09.12.09, 13:48
Myślałam ze to dolegliwość tylko w I trymestrze a mam powtórke z rozrywki. Jestem w 32 tc i od jakiegosc tyg bym tylko spala i spala. Dziś np. wstałam ok 11stej zjadłam śniadanko kończąc je juz usypiałam, no i znowu poszłam spac - pospałam godzinke, znowu zjadłam i czuje ze znów odpływam... Dziewczyny czy to jest normalne?
Obserwuj wątek
    • red-truskawa Re: Spiaca... 09.12.09, 17:02
      A poziom glukozy masz OK? a ciśnienie w porząsiu czy niskie? a jak z morfologią
      i poziomem hemoglobiny?
      • slimacek7 Re: Spiaca... 09.12.09, 17:10

> A poziom glukozy masz OK? a ciśnienie w porząsiu czy niskie? a jak z morfologią
        > i poziomem hemoglobiny?

Z ostatnich badań wyniki mam dobre. Jesli chodzi o cisnienie to lecze sie na nadcisnienie i po zwiekszonej dawce leków moje najnizsze to 130/80.
        • gaga_73 Re: Spiaca... 09.12.09, 18:56
          A może magnez byś sobie wzięła, oczywiście w porozumieniu z lekarzem. Ja też tak miałam, że mogłam spać cały dzień. Od tygodnia biorę MagB6 i jest mi o niebo lepiej!
          • slimacek7 Re: Spiaca... 09.12.09, 19:16

> A może magnez byś sobie wzięła, oczywiście w porozumieniu z lekarzem. Ja też ta
            > k miałam, że mogłam spać cały dzień. Od tygodnia biorę MagB6 i jest mi o niebo
            > lepiej!

Dziekuje za rade ale to tez nie pomozecrying Magnez biore od trzeciego m-ca ciąży.
    • agnieszka.lojek Re: Spiaca... 11.12.09, 15:23
      Senność może powrócić w III trymestrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka