matysiaczek.0 11.02.09, 10:14 sprzedawać mam, czy czekać? jest tego ponad 1000, jakś tam różnica byłaby, nie wiem co robić? poradzicie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wi0la Re: eh...dolar spada 11.02.09, 10:20 no ja mam nadzieję ,że waluty spadną .bo muszę kupić euro na wyjazd.Także nie uśmiecha mi się ta cena Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: eh...dolar spada 11.02.09, 10:24 jeśli chodzi o euro, to też mam nadzieję na spadek, mamy upatrzone auto w Niemczech, ale przy takich kursach....pewnie będzie tak, że gość sprzeda, a my będziemy musieli szukać innego. Odpowiedz Link Zgłoś
frida-marzec08 Re: eh...dolar spada 11.02.09, 12:48 "Mądrzy" i "Przewidujący" ekonomiści i analitycy rynku twierdzą, że do połowy roku waluty mają rosnąć, a dolar właśnie ma dojść nawet do 4 zł!!! Pytanie tylko: czy im wierzyć? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
irima2 Re: eh...dolar spada 11.02.09, 13:11 Ja czekam. Nawet jak spadnie to i tak jesteśmy sporo do przodu. Ale zależy czy traktujesz inwestycje bardziej długoterminowo czy czysto spekulacyjnie - wtedy bym juz chyba sprzedała. Dla mnie to po prostu forma oszczędzania. Odpowiedz Link Zgłoś