dgajo 10.09.03, 11:15 Czy wiecie gdzie mozna zakupic spiworek na 80cm do wozka na zime? Takie jak sa dla noworodkow przenosne z fotelika samochodowe do wozka. Bardzo praktyczny, ale nie moge znalezc wiekszego rozmiaru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberka Re: spiworek do wozka 10.09.03, 21:07 do wozka czy do fotelika? ja mialam i mama do wozka taki polarowy,baaardzo cieplutki z otworami na pasy ale widzialam tez spiworki takie fotelikowe i wydawaly mi sie dlugie. ten ktory ja mialam kosztowal 120 zlotych ale wart byl swej ceny. iza Odpowiedz Link Zgłoś
dgajo Re: spiworek do wozka 11.09.03, 09:06 A gdzie go zakupilas? Mnie chodzi o spiworek do wozka. Odpowiedz Link Zgłoś
ania-d Re: spiworek do wozka 15.09.03, 23:32 Nie wiem czy masz dziecko chodzące, czy nie. jeśli nie może będziesz zainteresowana moim. Napisz na priva, podam Ci mój telefon i mogę wszystko opisać. Jeśli masz chodzące dziecko, podpowiem, co zrobić, bo to przerabiam już drugi raz. ogólnie trzeba kupić śpiwór z bawełnianym środkiem i ociepliną. Swietnie się pierze i dobrze grzeje. Schnie w dwie godziny na kaloryferze. Ten mój, nawet nowy jest tańszy w sklepie o połowę niż opisany wyżej. Moj używany oczywiście za ol ceny. Pozdrawiam Ania ania-d@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
berna2 Re: spiworek do wozka 16.09.03, 11:48 Widziałam duzy wybór śpiworków do wózka.Były w różnych kolorach i z różnych materiałów.Zobacz sklep al.Niepodległości 24/20.Sama kupiłam tam super kombinezom dla malucha.Taki cos jak śpiworek tyle,że z rękawkami, dół jest odpinany i mozna zrobic z rego kurteczkę.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś