curieuse 03.05.04, 16:24 Czy możecie polecić strony internetowe z fajnymi ciuchami dla kobiet w ciąży? Ja na razie kupiłam spódnicę firmy 9fashion na Allegro - kosztowała ok. 60 zł i jestem z niej bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lettka Re: Ciuszki ciążowe w internecie??? 03.05.04, 16:32 polecam bebefield, firma solidna, ciuszki wykonane z dobrych gatunkowo materiałów, nie wyglądają jak worki, zamówienie złożyłam wieczorem w niedzielę, a we wtorek o 9 rano zapukał listonosz z paczką www.bebefield.pl/index1.php?width=1024&height=768 Czerwcówka Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa26 Re: Ciuszki ciążowe w internecie??? 03.05.04, 18:26 Moja bratowa kupiła fajne dżinsy na www.happymum.pl, jest bardzo zadowolona. Jest jeszcze fajna strona z ciuszkami www.mama.pl, ale chyba nie sprzedają przez internet. Pozdrawiam, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
curieuse Re: Ciuszki ciążowe w internecie??? 05.05.04, 10:16 Dzięki za pomoc! Czy ktoś jeszcze kupował ciuszki w necie? Może ktoś kupował ze stron zagranicznych??? Odpowiedz Link Zgłoś
malusia83 Re: Ciuszki ciążowe w internecie??? 05.05.04, 10:18 no ja własnie czekam na przesyłke...maja byc to dzinsy z BEBEFIELD, zobaczymy, powinny dzisiaj dojsc Odpowiedz Link Zgłoś
flimoni Re: Ciuszki ciążowe w internecie??? 05.05.04, 10:32 czasc dziwczyny, ja kupowalam ciuchy z Bebefild przez internet. Rzeczywiscie firma rzetelna i szybka. Co jedynie moge wam odradzic to kupowanie spodni ktore gorna czesc maja z innego bardziej rozciagliwego materialu. Jedna taka pare mozna miec w szafie, ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze takie (niestety sa drozsze) ktore maja ten sam material az do pasa sa bardziej praktyczne. Na poczatku ciazy kupila te pierwsze z zalozeniem ze przeciez i tak bede nosic bluzki dluzsze, ale nie zawsze tak sie da. W takim przypadku trzeba owe bluzki kupowac rowniez dla kobiet w ciazy bo normale jak sa dluzsze to sa i szersze i wyglada sie w nich jak w workach. Wraz ze wzrastajacym brzuszkiem ten dluzszy przod bedzie sie przydawal ,a przy krotszych bluzkach lub bardziej dopasowanych wystajacy inny material od spodni nie wyglada ladnie. To z kolei zmysz nas do wymiany szafy za wcale nie male pieniadze tylko na okolo 6 miesiecy i koniecznosc rezygnacji z dotychczasowych ciuchow. Przy podniach uszytych w calosci z tego samego materialu nie trzeba sie martwic o dlugosc bluzki czy sweterka. Odpowiedz Link Zgłoś
magdh26 Re: Ciuszki ciążowe w internecie??? 14.05.04, 10:52 Witam. Ja znalazłam jeszcze taką stronę: www.maternity.miloha.pl Pozdrawiam, Magda. Odpowiedz Link Zgłoś