bedada 04.09.06, 12:20 Jaki jest czas oczekiwania na odszkodowanie po zgłoszeniu szkody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burza4 Re: PZU-pytanie. 04.09.06, 12:36 do skutku, towarzystwa lubią przedłużać wypłaty. zależy od szkody i od ubezpieczenia (czy wypłata z OC sprawcy, czy ze swojego AC)- jeśli np. jest postępowanie wyjaśniające, sprawa w sądzie - to do uzyskania orzeczenia w sprawie. poczytaj: www.rzu.gov.pl/vademecum/abc_ubezpieczen/podstawy_ubezp_komunikacyjne_oc.htm Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: PZU-pytanie. 04.09.06, 12:44 Dzięki. Miałam(i dzięki bogu już nie mam!) ubezpieczone mieszkanie w PZU. W lipcu sąsiedzi zalali mi chałupę,i sprawa do tej pory nie jest zamknieta. Dzisiaj zadzwoniłam tam i dowiedziała się ,ze istnieje pare niejasności! Oż #$@#$%! Nigdy więcej nie chcę miec nc wspólnego z tą ubezpieczalnią! Odpowiedz Link Zgłoś
ada9611 Re: PZU-pytanie. 04.09.06, 12:55 mam przykre wspomnienia z ta firma.ale odwagi nie maja po wyslaniu emila cisza jak makiem zasial Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: PZU-pytanie. 04.09.06, 14:28 Zgodnie z umową 30 dni ale jak doświadczenie uczy i Kazik śpiewa "w Polsce umowa jest gó.. warta"...Niestety Odpowiedz Link Zgłoś