Dodaj do ulubionych

Basen z suchymi kulkami -POMÓŻCIE!!!!!

26.12.03, 14:31
Błagam pomóżcie!!!! Byłam z dzidzią kilka razy w centrum rozrywki gzdzie strasznie szalała w basenie z plastikowymi kolorowymi kulkami. Bardzo jej się to spodobało. Chciałam kupić takie kulki, widziałam je w Chicco ale cena obłedna - ponad 240 zł. Koleżanka dała mi namiar na sklep w Carrefourze, nazywał się chyba Świat Misia Beri - tam duży wór tych kulek miał kosztować 36 zł. Dokupując jakiś dmuchany basenik za kilka zł byłaby świetna zabawa. Problem w tym, że objechałam 2 Carrefoury w okolicy i takiego sklepu nie znalazłam! Czyżby go zlikwidowali ?!! A może gdzieś indziej można kupić takie kulki?! Błagam o odzew!!
Pozdrawiam
kacha
Obserwuj wątek
    • martael Re: Basen z suchymi kulkami -POMÓŻCIE!!!!! 26.12.03, 18:53
      Cześć,
      Może za wiele nie pomogę, nie wiem też skąd jesteś, ale sklep Świat Misia Bero
      jest w Warszawie np. w DH Targówek ul. Głębocka, i w Wola Park.
      Takie piłeczki, a nawet baseny z piłeczkami produkuje firma Alkon z Poznania,
      która robi sprzęt rehabilitacyjny dla dzieci itp. Znalazłam to w internecie na
      ich stronie:
      www.alkon.pl/sprz/srehdzi/inn.htm
      Niestety nie wiem ile coś takiego może kosztować i gdzie to kupić. Może zapytaj
      ich w mailu: alkon@alkon.pl
      --
      Pozdrawiam,
      Marta, mama słodkiego Gucia (8.09.2003)
      • dosiamamafilipa Re: Basen z suchymi kulkami -POMÓŻCIE!!!!! 26.12.03, 19:23
        hej ja widzialm w tesco wielkie torby z takimi pileczkami ale to bylo jakis
        czas temu bede juztro po zakupy to spojze i dam znac.
        • mysia_pysia Re: Basen z suchymi kulkami -POMÓŻCIE!!!!! 26.12.03, 20:45
          Czesc, My kupilismy w Tesco na Ursynowie ale w wakacje.
          Nie wiem czy są teraz.
          100szt to jednak bardzo mało.min. potrzeba 200szt do srednego basenu a
          najlepiej 300szt aby dziecko miało naprawde ferajde.
          Ale pomysl bardzo dobry.W lecie mozna wlewac wode na werandzie czy w
          ogrodzie.Pozdrawiam, Zuza
          • kasik7 Re: Basen z suchymi kulkami -POMÓŻCIE!!!!! 27.12.03, 10:57
            Hej!!
            Dziewczyny dzięki za odpowiedzi! Wlałyście nadzieję w moje serce! W Tesco robię zakupy prawie codziennie i tam niestety nie ma tych kulek, chyba że są w innym (na Ursynowie) - tam nie byłam. Czy możecie mi powiedzieć w którym miejscu w Wola Park jest ten sklep ŚWIAT MISIA BERO bo byłam tam kilka razy ale tego sklepu nie widziałam. Dzięki z góry..
            Pozdr. Kacha.
            • martael Swiat Misia Bero 27.12.03, 12:49
              Cześć,
              Sklep jest na pewno na parterze, ale nie jestem w stanie powiedzieć Ci dokładnie
              gdzie, bo mam bardzo słabą orientację w terenie. Na pewno będzie na planie w
              Wola Park.
              --
              Pozdrawiam,
              Marta, mama słodkiego Gucia (8.09.2003)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka