ewacia2 04.07.05, 13:48 CZy któraś z Was orientuje się gdzie oprócz banków i Providentu można wziąść pożyczke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burza4 Re: pożyczka 04.07.05, 14:04 Wiele zalezy od kwoty - w pierwszym rzędzie możnaby szukać po rodzinie, znajomych, może pozyczka z zakładu pracy? może znajdziesz kogoś znajomego, kto się zgodzi pożyczyć (spiszcie umowę). uważaj na Provident, a tym bardziej na wszelkie niebankowe firmy proponujące pożyczki - zazwyczaj odsetki są lichwiarskie Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: pożyczka 04.07.05, 14:30 Uwazaj na takie firmy oferujące pozyczki. Wiele z nich bazuje na systemie argentyńskim, mimo ze jest to niezgodne z prawem. Wiem bo mialam przeszkolenie w takiej firmie,ale zrezygnowalam z pracy,bo strasznie oszukiwali ludzi,aja mialam wyrzuty sumienia i po 3 dniach podziękowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: pożyczka 04.07.05, 14:59 Kochanie, jestem pracownikiem LUKAS'a! Polecam pożyczkę gotówkową w Centrum kredytowym, które na pewno znajduje się gdzieś w bliskiej okolicy. Ręczę głową, nie oszukają Cię, tylko poproś o całkowity koszt kredytu itd. Odpowiedz Link Zgłoś
onika27 Re: pożyczka 04.07.05, 20:57 No i jeszcze różne Skoki.minimum formalności My załatwiliśmy pożyczkę w 15 min.przy zarobkach 1000 zł brutto,bez żyrantów wzięliśmy 5 tys zł. Odpowiedz Link Zgłoś
roxana34 Re: pożyczka 14.07.05, 19:47 witajcie. Ja tez mam to samo pytanie. Potrzebuje ok 5 tysiecy - ale zaden bank nie udzieli mi takiej pozyczki (brak zdolnosci kredytowej), spłacamy spory kredyt zaciągniety na zakup mieszkania i pozyczki mieszkaniowe (konczymy studia). Pieniądze sa mi bardzo potrzebne na lecznie Praktycznie jedna pensja idzie na opłaty a z drugiej zyjemy i staramy sie jeszcze cos odłozyc. Znajomi i rodzina odpadaja - juz pytałam. pozdrawiam - Roxana Odpowiedz Link Zgłoś