dobi53 29.12.09, 18:34 niechcacy biorac prysznic zarysowalam brzuch kantem od prysznica mam teraz czerwona ryse na brzuchu, czy moglam cos zrobic dziecku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kavainca Re: zarysowany brzuch 29.12.09, 18:57 a jak myślisz? nie, nie mogłaś!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-84 Re: zarysowany brzuch 29.12.09, 19:04 myślę, że to tylko zewnętrzne otarcie naskórka, więc dziecku nie powinno się nic stac, chyba że się uderzyłaś w brzuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara-k Re: zarysowany brzuch 29.12.09, 19:12 dobi53 napisała: > niechcacy biorac prysznic zarysowalam brzuch kantem od prysznica > mam teraz czerwona ryse na brzuchu, czy moglam cos zrobic dziecku? jesli sie tylko otarlas to nic mu nie zrobilas. niby jak? masz je w brzuchu a nie na brzuchu podobno sa naukowe badania mowiace o tym, ze w ciazy zanika 8% mozgu i roztargnienie jest naturalne, ale zeby miec taaaakie mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 DAgmaro:) 31.12.09, 00:00 mi zanikło z 80% i utrzywało sie po porodzie przez dłuższy czas. Także bez jaj proszę z poważnego stanu Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara-k Re: DAgmaro:) 31.12.09, 12:11 karro80 napisała: > mi zanikło z 80% i utrzywało sie po porodzie przez dłuższy czas. > Także bez jaj proszę z poważnego stanu no dobrze, juz sie uspokajam wybacz jesli z powodu zaniku procentow zapomne sie czasami Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: zarysowany brzuch 29.12.09, 19:47 No zastanów się chwilkę. W jaki sposób mogłaś coś zrobić dziecku? Przecież to twoja skóra, nie jego. Ono jest głęboko w środku, chronione macicą i wodami płodowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.lojek Re: zarysowany brzuch 30.12.09, 13:51 Nie ma takiej możliwości. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś