siedzisko do góry, a cały stelaż krzesła przytrzymać np. nogą. Natomiast z powrotem w dół, to z tyłyu oparcia (jakoś w połowie są po obu stronach podłużne przyciski np. u mnie granatowe) trzeba wcisnąć równocześnie oba przyciski i pchać siedzisko do dołu. Pozdr. i zyczę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-j Re: krzesełko Omega bebe confort pomoc 27.03.08, 21:38 Jeśli jesteśmy przy temacie krzesełek omega to też poproszę o pomoc. Zdjęłam do wyprania szelki, fotelik trochę poleżał na strychu (czekał na nowego użytkownika) i teraz nie mam pojęcia jak można te szelki zamontować (chodzi mi konkretnie o sposób przełożenia szelek z tyłu przez te plastikowe otwory (bo o ile pamiętam to dolna część szelek była też z tyłu za plastikiem, a teraz udało mi się przeprowadzić je tylko pod tapicerką). I czy ktoś dokupował nową "tapicerkę" (a raczej poduszkę)? Myślałam o czymś takim: www.babyclub.pl/product-pol-395-Poduszka-wyscielajaca-do-krzeselka-Jasnoniebieska.html Czy to pasuje na te krzesełka? pozdrawiam Kaśka PS U mnie te przyciski do podnoszenia też są granatowe. Odpowiedz Link Zgłoś