Dodaj do ulubionych

Sąd Pracy....konsekwencje

IP: *.* 26.03.03, 14:48
Błagam nie przenoście mojego postu. Drogie emamy poradźcie mi czy wezwanie do sądu pracy na świadka i nie stawinie sie jest karane grzywną?? jezli tak to w jakiej wysokości?? Czekam na szybka odpowiedź Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia_M Re: Sąd Pracy....konsekwencje IP: *.* 26.03.03, 16:14
      czy mamy zlikwidować wszystkie fora tematyczne b owszystko trzeba umieszczać na emamie??? same prosiłyście forumowiczki o nowe fora więc posty ustawiamy tematyczniepost zostaje przeniesionyps zobacz jak duża jest oglądalność Prawo i Pieniądze!! ile odpowiedzi.... moderator Prawa i Pieniędzy to dziewczyna znająca się na KP, KC i KW i nie wiem naprawdę czemu nei korzystać z tegoż forum....Kasia_M adminka
    • Gość: Patyk Re: Sąd Pracy....konsekwencje IP: *.* 26.03.03, 21:33
      Jest karane grzywna, ale zazwyczaj nie pierwsze niestawiennictwo, ale zalezy to od uznania sadu, wysokosc grzywny tez, do kilkuset zlotych. Jak nie mozesz isc do sadu, to wyslij wyjasnienie, przed terminem rozprawy, wyslij fax... cokolwiek daj szanse sadowi wezwac kogos innego, jesli ma to w planach... Stawiennictwo jest przeciez obowiazkowe. Mozesz zostac tez doprowadzona przez policje, jak bedziesz unikac, sadu, a sad przeciez nie taki straszny, jak jest sie swiadkiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka