ida_marcowa1 06.06.09, 09:36 czy znacie ta firmę? ktoś kupował i wie coś o jakości? na stronie mają kiepskie zdjęcia. www.bestaplus.com.pl/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma6666 Re: besta plus 06.06.09, 10:36 młodsze siostrze kupiłam cudną sukienkę tej marki w 2002 roku w smyku. fakt że używana na większe okazje ale w dalszym ciągu w stanie idealnym. sukienka cudna, na podszewce, absolutnie piękna, jakościowo super, młoda właśnie z niej wyrosła więc gdzieś za tydzień będzie do sprzedania. biało- niebieska. rozmiar 140 albo 146 nie pamiętam, młoda w 2002 roku miała 8 lat i dopiero teraz z niej wyrosła, jak ktoś chętny to pisać Odpowiedz Link Zgłoś
gloria-victis Re: besta plus 06.06.09, 10:50 mam kurteczke dokladnie ta www.bestaplus.com.pl/pl/category/ino-girl/kurtki/kurtka-chila bardzo fajnie uszyta, dobry material, wlasciwie nie mam sie do czego przyczepic, kolor duuuuzo zywszy niz na przedstawionej fotce od strony wewnetrznej doczepiana na suwaki i guziki kamizelka z czerwonego polarku - na chlodniejsze dni. podszewka ladna, kolorowa w kwiaty fakt faktem ze kupilam w sklepie stacjonarnym, ale ze strony pewnie bym nie kupila. fotki odstraszaja ano i cena - kupilam za prawie 150 zl Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: besta plus 06.06.09, 11:23 W Ursusie w warszawie jest outlet tej fimy. "Zwykłego" sklepu nie widziałam nigdy. Mi się, osobiście, te ubranka nie podobają - jakośc nie jest powolająca, a wzory takie.. supermarketowe. W kazdym razie nie udało mi się tam nigdy nic kupic. Ale może dlatego, że to koncówki kolejcji. Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Re: besta plus 06.06.09, 12:44 Zgadzam się z przedmówcą. Bluzeczki kolorystycznie do bani, body takie szerokie, że spadają z ramion. Raz kupiłam piękną białą koszulę dla synka, rozmiar 86 za całe 7PLN i czekoladowe sztruksy za 20. Obie rzeczy są OK. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga A jak z rozmiarówką? 06.06.09, 12:38 Czy ktoś może mi powiedzie c jak jest z rozmiarówką? Poszukuję właśnie spodni dla 11-letniego syna i ciężko kupić coś poniżej 80-100 zł, a mnie potrzebne są co najmniej 2 pary. Nie chcę jakiegoś chińskiego badziewia z targu, a te na stronie wyglądają dość fajnie i są niedrogie. Czy jeśli syn nosi rozmiar 152 to będą dobre, czy lepiej 158? I może koś wie jakie one są w pasie, czy są regulowane gumką? Odpowiedz Link Zgłoś
iwmar_1 Re: besta plus 06.06.09, 20:26 a ja jestem bardzo zadowolona zarówno wzornictwo jak i jakość uważam,że jest super (piękne eleganckie sukienki dla dziewczynek) , kupuję zarówno w sklepie stacjonarnym (akurat w moim mieście jest) jak i outlecie w Ursusie. Jesli chodzi o rozmiarówkę- to jest różnie - tzn. córka normalnie nosi 92 a Besty spodnie kupiłam jej na 80 i były trochę za duże... jak na polską firmę jest trochę drogo, ale często robią promocje i przeceny-ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: besta plus 06.06.09, 20:34 Faktycznie, eleganckie sukienki mają niezłe, tylko ta powtarzająca się non-stop mdławo-pastelowa kolorystyka jest już trochę nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: besta plus 06.06.09, 20:31 Mam tylko dostęp do besta plus w outlecie. Rzeczy dalekie są od powalenia na kolana, w życiu nie kupiłabym ich w normalnych cenach, ale po wielokrotnych przecenach można tam coś fajnego trafić. Ja jestem zadowolona z kamizelki-ociepacza (ze 102 zł przecenionego na 24 zł) i eleganckiej, czarnej sukienki-princeski z drobnego sztruksu - idealnej na szkolne uroczystości (z 94 zł przecenionej na 39 zł). Oba ciuszki starannie uszyte, sukienka ma porządnie wszytą podszewkę tylko w części spódnicy, a nie na całości, więc młoda mi się w niej nie zgrzeje. Natomiast rzeczy z bawełnianego trykotu mają średnie np dresy, nie trzymają rozmiarówki. Odpowiedz Link Zgłoś