justys4 10.10.03, 14:40 Poszukuje dmuchanej wanienki na wyjazd. Moze ktos natknal sie przez przypadek na takie "cudo". Za wszelki informacje dziekuje - Justyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krajka1 Re: dmuchana wanienka 10.10.03, 14:55 Hej! Dmuchane wanienki mozna bylo dostac w Mothercare, niestety nie jest to tania przyjemność, chyba ok. 80 zl. Pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Zgłoś
kiranna Re: dmuchana wanienka 10.10.03, 22:43 Ta wanienka z Mothercare jest droga i niefunkcjonalna, poniewaz jest bardzo waska i mala, wiec dlugo Ci nie posluzy. Kiedys ktoras z mam na tym forum poradzila uzyc zwyklego dmuchanego brodzika w charakterze wanienki i bardzo mi sie ten pomysl podobal Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: dmuchana wanienka 11.10.03, 00:09 Hej! nie chcę nikogo obrazić ale w wanience z Mothercare za kupę kasy zresztą można wykąpać co najwyżej kota i to też niedużego Zdecydowanie polecam zwykły mały basenik z supermarketu za jedną trzecia ceny.Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
viki32 Re: dmuchana wanienka 11.10.03, 22:37 polecam dmuchany pontonik (latem wszędzie takich pełno) ma dmuchane dno i jest super. viki Odpowiedz Link Zgłoś
wallis Re: dmuchana wanienka 14.10.03, 23:51 Mam taką wanienkę, ale jej już nie używam po tym jak mi zapleśniała!!! Są takie w niej zakamarki po nadmuchaniu, do których nie sposób sie dostać, by wytrzeć. Poza tym bardzo ciężko się nadmuchuje. A tak w ogóle to już jej podobno w Mothercare nie ma, nie sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś