Dodaj do ulubionych

uwaga na FLIPO.PL

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.14, 21:39
Ostrzegamy wszystkich przed zakupem biletu lotniczego w firmie FLIPO.Pl Jest to firma czeska, która nie ma siedziby w Polsce tylko Bratysławie. Wszystkie regulaminy są w języku angielskim w którym są niekorzystne uregulowania dla klientów. Zostaliśmy przez tą firmę OSZUKANI!!! Nie dajcie się skusić niskimi cenami. W razie jakichkolwiek trudności to firma odcina się od wszystkiego, odcina się od WAS!!! Uwaga z daleka od Flipo.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: wojt32 Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.comarch.com 23.04.14, 09:13
      Czy ktoś korzystał z pakietów wycieczkowych tej firmy? Chcę kupić Mediolan, ale brak jakichkolwiek opinii mnie powstrzymuje...
    • Gość: r Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.itsa.net.pl 28.04.14, 12:34
      Odradzam korzystania z Flipo. Zarezerwowałem bilet w niedzielę. Dostałem Proformę do opłacenia. Na proformie widniał nr rachunku m.in w mbanku i informacja, że przelew musi być opłacony do 17.30. Pomyślałem, że nie ma problemu, bo mam konto w mbanku. Zrobiłem przelew, w serwisie transakcyjnym mbanku, wyskoczyła informacja, że zostanie zrealizowany natychmiast. Niestety w poniedziałek okazało się, że ich konto jest w jakimś starym Bre Banku i przelew dotarł w poniedziałek, a w międzyczasie cena zmieniła się (oczywiście w górę) o 100 zł. Moim zdaniem to zwykłe wyłudzenie.
      • volvo74 Re: uwaga na FLIPO.PL 28.04.14, 13:20
        hmm nie korzystałem jeszcze z filipa mimo ze oglądam jego oferty ale z twojego postu wynika że to wina banku , myślisz że Filipo wiedziało że ty że twój przelew nie dojdzie i specjalnie podwyższyło cene ?? Co do mbanku ostatnio przejoł inne banki i robi różne głupie rzeczy np.
        miałem kartę kredytowa w multibanku skończyła sie data ważności nie dostałem nowej poszedłem do banku a oni na to ''nadal ma pan konto kredytowe , nadal obowiązują pana opłaty ale nie wydamy karty bo nasz bank kupił mbank a on takich kart nie wydaje '' i kto to zrozumie?
    • Gość: Kienia Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.eaw.com.pl 05.08.14, 16:08
      Kupiłam bilety na trasie Mediolan-Mahe-Mediolan, w grudniu 2013, za pośrednictwem flipo.pl. Mój lot został odwołany (13 luty), do dzisiaj nie otrzymałam zwrotu pieniędzy.
      Sytuacja jest taka, że Flipo mówi mi, że nie otrzymało pieniędzy od linii lotniczych Ethipian Airlines, a z drugiej strony Etiopian Airline odsyłają mnie do Flipo, że to oni powinni mi oddac pieniądze. Flipo na maile nie odpowiada i wyraźnie miga się od odpowiedzialności.
      Nigdy więcej Flipo !!!
    • Gość: Greg Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.play-internet.pl 13.08.14, 21:17
      Chciałem poruszyć ten temat bo mnie również intryguje tą firma. Chciałem dokonać rezerwacji za pośrednictwem flipo.pl. Oczywiście wypełniłem dane łącznie z transakcją. Do realizacji nie doszło bo podobno ich serwer nie połączył się z serwerem przewoźnika - oficjalna wersja biura. Po rejestracji u samego przewoźnika cena biletu była wyższa o 3 Tysiące!!! Myślicie że firma ma taką strategię? Jeżeli tak to czemu jeszcze funkcjonuje i nikt jej nie zgłosił do urzędu Marszałkowskiego czy Ochrony Praw Konsumenta? Ceny strasznie kuszą Ale czy ktoś ma pozytywne doświadczenie czy to jest fake? Pomóżcie.
      • Gość: Vic Re: uwaga na FLIPO.PL IP: 134.87.182.* 09.09.14, 05:11
        Ja tam jestem zadowolona:). Polecialam i wrocilam do Kanady. Odbylo sie bez problemu:).
    • shuimanao85 Re: uwaga na FLIPO.PL 10.09.14, 21:17
      Hmmm... w sumie nigdy jeszcze nie kupiłam u nich biletu, ale wielokrotnie się przymierzałam bo ceny mają czasem bardzo atrakcyjne... ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia z tą firmą?
      • Gość: nnn Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.14, 23:49
        Kupilam przez nich bilety BRritish Airways.Gdyby nie to,ze wpisalam nr rezerwacji na stronie przewoznika, to nie dowiedzialabym sie, ze moj lot powrotny zostal odwolany. A wiedzieli o tym od 3 miesiecy.Dzwoniac na "infolinie",dowiedzialam sie od jakiegos buraka, ze oni nie maja obowiazku informowania klientow! To jest zwyczajna zenada roku, co potwierdzilo BA w wielokrotnych rozmowach i naprawianiu przelotow. Co smieszniejsze, lot byl do USA, wiec gdybym tego nie naprawila, nie polecialabym (wymog biletu powrotnego).UWAGA NA NICH!!!
    • Gość: kar es Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.14, 10:19
      W te wakacje bylismy z chlopakiem w Azji, kupilam bilety z wyprzedzeniem na flipo.pl i nie mielismy zadnych problemow i jestesmy zadowoleni. Jestem zaskoczona waszymi komentarzami, ze oni oszukuja..
      • Gość: Greg Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.play-internet.pl 11.09.14, 16:35
        Ja mam pewność bo weryfikowałem połączenia ze stroną przewoźnika. W tym dniu co na flipo były rewelacyjne połączenia do usa u przewoźnika nie odbywały się loty. Chodzi o tanie linie norwegian. A w najbliższych datach ceny były po 2 tyś wyższe!
    • saszka45 Re: uwaga na FLIPO.PL 19.09.14, 10:14

