bluemadlen 22.01.09, 11:09 atlantic czy jest wygodna i jak długo tzn. do jakiego wieku malucha uzywałyście tej spacerówki???a moze macie doswiadczenie z fajniejszym wózkiem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaux-s Re: spacerówka 22.01.09, 11:55 Własnie kupilismy Atlantica dla drugiego dziecka,ale bardzej ze względu na gondolę a nie wersję sapcerową. Spacerówka jest spora i ciężka. Jak maleńswo dorośnie na tyle zeby samodzielnie siedzieć przesiadamy się w starą, sprawdzoną spacerów, której nigdy nie zamienię na inny wózek. Posiadamy już od 3 lat wózek TINY również firmy Baby Design. W 100% sprawdziła się. Jest leciutka(wnosiłam ja po schodach z koszem pełnym zakupów), zwrotna-idealna na nasze chodniki i posiada duuuży kosz na zakupy, regulowaną rączkę i podnóżek.Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaux-s Re: spacerówka 22.01.09, 11:57 Tutaj masz link na allegro: www.allegro.pl/item528012557_wozek_baby_design_tiny_lekki_7_kg_kolekcja_2008.html Odpowiedz Link Zgłoś
bluemadlen Re: spacerówka 22.01.09, 12:57 super wózeczek dziekuje za porade pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
gabysia1 Re: spacerówka 22.01.09, 13:52 Polecam baaardzo spacerówke chicco S 3 jest rewelacyjna!!Łatwo sie prowadzi,ma wkładki żeby dziecko nie zjeżdżało,zimową ze śpiworkiem,torbę,podkład do przewijania dziecka,pompkę do kół bo są pompowane co ułatwia prowadzenie wózeczka,kosz na zakupy.Wszystkie elementy są odpinane,czyli można je prać no i ma opcje dopięcia gondoli i nosidła w razie drugiego dzidziusia!!Gorąco polecam super fura!! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_m1 Re: spacerówka 22.01.09, 20:46 mnie sie chicco s3 nie podoba, gdyz ma mala podpórke pod nozki i dziecko trzyma nogi jakby za kare zlaczone obie aby utrzymac stopy na tak malej podporce. ale to jest moje zdanie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś