sauber1 24.12.08, 23:11 Chwalić się proszę, co za prezenta pod choinką były? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garkuchta Re: A teraz... 25.12.08, 09:33 W tym roku chyba przebiję wszystkich To zbiorczy prezent rodzinny na Gwiazdkę, imieniny, urodziny, dzień dziecka, dzień wagarowicza, dzień odlewnika, dzień słuzby zdrowia, barbórkę IOdczepTySięOdNasNaParęLat. Najśliczniejszy w świecie laptop Toshiby, 'wypasiony' do granic, w prześlicznej błękitnej torbie. To mnie zaskoczyli ))) Odpowiedz Link
sauber1 Re: A teraz... 25.12.08, 22:53 Musiałaś tak z grubej rury i teraz nikt się nie pochwali? Odpowiedz Link
sauber1 Re: A to ... 28.12.08, 01:41 się wpakowałem, zadałem niby nic nieznaczące pytanie, zagladam na pocztę, a tam... o mało nie spadłem z fotela, 164 wiadomości i wszystkie podobnej tresci: -"jak taki mądry jesteś? to pochwal sie sam jako pierwszy" Nie mam wyjścia i owszem pochwale się, najpierw co dałem, bo to co się dostaje nie jest az takie ważne. Całe szczęscie i bardzo dobrze, że takie świeto jest tylko raz do roku, bo portfel mógłby mnie wciagnąć do środka. Odpowiedz Link
glebokastudzienka Re: A to ... 28.12.08, 21:22 No nie, pytanie jest znaczące Wbrew pozorom kwestia świątecznych upominków jest bardzo kontrowersyjnaPowstają na ten temat różniste felietony, minidokumenty na temat czy warto się w to bawić, za ile i komu, a przede wszystkim co? Tak naprawdę istotę obdarowywania wyraża powyższa sentencja autorstwa Anonima. Można rozpatrywać ją na różnych płaszczyznach- na tej głębszej, która obejmuje świadomość faktu, iż za pieniądze nie kupisz pełni i na tej bardziej przyziemnej- byle podarek ( taki na odczepne) nie przynosi satysfakcji ani obdarowanemu ani darczyńcy, czasem nawet stając sie balastem dla tego pierwszego. Mnie obdarowano zaproszeniem do OŚRODKA SPA z bonusem w postaci tajskiego masażu dla dwóch osób Szukam pary Pozdrawiam Odpowiedz Link
sauber1 Re: A to ... 29.12.08, 16:05 Ładnie jak ludzie dobierają się w pary, a jak zgodne to sukces wielki "Puszczaj doktorze, towarzyszu miły!" Doktor nie puścił, ale drzwi puściły. Odpowiedz Link
glebokastudzienka Re: A to ... 29.12.08, 17:18 Tak, chociaż znacznie łatwiej dobrać parę do SPA niż na stałe bkipawel.wrzuta.pl/audio/6Hn4zXkQxP/krystyna_janda_-_szukam_kogoś_na_stale Odpowiedz Link