m.s.sulkowski 29.01.04, 12:56 Doświadczeni i niedoświadczeni, Doradźcie proszę, gdzie i za ile mozna zrobić w Łodzi trójwymiarowe USG. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mw115 Re: 3D w Łodzi 29.01.04, 15:03 Przyłączam sie do pytania, też miałam takie zadac dzisiaj ) i kiedy warto takie takie zrobić? ja mam robic nast. ok. 20 tc. Czy wtedy coś da takie badanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
renis66 Re: 3D w Łodzi 01.02.04, 15:26 też bym sobie zrobiła jakbym wiedziała gdzie. Ktoś pomoze??? Odpowiedz Link Zgłoś
m.s.sulkowski Re: 3D w Łodzi 02.02.04, 09:29 HALO!!! Czy ktoś wreszcie pomoże? Okazuje się, że w Poznaniu USG trójwymiarowe mozna zrobić niemal wszędzie (vide: forum), a w Łodzi co? Czy nikt w tym mieście jeszcze nie ma tego urządzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
renis66 Re: 3D w Łodzi 02.02.04, 13:06 W ogóle Łódź jest troche do tyłu. Ostatnio pytałam czy ktos rodził w wodzie w Łodzi i też nie było odpowiedzi. Mam termin na kwiecień i chciałabym coś na ten temat usłyszeć. Chyba w Łodzi internet nie jest tak popularny jak w innych wiekszych miastach Pozdrawiam Renata i Rita (29 tydz) Odpowiedz Link Zgłoś
mw115 Re: 3D w Łodzi 02.02.04, 13:57 hej, ja o tym 3D nie zanalazłam wkońcu nigdzie W 20-tym tc zdecyduję sie natomiast na badanie USG albo u Prof. L.Dudarewicza albo u Pani Dr. Marii Responek- Liberskiej z CZMP. Tyle się naczytałam w necie i w Łodzi to podobno to najlepsi specjaliści podaję linki jakby ktos była zainteresowany : Dr.Dudarewicz: www.genetyka.hg.pl/, Dr Liberska: ufo.cn.pl/www.fetalecho.med.pl/naglowek.htm link na forum maluchy- o usg Łodź maluchy.pl/forum/viewtopic.php? t=4095&postdays=0&postorder=asc&start=30 pozdrawiam Monika i 17-tyg Kransnoludek/ka Odpowiedz Link Zgłoś