Czytam wasze komentarze i zaczynam się mega bać, bo całkiem niedawno kupiliśmy bilety do Chile i Peru za 1400 PLN w dwie strony z Hiszpanii. I teraz mam cykora. Czy ktoś skorzystał może z tej super promocji lotów do Ameryki Południowej?
      • q-jumpman Re: uwaga na FLIPO.PL 19.09.14, 12:26
        Ja właśnie poszukuje opinii, bo strasznie kuszą mnie bilety do Buenos Aires, ale na stronie Iberii są 2 razy droższe... Klasycznie zastanawiam sie zatem gdzie jest haczyk... Nie chcialbym wydac 3tys i cieszyc sie na wakacje, a potem kicha wyjdzie...
        • Gość: saszka45 Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.static.chello.pl 19.09.14, 19:14
          wiesz co, ja dzisiaj sprawdzałam w amadeuszu, systemie rezerwacyjnym, w którym wystawia bilety większość biur podróży, jak wygląda sprawa z moimi rejsami (Malaga-Madryt-Santiago de Chile-Lima-Bruksela). Na stronie Iberii nie ma rejsów z Europy do Chile i potem z Limy do Brukseli!!! w amadeuszu są, a więc na początku prawie że zeszłam, a potem zrobiło mi się już lepiej :-) ja szczerze mówiąc też nie wiem, gdzie jest haczyk...
        • Gość: alexa Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.brzesko.mm.pl 20.09.14, 19:45
          mam to samooooo juz zarezerwowalam ale nie wiem czy placic....
      • Gość: podp Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.play-internet.pl 19.09.14, 20:04
        Sprawdź loty u przewoźnika czy występują tego dnia i w przybliżeniu przelicz cenę. W moim przypadku nie było lotów tego dnia a cena lotu do usa była właśnie podobna do twojej, także sprawdzam po 3 razy.

• kornel-1 Re: uwaga na FLIPO.PL 27.11.14, 11:40
        Na flipo.pl kupowałem bilety wielokrotnie. W tym trzy razy do Ameryki Południowej i raz do Ameryki Środkowej. Loty były za każdym razem wieloodcinkowe, raz się zdarzyło, że dwa odcinki zamieniono na jeden (bez zmiany dat i godziny wylotu), ze dwa razy zdarzyła się korekta odlotu do przodu (ok. 20 min).

Generalnie problem z pośrednikami jest taki, że dopóki wszystko gra, to są ok; nie mam (na szczęście) osobistych doświadczeń z odwołanymi lotami, itp. Jak na razie nie mam zastrzeżeń.

Kornel
    • Gość: kris Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.14, 19:20
      A ja ma takie doswiadczenie z flipo, ze kupilem bilety dla 2-och osob do NY za 2300 PLN z opcja rezygnacji dodatkowo platne ubezpieczenie .Z przyczyn osobistych musialem zrezygnowac z wyjazdu,wiec zwrocilem sie do flipo o zwrot pieniedzy za bilety no i ile dostałem ...???? Ha 660 PLN to wydaje mi sie troszkę przymało. Takze ceny biletow dobre ale trzeba je wykorzystac bo ubezpieczenie i zwrot wogole nie działa.
    • alojzyna123 Re: uwaga na FLIPO.PL 16.11.14, 15:40
      Mam zupełnie inne zdanie na temat Flipo. Kilka miesięcy temu utknęliśmy w Buenos Aires z powodu wypadku męża.(pobyt w szpitalu) Powrót w planowanym terminie wykluczony.Mieliśmy najtańsze bilety bez żadnych ubezpieczeń choć Flipo nam je polecało.
      Flipo zmieniło bilety choć NIE MUSIELI Uratowali nam kilka lub nawet kilkanaście tysięcy zł (jeden bilet powrotny z Buenos to około 2000 USD) choć NIE MUSIELI. Pomogli a NIE MUSIELI .Do dziś myślimy o Nich z wdzięcznością Tu ukłon dla wszystkich z Flipo a w szczególności dla pani Stefaniak
    • tomjan34 Re: uwaga na FLIPO.PL 25.11.14, 21:02
      Witam,
      widząc ile kontrowersji budzi firma FLIPO chciałbym napisać klika słów wyjaśnienia:
      1.Firma FLIPO nie została stworzona do wyłudzania pieniędzy.
      2. System jest oparty na wyszukiwaniu najtańszych połączeń, często wieloprzesaidkowych z długimi
      przerwami na lotniskach aby w rezultacie wygenerować najtańszy bilet.
      3. FLIPO jako biuro ma dostęp do specjlanych tary wliniach lotniczych, które to taryfy są niedostępne dla zwykłego kowalskiego, czyli np. cena w BA czy KLM na trasie będzie wynosiła np. 2000zł a w FLIPO np. 1000 lub mniej i to jest prawda.
      4. Wspópraca między FLIPO a liniamimlotniczymi oparta jest na specjalnych warunkach,stąd są tak niskie taryfy, pamiętajmy że 99% takich taryf to system NON-REFUNDABLE,czyli nie ma możliwośći zwrotu biletu,zmiany daty, czy nazwiska. Tak samo jest z najtańszymi biletami jakie kupujemy bezpośrednio u przewoźników. Ubezpieczenia podróży na wypadek zmian dat wylotu albo odwołania, różnie się sprawdzają a regulamin jest dość złożony. ZATEM RADZĘ ZEJ JAK KUPUEJMY BILETNA FLIPO TO BĄDŻMY PEWNI ZE NIC NIEULEGNIE ZMIANIE BO INACZEJ MOZEMY BYC ROZCZAROWANI.
      5. Specjalne warunki jakie linie lotnicze tworzą dlatakich agentów jak FLIPO niosą ze sobą możliwość npodwołania lotu, zmian godzin wylotu bez większych konsekwencji,z darza się to wyjątkowo rzadko ale może tak być, wtedy musimy dochodzić zwrotui itd. ale 99,9 % wszystko działa.
      6. Rezerwacja systemowa FLIPO nie działa pre-online.co oznacza że jak widzimy w systemie jakąś super cenę na dany lot irezerwujemy ją online w FLIPO, to ważny jest szybki transfer zapłaty aby rezerwacja mogła być potwierdzona przez FLIPO na dany lot. Może zdarzyć się tak żewybieramy przelew bankowy iza nim środki zostaną zaksięgowane i rezerwacja zostanie potwerdzona to cena w systemie może ulec zmianie. Bardzo rzadko tosię zdarza ale może tak być ito nie jest wina FLIPO. Porada,najlepiej wybrać płatność kartą w dniach powszednich w godzinach operacji bankowych.
      Mam nadzieję że udało mi się wyjaśnić kilka istotnych rzeczy
    • Gość: kika Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.internetia.net.pl 09.12.14, 22:25
      ja korzystałam z usług tej firmy i wszystko było w najlepszym porządku, zarówno z rerzerwacją, płatnością, jak i z samymi lotami
      • Gość: staszek Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.play-internet.pl 09.12.14, 22:45
        Ja byłem w zeszłego roku w Korei Południowej zalecił em z nimi i wróciłem bez problemów jestem zadowolony polecam
    • Gość: Barbara Filipo - nigdy więcej ! nie polecam ! uważajcie ! IP: 2.25.174.* 02.02.15, 23:07
      Uwaga na Filipo ! Opowiem wam naszą historię.

Kupiliśmy bilety na tracie Paryż - Tajlandia poprzez konsultanta strony Filipo. Konsultant mało mówny, o kazdą drobnostkę musielismy się sami pytać, dopytywać, notować ewentualnie podpowiadać jak coś zrobić poprawnie. Przecierpieliśmy, w końcu cena bieltu warta świeczki.

Zapłaciliśmy poprzez przelew internetowy, potwierdzenie zapłaty w trybie natychmiastowym zostalo przesłane na mejl filipo i konsultanta. Cierpliwie czekamy na bilety. Cisza. Czekamy - nic.

Dzwonimy. Znowu od tego mało rozgarniętego konsultanta, dowiadujemy się, że potwierdzenie zapłaty dla nich nie znaczy nic i do momentu kiedy pieniadze nie znajda się na ich koncie, bilety nie są dla nas wystawione ( piatek godzina 13)

Zaczął się stress...

Pomimo wielu rozmów, tłumaczeń, potwierdzeń. Bilet nie został nam zarezerwowany. W sobotę dowiadujemy się że musimy czekać. Cena biletu wzrasta. Poniedziałek godzina 12, dzwonimy. Dowiadujemy się że Pan konsultant jest na przerwie i zadzwoni do nas po niej.
      Oczywiście, nie zadzwonił.
      Oczywiście - dzwonimy. Dowiadujemy się, ze odnotowali wpłatę na konto, jednakże biletów już w tej cenie nie ma i musimy dopłacić do każdego z nich po 135 euro.
      Kpina. Poprosiliśmy o zwrot pieniędzy.
      Pan konsultant powiedział że nie ma problemu.
      Po oczekiwaniu 10 dni na zwrot, rozpetaniu wojny światowej, straszeniu Organami sprawiedliwości, otrzymalismy zwrot - 2 tygonie.

Dobrze że mieliśmy zapasową gotówkę, żeby w tym okresie kupić bilet na innej stronie.

NIE POLECAM ICH ZA ŻADNE SKARBY ! LUDZIE ! nie bądźcie chytrzy na 100 zł różnicy tak jak my chcieliśmy być ! nie dajcie się im naciąć !
      • Gość: zadowolony Re: Filipo - nigdy więcej ! nie polecam ! uważajc IP: *.clubnet.pl 03.02.15, 08:27
        Mieliście chyba sporego pecha i jakieś zawirowania na linii Wasz bank - ich bank. Z tego co słyszałem i czytałem również na tym forum Flipo nie lubi oddawać pieniędzy.
        U nas jednak obyło się wszystko pomyślnie i absolutnie bez żadnych problemów.
      • flipo.pl Re: Filipo - nigdy więcej ! nie polecam ! uważajc 03.02.15, 17:21
        Dzień dobry,

Dziękuję za Państwa komentarz.

Opisaną sytuację skontrolowałem z naszym Centrum Obsługi Klienta.

Podczas rezerwowania, na fakturze proforma oraz w mailu potwierdzającym rezerwację biletu lotniczego była podana informacja o terminie płatności. W przypadku płatności przelewem oraz poprzez Transferuj.pl pieniądze miały być zaksięgowane na naszym koncie do godziny 21:00, przy płatności kartą do godziny 23:30.

Nasi agenci kontakowali Państwa również w sobotę z informacją o potrzebie uregulowania płatności za rezerwację, ponieważ linia lotnicza dodała do rezerwacji komentarz o anulacji z powodu niewystawienia biletów. W związku z tym była Państwu udostępniona płatność kartą w sobotę do godziny 13:30.

Niestety pieniądze zostały zaksięgowane na naszym koncie dopiero w poniedziałek, kiedy cena biletów lotniczych była już wyższa. Potwierdzenia przelewu nie możemy uznać jako dowódu płatności i na jego podstawie nie wystawiamy biletów lotniczych.

Oczywiście pracujemy nad polepszeniem naszych usług i szukamy dalszych możliwości płatności za rezerwacje, aby podobne sytuacje się nie powtarzały. W przypadku gdy nie mają Państwo karty lub konta w takim samym banku jak my, radzę korzystać z bramki płatniczej Transferuj.pl.

