Dodaj do ulubionych

Moje dziecko :)

27.10.10, 19:02
Ważyło wczoraj 1730 gram smile chyba będzie duża dziewczynka smile
Obserwuj wątek
    • jols Re: Moje dziecko :) 27.10.10, 19:14
      ale ci fajnie, że już taka duża. Miałaś teraz usg genetyczne? Co lekarz na te kłócia powiedział? jak pesar się trzyma? Kied ja będę mieć 30 tydzień już się doczekać nie mogę. Mam 28 tydzień i jutro wizytę.
      pozdrawiam
      • i_ja_tez Re: Moje dziecko :) 27.10.10, 20:18
        Nic mi nie powiedział, ani na kłucia ani na bóle w dole brzucha/pleców. Generalnie jak się nie nasila to tak musi być, bo on nie widzi nic niepokojącego.
        Tak, miałam takie dłuższe (i droższe niestety) USG jak w 21 tygodniu. Z ciekawostek to obwód główki - 28 cm, tyle co średnia pomarańcza, wczoraj siedziałam z centymetrem smile

Pessar ok, trzyma dobrze i mocno. Te przemieszczania się są normalne (a był już w różnych miejscach, czasami miałam naprawdę stracha). Rozwarcia nie ma ani zew ani wewnątrz.

Mam nadzieję że u Ciebie też dobrze będzie smile trzymam kciuki smile
        • i_ja_tez Re: Moje dziecko :) 29.10.10, 01:23
          jols, daj znać jak u Ciebie...
          • loca201 Re: Moje dziecko :) 30.10.10, 14:41
            i_ja_też, wysłałam Ci odpowiedź na maila. Przepraszam, że dopiero teraz, ale na maila na wp bardzo rzadko zaglądam, średnio raz w miesiącu. Z resztą dokładniej odpisałam w mailu, więc nie będę się powtarzać wink Jeszcze raz przepraszam. Ale widzę, że już rozwiałaś swoje wątpliwości, to bardzo dobrze. Oby jak najdłużej! Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka