Dodaj do ulubionych

I USG pęcherzyk bez zarodka

31.03.04, 19:37
Obserwuj wątek
    • becia39 Re: I USG pęcherzyk bez zarodka 31.03.04, 19:40
      Miałam dzisiaj wykonane 1 USG wg moich obliczeń 4/5 tydzień. Pęcherzyk 6 mm bez
      zarodka. Czy któras z Was miała podobnie? Lekarz kazał mi przyjść za tydzień...
      • tania75 Re: I USG pęcherzyk bez zarodka 31.03.04, 19:46
        Becia nie denerwuj sie bo to normalne że jeszcze nie widać zarodka. Ja byłam w
        piątym tygodniu i też był pęcherzyk ciązowy i tyle. A dziś byłam po dwóch
        tygodniach i widac było pęcherzyk, a w środku pęcherzyk żółtkowy którym się
        dzidzi odżywia i tyle. Jeszcze za wcześnie mam przyjść przed świętami aby
        zobaczyc pulsującą kropeczkę.... Doktor widział już pulsowanie a ja nie, ale
        się nie denerwuje bo wiem że wszystko będzie ok.
        Pozdrawiam mocno.
      • beciaw77 Re: I USG pęcherzyk bez zarodka 31.03.04, 19:48
        Ja miałam ponoć był to 7/8 tydzień i gina stwierdziła że nie widac zarodka! Nie
        martw się! Moja gina juz jest wprawdzie moją była giną ale z innych powodów...
        a zarodek sie odnalazł na USG po dwóch tygodniach! Może nie lubi jak się go
        podgladawink!
        Pozdrawiam i odezwij się jeszcze!
        Becia i 32 tyg. Niespodziankawink!
      • ewkam1 Re: I USG pęcherzyk bez zarodka 31.03.04, 19:59
        W tym czasie jak poszlam do lekarza, pelna nadziei, radosci i w ogole, lekarz
        odeslal mnie nawet nie badajac, bo stwierdzil, ze na tym etapie nic nie
        stwierdzi. I to wlasnie byl gdzies 4/5 tydzien, dopiero kazal przyjsc w 8
        tygodniu, wowczas wykonal szybkie USG i stwierdzil, ze "jest duze
        prawdopodobienstwo, ze jest Pani w ciazy"... Potwierdzic, jako lekarz, moze
        wowczas kiedy uslyszy serduszko... Taka jest teoria.
        Nic sie nie martw, wszystko bedzie dobrze, stres w Twoim przypadku jest teraz
        najmniej wskazany, wiec sie nie denerwuj!
        Pozdrawiam i trzymam kciuki,

Ewa i Lipcowy Cypisek (3.7.2004)
    • becia39 Re: I USG pęcherzyk bez zarodka 31.03.04, 19:53
      Dziewczyny jesteście kochane, tak bardzo potrzebowałam rozwiania moich obaw,no
      nic musze sie uzbroić w cierpliwość.
    • dabrowianka Re: I USG pęcherzyk bez zarodka 31.03.04, 20:15
      Droga Berciu!
      Spieszę Cię również uspokoić. Ja nastresowałam się również z tego powodu. U
      mnie lekarz widział pusty pęcherzyk w 8 tyg. Ale na szczęście dwa tyg. później
      widziałam już i ja cudowne bijące serduszko malutkiej ruszającej się istotki.
      Mało nie popłakałam się z wrażenia!!! A lekarz jest ok. No i jeszcze dodam, że
      teraz to już widać z daleka pląsającą w moim brzuchu córcie - za tydzień już
      mamy termin smile

Pozdrawiam
      Dąbrowianka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka