anulana1 16.08.08, 12:29 witam, czy któraś w was posiada taka wanienkę z tej firmy z tzw "hamakiem"?ona kosztuje ok. 140 zł. Sprawdza się? czy jest może niewygodna, niepraktyczna itp. Dzięki za opinie i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: wanienka fisher price 16.08.08, 12:51 U góry masz takie okienko podpisane "nowe! szukaj" - wpisz tam hasło "wanienka fisher price" i znajdziesz odpowiedzi z tego forum i z f. Zakupy oraz z innych Odpowiedz Link Zgłoś
zjawa1 Re: wanienka fisher price 16.08.08, 12:58 Ta wanienka jest bardzo mała, wiec nie bedzie Ci długo słuzyc! Ja załuje, ze ja kupiłam! Wydatek na ok 3 miesiace! Odpowiedz Link Zgłoś
pirelli666 Re: wanienka fisher price 16.08.08, 13:33 tez odradzam, mamy taka I JUZ NIE UZYWAMY (maly ma 8 mcy) najlepsza zwykla za 25 zł+ wkladka z gabki na ktorej kladziesz dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
doris316 Re: wanienka fisher price 16.08.08, 13:58 a u nas bardzo sie sprawdziła, jest bardzo bezpieczna dla maleństwa Odpowiedz Link Zgłoś
hanalui Re: wanienka fisher price 16.08.08, 14:06 Tez bardzo siesprawdzila. Super sprawa ze bezpiecznie mozna dziecko polozyc na hamaczku i ma sie 2 rece wolne , potem profilowania, dziecko nigdzie nie zjezdza. Swietnie miesci sie w niewielkiej wannie, nie trzeba nigdzie z wanienka wedrowac i scierac wychlapanej wody. No ale jak zwykle wszystko rzecz gustu Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: wanienka fisher price 16.08.08, 22:59 Mam i nie używam. Próbowaliśmy w tym kąpać zaraz po powrocie ze szpitala i było fatalnie. Pojechałam do sklepu i kupiłam wanienkę za 20 zł. i służy nam bez problemu. Synek ma 4 miesiące, ostatnio znów było podejście do Fisher Price - znowu fiasko. Ja zapłaciłam za tę wanienkę w Smyku 250 zł. Jest to najgorzej wydane przeze mnie 250 zł na dziecko i największy niewypał zakupowy dla dziecka jaki mi się przydarzył. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_wrobel Re: wanienka fisher price 17.08.08, 21:14 ale się usmiałam z Twojego wspiu Osa mam DOKŁADNIE takie same doświadczenia i wrażenia. kupilam rok temu i zakup tez ze SYMKA> Ta wanienka to badziew przez duże B!!!! Odpowiedz Link Zgłoś