mortak21 06.02.04, 13:39 CZEE WD=SZYSTKIM PRXYSZLYM MAMOM MAM PROBLEM LEZE W LUZKU JUZ 10 DNI I MAM GRYPE Z INFEKCJA GARDLA ALE BEZ GORACZKI CO ROBIC NIC MI NIE POMAGA CZY WZIASC ANTYBIOTYK JESTEM W 35 TYG CIAZY POMOCY!!!! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiki41 Re: ASIA 10.02.04, 00:39 Antybiotyk na grypę nie pomaga. Chyba, że to nie grypa ( 10 dni?). Co na to lekarz? Myślę, że w każdym razie herbatka z cytryną, mleko z czosnkiem i leżenie w łóżku nie zaszkodzą. W. Odpowiedz Link Zgłoś
gandzia4 Re: ASIA 10.02.04, 01:13 Idź do lekarza, on cię zbada i przypisze odpowiednie leki, sama lepiej nie próbuj sobie aplikować żadnych specyfików a już na pewno antybiotyku. Trzymaj się ciepło i szybkiego powrotu do zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalski.s Re: ASIA 10.02.04, 10:19 Oprócz do herbaty z cytryna sprubuj herbate z malinami dobrze rozgrzewa. Ja tez w 9 miesiacu mialam grybe i bylam u lekarza kazal mi pic herbate z malinami i wygrzewac sie a jesli nie pomoze to wtedy cos przepisze. Nie bierz aspiryny ani polopiryny podobno szkodliwa dla dzidzi nawet witamin nie bierz sama. Najlepiej skontaktuj sie z lekarzem. pozdrawiam i zycze duzo zdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
joannasch Re: ASIA 10.02.04, 18:18 Ja wlasnie małymi krokami powracam do zdrowia. Troche to trwa, nadal nie jest super, ale...lepiej. Dwa dni mialam goraczke (38,3!!), wiec sie przestraszylam i wraz z mezem udalismy sie do szpitala. Zalecili mi typowe domowe sposoby: ciepla herbatka z cytryna, miodem i malinami. Nawet duzo malin!!, inhalacje, wypocic sie oraz okłady zimnym recznikiem na czolo - razie goraczki a takze Panadol. Szybkiego powrotu do zdrowka Pozdrawiam Asia i 29-tyg maleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
iwszonek Re: ASIA 10.02.04, 18:39 Asiu, jesli nie masz i nie miałaś temperatury to na pewno nie jest grypa. Może jakieś zakażenie bakteryjne i powinnaś wziąć antybiotyk. skonsultuj się z lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś