zuza2007 19.04.08, 18:47 Proszę o opinie o tych łóżeczkach. Dziękuje serdecznie Z. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azyli Re: Opinie o łóżeczkach turystycznych Coneco i C 19.04.08, 19:31 Mam Chicco, proste, bez otwieranego boku, z 1 pozycją spania sprawdza sie idealnie. Korzystamy na wszystkich wyjazdach i przez 2 pół roku dziecka jako kojec. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
basia741 Re: Opinie o łóżeczkach turystycznych Coneco i C 19.04.08, 20:57 Właśnie miałam zakładać taki sam wątek. Zamierzam kupić łóżeczko turystyczne na wakacje. Myślałam o Coneco Venus, ale mam wątpliwości po przeczytanych negatywnych opiniach na temat wózków tej firmy. Może użytkowniczki coś podpowiedzą. Rozważam jeszcze Chicco, Hauck i Brevi, ale nie widziałam ich na żywo. Przyłączam się do prośby o opinie. basia Odpowiedz Link Zgłoś
basia741 Re: Opinie o łóżeczkach turystycznych Coneco i C 21.04.08, 18:17 może jednak któraś mama wypowie się na temat jakości coneco. bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kamapyp Re: Opinie o łóżeczkach turystycznych Coneco i C 21.04.08, 21:50 my mamy taki: www.allegro.pl/item350237205_chicco_kojec_otwierany_bok_kolka_torba_pomaranczow.html ma otwierane boki (te dłuższe), ładne kolory, fajny materiał, w komplecie torba do zapakowania łóżeczka, tylko ten materac taki dość cieńki więc my dokupiliśmy taki zwykły piankowy materac. Jedyny minus to rozkładanie i składanie, na samym początku strasznie trzeba się namęczyć żeby ten mechanizm zaskoczył, ale po kilkukrotnym rozkładaniu i składaniu wyraźnie się wyrobiło i teraz jest lepiej. Za tą cenę jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: Opinie o łóżeczkach turystycznych Coneco i C 21.04.08, 21:50 Ja mam takie www.allegro.pl/item344806749_chicco_kojec_otwierany_bok_kolka_torba_pomaranczow.html i bardzo sobie chwalę. Syn ma 1,5 roku i gdy nie wyjeżdżamy używamy go jako kojca. Sprawdza się rewelacyjnie. ma odpinane boki, przez co syn może sam z niego wychodzić i wchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcians Re: Opinie o łóżeczkach turystycznych Coneco i C 22.04.08, 00:40 Ja może odrobinę nie na temat, ale tylko odrobinę, bo w temacie łóżeczek turystycznych. Otóż ja zakupiłam takie: www.allegro.pl/item350189528_mamtu_kojec_paula_otw_bok_kolka_moskit_3_kolory.html Kiedy kupowałam był tylko kolor niebiesko-granatowy i był droższy niż obecnie. Polecam - nie jest drogi, a to bardzo wytrzymałe łóżeczko, używam go już ponad 12 m-cy, a muszę powiedzieć, że moje Dzieci nie oszczędzają tego typu sprzętów - miałam poprzednio inne, droższe i........rozleciały się zaledwie po 5 m-cach użytkowania......natomiast te są super wytrzymałe. Składają i rozkładają się bezproblemowo. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnyk Coneco - łóżeczko 25.04.08, 10:34 Ja mam dobre doświadczenie z firmą Coneco. Mogę polecić łóżeczko Apollo. Jest wyposażony w materacyk i turystyczny przewijak. Umożliwia ustawienie dwóch poziomów materaca. Wewnątrz znajduje się lampka, która pozwala w nocy na dyskretne zajęcie się maluszkiem. Z boku jest kilka kieszeni na drobiazgi. Bardzo nam się wysłużył podczas częstych podróży i jako kojec w domu. Odpowiedz Link Zgłoś