Życzę miłego dnia
        Jacek
        • annaagata Re: Filipo - nigdy więcej ! nie polecam ! uważajc 08.06.15, 22:59
          Mam wrażenie, że odpowiedź flipo.pl nie uwzględnia realiów, dbałości o klienta i ... domniemania niewinności. Jeżeli super oferta pojawia się w takim momencie, że płatność odbywa się w piątek, to co oprócz opłacania można zrobić? Zaksięgować może bank, a jako klient to ja co najwyżej mogę poczekać. Zrobienie rezerwacji nie naraziłoby flipo na straty, ale wymagałoby zaufania. Jazne, na pewno wszyscy chcą oszukac.........
          • flipo.pl Re: Filipo - nigdy więcej ! nie polecam ! uważajc 09.06.15, 14:17
            Dziękujemy za komentarz.

Flipo tworzy rezerwacje w systemie rezerwacyjnym po wypełnieniu formularza na naszej stronie, czego dowodem jest potwierdzenie o jej dokonaniu łącznie z kodem, które jest wysyłane do klienta drogą mailową. Gwarancje ceny możemy zawsze zapewnić tylko w dniu dokonania rezerwacji, ponieważ każdego dnia o północy następuje aktualizacja wszystkich taryf oferowanych przez linie lotnicze łącznie z aktualizacją wszystkich dokonanych (niewystawionych) rezerwacji podczas której przewoźnik może aktualizować rezerwację, co oznacza zmianę ceny lub anulację rezerwacji.

Jest nam bardzo przykro, ale nie możemy akceptować potwierdzenia dokoniania przelewu jako dowodu wpłaty.

Oprócz płatności przelewem klient ma możliwość zapłaty kartą płatniczą/kredytową albo skorzystać z bramki płatniczej transferuj.pl, gdzie pieniądze są od razu zaksięgowane na naszym koncie.

Z naszej strony w powyższej sprawie zrobiliśmy wszystko, co było w naszej mocy,
            Oczywiście cały czas pracujemy nad poprawą naszych usług - aktualnie przygotowujemy dodatkową formę płatności.

Dziękuję za zrozumienie.
            Flipo.pl
    • Gość: kika Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.internetia.net.pl 13.05.15, 22:57
      Korzystałam z usług Flipo kilkakrotnie i zawsze było wszystko w porządku. Trzeba po prostu czytać uważnie regulamin i zasady rezerwacji! Wielu z tych co tak narzekają sami są sobie winni bo być może niezbyt uważnie czytają?
    • Gość: Eon Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.15, 00:24
      Ja kupiłem 27.07.2015 bilety do Teheranu, po 2 min. dostałem potwierdzenie rezerwacji, a po 10 min przyszły bilety na maila. Płaciłem kartą kredytową i zero problemów.
    • kiler.pl Re: uwaga na FLIPO.PL 23.09.15, 17:42
      Bzdury totalne! Kupiłem dokładnie 12 biletów na Flipo. 1, powtarzm jeden raz miałem problem bo mi lot anulowali tydzień przed wylotem . Wciągu miesiąca dostałem całą kasę, łącznie z kosztami wizy chińskiej i rezerwacji hotelu. I w ramach zadośćuczynienia kupon zniżkowy na 300 pln.
      I to nie jest ściema tylko prawda. Janusz
      • Gość: syla Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.11.15, 06:11
        Dokładnie, my ze znajomymi kupiliśmy 16 biletów do Rio, potem każdy po kilka lotów w Brazylii, może nawet ok 60 biletów za pośrednictwem tej strony. Uważam tak jak kolega wyżej, problemy wynikają z nieczytania regulaminów albo gdy przewoźnik odwołuje lot.
    • Gość: mm Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.holidaydiscountcentre.co.uk 04.11.15, 18:10
      Trochę nie na temat, ale natknęłam się ostatnio na firmę cheekytrip.pl. Szukałam informacji w necie i znalazłam jedynie odpowiedniki z innych krajów.. u nas poza facebookiem nic nie znalazłam. Ktoś coś ?
    • Gość: magda_1 Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.static.ip.netia.com.pl 16.02.16, 10:34
      Potwierdzam. Mnie również oszukali. Co najlepsze w poście na FB napisali, że oddadzą pieniądze, a teraz skasowali post.
      • flipo.pl Re: uwaga na FLIPO.PL 16.02.16, 12:25
        Dzień dobry Pani Magdo,

bardzo przepraszamy, kolega niestety usunął post. Staraliśmy się go przywrócić ale niestety na tym etapie facebook nie pozwala na taki manewr. Nie unikamy negatywnych komentarzy, wręcz przeciwnie, staramy się ich rozwiązywać - tak będzie także tym razem.
        Wracając do tematu zwrotu, linia lotnicza niestety nadal nie przesłała nam należnej Pani kwoty. W tym wypadku zdecydowaliśmy się udzielić Pani wyjątek i wypłacić kwotę , którą miała wysłać linia lotnicza LOT z naszego budżetu.
        Kwota została już przekazana do zwrotu.
        Jeszcze raz bardzo przepraszamy za utrudnienia.
        Timo
        pracownik działu marketingu flipo.pl
    • Gość: pp Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.16, 11:18
      a czy miał ktoś problem z pośrednictwem flipo.pl przy okazji upadłości transaero, bo zrobił się straszny bajzel i mam wrażenie, że nas oszukali, szukam osób w podobnej sytuacji
      • Gość: Kris Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.16, 12:09
        Tak, ja tez mam z nimi problem po upadlosci Transaero. Wiem ze IATA zwrocila im moje pieniadze, ale teraz zarzekaja sie ze musieli oddac do Transaero co jest kompletna bzdura:

1. IATA (pośredniczy w przekazywaniu pieniedzy miedzy agencjami i liniami lotniczymi) zwrocila pieniadze do wszystkich agencji turystycznych w celu oddania pieniedzy klientom - ta informacje sam potwierdzilem z IATA!!!!

2. Jezeli IATA nie zwróciła pieniedzy Transaero to dlaczego Flipo mialoby to robic???

Prosze o kontakt na maila kd.rockville@gmail.com. Ja zamierzam pozwac ich do sadu i nawet zglosic podejrzenie dokonania przestepstwa na policji. W grupie na pewno bedą lepsze rezultaty.
    • Gość: Arkos Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.16, 18:11
      Korzystalismy z flipo na lot do Malezji i żadnych problemów, nie mamy na co narzekać.
    • Gość: al Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.imid.med.pl 23.06.16, 12:03
      Ja osobiście jestem z firmy bardzo zadowolona. Bilety i lot były tak jak w ofercie a byłam w tym roku na Mauritiusie.
    • Gość: radus Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.toya.net.pl 14.07.16, 10:19
      A po co sobie życie komplikować. Wchodzisz na flipo patrzysz na promocję następnie patrzysz kto jest przewoźnikiem następnie wchodzisz na stronę przewoźnika i kupujesz bilet cena jest ta sama na pewno dla: Emirates qataru etihed air Serbii lotu alitalii klm air france; to te którymi latałem , podejrzewam ze są inne
    • Gość: kasiaaa Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.centertel.pl 02.07.17, 11:26
      bratysława to słowacja, mówią perfekcyjnie po plksu i maja polski telefon, służą pomoca, kupowałem wiele razy bilety i nie bylo problemu, czechy i słowacja to Unia jak i polska , jaki problem ?? byliscie w sadzie, na poicji czy wylewacie zale na forach ?
    • Gość: sk Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.static.ip.netia.com.pl 12.01.18, 06:57
      Kupowałem kilkukrotnie bilety lotnicze na flipo.pl (indie, peru, wietnam) i nigdy nie miałem problemów z tą firmą.
    • Gość: kunik666 Re: uwaga na FLIPO.PL IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.19, 20:37
      Nie twierdze, ze wasze problemy sa wyimagowane, na pewno przy takiej ilosci rezerwacji, jako posrednika, moga im sie zdarzyc problemy i pomylki. Natomiast ja mam z nimi same dobre doswiadczenia, call center mowi calkiem niezle po polsku, przy mojej pomylce z data wylotu, pomogli mi bardzo, natomiast jako posrednik, moga oni pomoc lub nie, ale strona jest klient i linia lotnicza. Niekorzystnymi regulacjami stoja wszystkie regulaminy linii lotniczych itp itd. Oczywiscie przy kazdym zakupie nalezy byc bardzo ostroznym, wylac pomyje i enigmatyczne "oszukani" moze rzucic kazdy. Jest urzad ochrony konsumenta, policja. Oszukali Cie, idz tam. Jak wspomnialem, tez mialem problemy, ale trzeba byc twardym i walczyc o swoje. Ja korzystam z Flippo i polecam znajomym. nikt nie mial problemow. Wasza decyzja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka