Dodaj do ulubionych

Ciuszki ciążowe w internecie???

03.05.04, 16:24
Czy możecie polecić strony internetowe z fajnymi ciuchami dla kobiet w ciąży?
Ja na razie kupiłam spódnicę firmy 9fashion na Allegro - kosztowała ok. 60 zł
i jestem z niej bardzo zadowolona smile
Obserwuj wątek
    • lettka Re: Ciuszki ciążowe w internecie??? 03.05.04, 16:32
      polecam bebefield, firma solidna, ciuszki wykonane z dobrych gatunkowo
      materiałów, nie wyglądają jak worki, zamówienie złożyłam wieczorem w niedzielę,
      a we wtorek o 9 rano zapukał listonosz z paczkąsmile
      www.bebefield.pl/index1.php?width=1024&height=768
      Czerwcówka
    • olciaa26 Re: Ciuszki ciążowe w internecie??? 03.05.04, 18:26
      Moja bratowa kupiła fajne dżinsy na www.happymum.pl, jest bardzo zadowolona.
      Jest jeszcze fajna strona z ciuszkami www.mama.pl, ale chyba nie sprzedają
      przez internet. Pozdrawiam, Ola
    • curieuse Re: Ciuszki ciążowe w internecie??? 05.05.04, 10:16
      Dzięki za pomoc! Czy ktoś jeszcze kupował ciuszki w necie? Może ktoś kupował ze
      stron zagranicznych???
      • malusia83 Re: Ciuszki ciążowe w internecie??? 05.05.04, 10:18
        no ja własnie czekam na przesyłke...maja byc to dzinsy z BEBEFIELD, zobaczymy,
        powinny dzisiaj dojsc
    • flimoni Re: Ciuszki ciążowe w internecie??? 05.05.04, 10:32
      czasc dziwczyny, ja kupowalam ciuchy z Bebefild przez internet. Rzeczywiscie
      firma rzetelna i szybka. Co jedynie moge wam odradzic to kupowanie spodni ktore
      gorna czesc maja z innego bardziej rozciagliwego materialu. Jedna taka pare
      mozna miec w szafie, ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze takie (niestety sa
      drozsze) ktore maja ten sam material az do pasa sa bardziej praktyczne. Na
      poczatku ciazy kupila te pierwsze z zalozeniem ze przeciez i tak bede nosic
      bluzki dluzsze, ale nie zawsze tak sie da. W takim przypadku trzeba owe bluzki
      kupowac rowniez dla kobiet w ciazy bo normale jak sa dluzsze to sa i szersze i
      wyglada sie w nich jak w workach. Wraz ze wzrastajacym brzuszkiem ten dluzszy
      przod bedzie sie przydawal ,a przy krotszych bluzkach lub bardziej dopasowanych
      wystajacy inny material od spodni nie wyglada ladnie. To z kolei zmysz nas do
      wymiany szafy za wcale nie male pieniadze tylko na okolo 6 miesiecy i
      koniecznosc rezygnacji z dotychczasowych ciuchow. Przy podniach uszytych w
      calosci z tego samego materialu nie trzeba sie martwic o dlugosc bluzki czy
      sweterka.
    • magdh26 Re: Ciuszki ciążowe w internecie??? 14.05.04, 10:52
      Witam.
      Ja znalazłam jeszcze taką stronę:
      www.maternity.miloha.pl
      Pozdrawiam, Magda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka