papryczka_ag 05.06.08, 19:27 Mam pytanie bo tu największy ruch a sprawa jest pilna. Czy jak się wzywa pogotowie dla siebie to trzeba miec jakies dokumenty? Czy można odmówić pojechania do szpitala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demonii.larua Re: Pogotowie ratunkowe. 05.06.08, 19:32 Książeczka RUM-owska byłaby wskazana. Można odmówić, ale jaki sens wzywać pogotowie wtedy? Lekarza wezwać lub odwiedzić ewentualnie ostry dyżur. Zależy chyba od dolegliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Pogotowie ratunkowe. 05.06.08, 19:34 Od 20 minut moja lewa ręka jest zdrętwiała, jestem sama w domu i niespecjalnie moge sie ruszyć. Na mojej klatce piersiowej leży dzwon zygmmunt. Odpowiedz Link Zgłoś
prologica Re: Pogotowie ratunkowe. 05.06.08, 19:42 wzywalam kiedys pogotowie do meza (juz bylego na szczescie), doprowadzili go do stanu przytomnosci, podali leki, odmowil pojechania do szpitala (podpisal oswaidczenie chociaz niebardzo byl w stanie) i pojechali z powrotem mruczac pod nosem ze powinien jechac do szpitala... chyba ksiazeczke zdrowia pokazywalam, ale glowy nie dam. ksiazeczka rumowska nie jest juz chyba zadnym dokumentem, w kazdym razie mnie od 3 (4?) lat nikt o nia nie zapytal... Odpowiedz Link Zgłoś
asiam10 Re: Pogotowie ratunkowe. 05.06.08, 19:44 W naglych przypadkach po prostu ratuja zycie i dokumentow chyba nie wymagaja- pewnie pozniej trzeba dowiezc. A z sercem nie ma zartow, wiec nie odmawiac, tylko jesli każą, jechac do szpitala. Zdrowia zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Pogotowie ratunkowe. 05.06.08, 21:40 No i jak z Tobą ??? Trochę czasu minęło odkąd napisałaś posty, wszystko w porządku ? Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Papryczko... 05.06.08, 21:46 Odezwij sie jak bedziesz w zasiegu. Zdrowia zycze. Papierami nigdy sie nie przejmuj, to najmniej istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Pogotowie ratunkowe. 05.06.08, 23:17 Dziękuję dziewczyny - zadzwoniłam jednak. No niestety nie jest najlepiej ale żyła będę. Własnie wróciłam. Jeszcze raz dzieki za pomoc i troskę. Odpowiedz Link Zgłoś