pia_ 24.09.08, 09:36 Czy to prawda, że tylko modele dziewczęce mają szelki, a chłopięce są bez? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ju_mi Re: Kombinezon Tchibo - modele z szelkami i bez? 24.09.08, 09:41 Pia_, nie osłabiaj mnie! Chłopięce MUSZĄ mieć szelki!!! na stronie jest napisane: "Spodnie z elastycznymi, regulowanymi szelkami zapewniającymi idealne dopasowanie." www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlDisplayProductInformation- Start;sid=4ed8DGjbivB8DyACD3l2aGtFKj_0t9_sdn0=?ProductSKU=M15227 Skąd info, ze są bez szelek??? Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Kombinezon Tchibo - modele z szelkami i bez? 24.09.08, 09:44 tiny.pl/8293 Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Kombinezon Tchibo - modele z szelkami i bez? 24.09.08, 09:46 Właśnie wyszła ze sklepu moja siostra (nowy sklep Tchibo w Opolu). Kupiła tylko kombinezon dziewczęcy - ma szelki, natomiast zrezygnowała z zakupu chłopięcego dla synka - nie miał szelek. Kombinezony były rozwieszone na wieszakach, więc każdy mógł sprawdzić. Siostra była strasznie zła z tego powodu. Ponieważ do tej pory nic dziewczyny nie pisały, więc moze to jakaś niedorobiona partia trafiła do Opola. Kombinezony były z bieżącej kolecji, siostra ma ubiegłoroczny, więc o pomyłce nie ma mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Kombinezon Tchibo - modele z szelkami i bez? 24.09.08, 09:47 Chodzi o rozmiar 110/116 Odpowiedz Link Zgłoś
berta333 Re: Kombinezon Tchibo - modele z szelkami i bez? 24.09.08, 09:46 Model dla chłopca ma szelki. A przynajmniej ten w rozm. 98/104, bo taki mam w domu Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Kombinezon Tchibo - modele z szelkami i bez? 24.09.08, 10:06 Właśnie wróciłam z tchibo z silesi w katowicach. Kombinezony chłopięce były w dwóch wzorach ten z nowej kolekcji z szelkami i te z zeszłego roku bez szelek. Dla dziewczynek widziałam tylko te z nowej kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Re: Kombinezon Tchibo - modele z szelkami i bez? 24.09.08, 10:30 Ja kupiłam córce kombinezon chłopięcy na 110/116 (chłopięcy bo mam jeszcze młodszego synka - to sobie też pochodzi w Tchibo) i wzięłam taki z kurtką bez żadnych aplikacji - duża przewaga niebieskiego - i ma szelki!!! Jest śliczny i bardzo dobrze leży na córce. Rzeczywiście były jeszcze kombinezony z większą częścią granatowego z jakąś aplikacją na piersi, ale nie interesowałam się bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
berta333 Re: Kombinezon Tchibo - modele z szelkami i bez? 24.09.08, 10:39 Te bardziej granatowe i z aplikacją na piersi to są właśnie z ubiegłorocznej kolekcji, czyli bez szelek. Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Re: Kombinezon Tchibo - modele z szelkami i bez? 24.09.08, 10:57 Dokładnie. Wyłożyli model z zeszłego roku bez szelek i tegoroczne. JA oczywiście poleciałam po kombinezon dla synka i byłam tak zaaferowana żeby go zdobyć że zdobyłam. W domu zoriwntowałam się że zesżłoroczny. A dziwiłam się w sklepie o co chodziło jednej babce jak pytała o inny model? No ale w sumie stwierdziłam że praktyczniejszy kolorystycznie. Mój synek będzie w kurtce chodził na codzień więc myślę że ciemniejsza lepsza. TAk się w każdym razie pocieszam Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Kombinezon Tchibo - modele z szelkami i bez? 24.09.08, 11:00 Mi też się bardziej podoba ten zeszłoroczny ze względu na tą kurtkę ciemną. Zastanawiałam się czy nie sprzedać zeszłorocznych na allegro i kupić chłopcom te z nowej kolekcji, bo mają szelki ale jednak wygrał ten kolor, bo praktyczniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Kombinezon Tchibo - modele z szelkami i bez? 24.09.08, 11:30 Wszystko jasne, kombinezony były ze starej kolekcji, jedynie kilka sztuk rozmiaru 86/92 było z nowej. W piątek mają mieć nową dostawę, więc może przyjdą. A kombinezony dziewczęce wymiotło błyskawicznie, o 9.10 nie było już ani jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Pia_ 24.09.08, 12:08 W Magnolii za to full wypas. Jak wychodzilam ok. godz. 10 kombinezonow bylo mnostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: betty_julcia 24.09.08, 12:13 W tym roku zrobiłam sobie wolne i to ja wygodnie sobie czekam, aż mi kupią i oddadzą prosto do rąk . A kupowałaś moze ten 3-pak bluzeczek, ciekawa jestem jakie są rozmiarowo te 110/116? Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Re: betty_julcia 24.09.08, 13:34 Nie, nie kupiłam tych bluzeczek, choć jedna z nich bardzo mi się podobała. Wczoraj zaopatrzyłam sie w czteropak bluzeczek w cherokee i sukienkę dla Julki a dziś w Tchibo obkupiłam tylko synka. Ale podejrzewam ze opinia o małych bluzeczkach chłopięcych cię nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: betty_julcia 24.09.08, 13:40 Rzeczywiście nie bardzo . Sama kupiłam ostatnio 4-pak bluzeczek Bhs na allegro i jestem z nich bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
magjag betty_julcia 24.09.08, 13:53 Napisz proszę czy te bluzeczki chłopięce są z cienkiej czy grubej bawełny. Może masz porównanie do bluzeczek z kolekcji pirackiej? Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Re: betty_julcia 24.09.08, 14:56 Niestety porównania nie mam. Są dwa rodzaje bluzeczek chłopięcych. Jeden trzypak za 59 zł w kolorach szaro-granatowych, bardzo ładne, ale cena jak dla mnie mniej ciekawa więc się na nie nie zdecydowałam. Ja kupiłam inne, w trzech kolorach z aplikacjami (czerwona, w kolorowe paseczki i jeszcze jakś tam...) za 39 zł. Te, które kupiłam są zdecydowanie cienkie, nie mięsiste i wydają mi się takie... zimne. Pooglądam je jeszcze później i zatsanowię sie nad wymianą na te drugie albo zwrotem. Co do kombinezonu, ptrzymierzyłam go mojemu maluchowi i wszelkie wątpliwości rozwiane. A właściwie po przymierzeniu kurtki. Wygląda po prostu bosko. Kurtka rewelacyjna, śliczna, dopasowana. I kolor jak najbardziej odpowiedni Odpowiedz Link Zgłoś
eszulczewska Re: Kombinezon Tchibo - który rozmiar? 24.09.08, 14:17 Mam chlopca o wzroscie 102. Nie moge z nim pojechac - ktory rozmiar powinnam wziac? 98/104 czy raczej juz 110/116? Odpowiedz Link Zgłoś
agusmichal Re: Kombinezon Tchibo - który rozmiar? 24.09.08, 14:25 Ja dla córki o wzroście ok 100cm wzięłam 110-116 bo 104 były na styk. Odpowiedz Link Zgłoś
agusmichal Re: Kombinezon Tchibo - który rozmiar? 24.09.08, 14:27 Ach przepraszam, Ty pytasz o kombinezon a ja kupowałam bluzeczki Odpowiedz Link Zgłoś
klara17 Re: Kombinezon Tchibo - który rozmiar? 24.09.08, 14:49 mój chłopiec ma 104 i wzięłam ten 98/104 i jeszcze ma zapas ...110 jest za duży Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Kombinezon Tchibo - który rozmiar? 24.09.08, 21:25 ufffff, moj synek ma 101 cm i zamowilam mu ten 98/104, mam nadzieję, że nie będzie na styk Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Kombinezon Tchibo - który rozmiar? 24.09.08, 22:29 Nie wiem, jak kombinezony chlopięce, ale dziewczęce maja stosunkowo krótkie nogawki. Kurtka 110/116 dla najstarszej ma jeszcze spory zapas, a spodnie właściwie sa prawie na styk, no chyba, ze podlużę szelki, ale wtedy krok będzie w polowie uda. mam tez niska 2-latkę i spodnie 86/92 sa dobre, a bałam sie że będą za duże... Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Kombinezon Tchibo - który rozmiar? 24.09.08, 23:20 Nie wiem jak w tym roku ale mam chłopięce z zeszłego roku i jest tak jak piszesz. Spodnie są mniejsze niż kurtki. W tym roku chłopcy kurtki mają ok a spodnie na styk. Odpowiedz Link Zgłoś