olamad 06.06.04, 20:13 Czy e-mail moze być jakimś dowodem w sądzie? Np. zawierający informacje, że tatuś który nie chce płacić alimentów ma w planach ucieczkę z kraju? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila77 Re: E-mail - dowód w sądzie? 06.06.04, 20:45 Może być, przetestowalam to. Wydrukuj i przedstaw w sadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: E-mail - dowód w sądzie? 06.06.04, 21:12 How nice! Dzięki temu pięknemu wynalazkowi będę mogła mu udowodnić dużo więcej! Pozdrowionka, Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: E-mail - dowód w sądzie? 06.06.04, 21:32 Sie nie ciesz na zapas, moze pan obywatel sie wyprzec, ze to nie on pisal. Ale może nie będzie taki bystry Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: E-mail - dowód w sądzie? 06.06.04, 22:13 Bystry, to on jest.. Niestety. Chodziło mi raczej o informację, czy taki dowód jest w ogóle brany pod uwagę. Myślę jednak, że i tak wszystko zależy od sędziego: jeden uwierzy "na gębe", czy właśnie w taki e-mail, a drugi będzie chciał dokumentów. Ja dopiero na początku drogi przez mękę, wiec zbieram informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: E-mail - dowód w sądzie? 06.06.04, 22:26 U mnie dowodamibyły sms'y ,ktore sedzina zobaczyla a ktorych juz teraz nie mam nawet wkomorce.dzieki podstepowi wygralam sprawe a sedzina stw tylko,zekazda mama powinna wykazac sie taka pomyslowoscia.Wiec e-mail wydrukuj i trzymam kciuki iza Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: E-mail - dowód w sądzie? 06.06.04, 22:32 To takie pokrzepiające, że do naszych zapyziałych sadów dotarła nowoczesna technika, prawda? ) Nie macie pojęcia, jaka jestem przerazona! Ale raczej macie... Odpowiedz Link Zgłoś
gonta Re: E-mail - dowód w sądzie? 06.06.04, 22:56 Szkoda tylko, ze smsy z servera sciagaja z dwoch ostatnich miesiecy, i nic wczesniejszego od operatora wyciagnac sie nie da. U mnie dowodem w sadzie, przeciwko mnie zreszta, byly zeznania swiadkow, ktorych w zyciu nie widzialam na oczy. Nawet jakis kolejny tatus sie znalazl, tak samo obcy, jak i swiadkowie - do wyboru, do koloru. Ale fakt, mail dowodem byc moze. Wszystko zalezy od checi sedziego. Pozdrawiam. Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: E-mail - dowód w sądzie? 07.06.04, 22:03 ja sms'y,ktore byly mi potrzebne zachowalam w pamieci telefonu i na rozprawie po prostu dalam do przeczytania iza Odpowiedz Link Zgłoś