marta16811 06.02.10, 22:05 szukam formowanki chłonnej bambusowej na noc. Spodobała mi się bardzo z Nature Babies Lovable i Tots Bots bambusowa miękka. Proszę o opinie, która lepsza; może porównywalne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uccello1 Re: Jaka bambusowa na noc? 08.02.10, 11:10 Z moich obserwacji to Nature Babies Lovable jest miększa Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia_87 Re: Jaka bambusowa na noc? 08.02.10, 22:23 Ja mam Tots Bots i używam na noc z dwoma wkładkami. Synek ma 6 m-cy. Wytrzymuje do rana. Ale po kilku praniach faktycznie się zrobiła sztywniejsza mimo tego, że dodaję trochę octu do płukania. Odpowiedz Link Zgłoś
ph78 Tots Bots Flexi Tot 11.02.10, 23:05 Ja używam Flexi Totki - formowanki z dodatkowym wpinanym wkładem z weluru bambusowego. Na początku była mięciutka jak kaczuszka, po kilkudziesięciu praniach zesztywniała. Juz się przyzwyczaiłam do naszej twardej wody, ech. Ale samą pieluchę polecam - u nas w otulaczu trzyma do rana! Odpowiedz Link Zgłoś
froobek Re: Tots Bots Flexi Tot 11.02.10, 23:52 Nie lubiłam Flexi Tota - potwornie długo mi sechł. Odpowiedz Link Zgłoś
ph78 Re: Tots Bots Flexi Tot 15.02.10, 16:40 Ja mam dziecko z jesieni, więc u nas wszystkie wynalazki schną na kaloryferze Odpowiedz Link Zgłoś
green_bebe Re: Jaka bambusowa na noc? 12.02.10, 03:50 Ja używałam Bambinex formowaną z dodatkową wkładką, która już jest w komplecie z formowanką. Dla nas niezawodne i najdłużej zachowują miękkość, tyle, że długo schną. Odpowiedz Link Zgłoś
alohaa Re: Jaka bambusowa na noc? 04.03.10, 11:10 U nas chłonniejsza na noc od flexi tot okazała się Mała Bambusowa noc Petit Dessous. Flexi bardzo lubię, ale raczej jednak na dzień Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: Jaka bambusowa na noc? 04.03.10, 11:29 A ja flexi nie polubilam i sprzedalam bo 3 uzyciach, jakas taka maława była na 12 kilogramowa córcie i baaaardzo puchata (a wszedzie piszą ze zgrabna). Najbardziej lubimy bambuskę Bambinexu, świetnie sie dopasowuje i w otulaczu (flip) trzyma do rana Po wielokrotnym praniu zyskała na chłonności jeszcze bardziej, niestety nie jest juz taka mieciutka jak na poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia_87 Re: Jaka bambusowa na noc? 04.03.10, 14:18 Ja Flexi też wszystkie sprzedałam, bo wydawała mi się krótka, a jednocześnie pupcia wyglądała jak kulka. Najczęściej na noc używam nadal bambuski Tots Bots lub Bambinexu z dwoma wkładkami bambusowymi + otulacz TotsBots lub Flip i wytrzymuje do rana bez problemu. I wygląda dość zgrabnie, jak na pieluszkę na noc Zamówiłam jeszcze LULU NATURE - Lulu Dodo XL i zobaczę, jak się sprawdzi, chociaż to nie bambuska Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: Jaka bambusowa na noc? 04.03.10, 19:20 To widze, ze te same typy mamy bo oprocz bambinexowej bambuski mamy tez tots bots na napki ale wolę tę pierwszą. I wlasnie za tę zgrabność je lubie no i ze wytrzymują rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia_87 Re: Jaka bambusowa na noc? 04.03.10, 19:30 Bambinexu faktycznie jest zgrabniejsza ale ja z kolei lubię zapinanie na napy Odpowiedz Link Zgłoś
kowal-esia Re: Jaka bambusowa na noc? 04.03.10, 22:12 Dziewczyny wrzućcie jakiś link, jak ta bammbuska bambinex wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: Jaka bambusowa na noc? 04.03.10, 22:30 Tez wolę napy i wlasnie tego mi w niej brakuje Kowal-esia tutaj link www.pieluszkarnia.pl/product-pol-341--Bambinex-Pieluszka-Bambusowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Asiunia 04.03.10, 23:22 Asiunia mam takie pytanie z innej beczki bo zrobilam sobie sygnaturke tyle ze zdjecia nie widac Pamietasz moze ktory kod wkleic? Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia_87 Re: Asiunia 05.03.10, 08:23 Aregiec - dobrze zrobiłaś z tą sygnaturką, tylko zdjęcie pojawia się dopiero po jakimś czasie, nie wiem dlaczego Napy wydają mi się bardziej "przyszłościowe", boję się, że rzepy się szybko niszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
kowal-esia Re: Jaka bambusowa na noc? 05.03.10, 22:24 Ciekawe jak ta by się sprawdziła ? ekomaluch.pl/bumgenius-pieluszka-bambusowa-rozmiarowa,p1178,l1.html Odpowiedz Link Zgłoś
szenzi333 Re: Jaka bambusowa na noc? 06.03.10, 12:25 kowal-esia napisała: > Ciekawe jak ta by się sprawdziła ? > > ekomaluch.pl/bumgenius-pieluszka-bambusowa-rozmiarowa,p1178,l1.html Witam mam te pieluszki.Używam na noc.Wytrzymuje do rana razem z otulaczem flip.Bardzo zgrabna(podobna wielkością do bambusowej bambinex roz2 ), w kroku troszkę mniejsza od Bamboozle- ekomaluch.pl/bamboozle-elastyczne-dopasowanie,p1266,l1.html którą też polecam. Odpowiedz Link Zgłoś