magda1104 21.01.09, 17:35 Ktoś ma taki? Czy jest równie dobry jak frida itp.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnulkaaa2 Re: Aspirator Marimer 21.01.09, 17:54 ja mam co prawda Fridy nie używałam ale Marimer mi się super sprawdza-różnia sie chyba tym ze do marimera nie ma filtrów tylko wklada sie np kawałek wacika i już Odpowiedz Link Zgłoś
dziska23 Re: Aspirator Marimer 21.01.09, 18:56 my też używamy marimer i sie sprawdza! Odpowiedz Link Zgłoś
mammajowa Re: Aspirator Marimer 21.01.09, 19:06 używałam obu. frida mi zapleśniała mimo konserwacji i uzytkowania zgodnego z instrukcją. za radą forum kupiłam marimer. jest równie dobry a łatwiej go domyć bo rozkłada się na mniejsze częsci. poza tym ma zamiast specjalnych filtrów miejsce na zwykłą watę - to wygodniejsze i tańsze w uzytkowaniu wg mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1104 Re: Aspirator Marimer 21.01.09, 22:01 Dzięki dziewczyny, na Was zawsze można liczyć Właśnie ta watka mnie zaintrygowała, że tylko zastanawiałam się, czy to nie wpływa na jakość odciągania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mammajowa Re: Aspirator Marimer 21.01.09, 22:12 równie łatwo i równie skutecznie się odciąga. Odpowiedz Link Zgłoś