becia39 03.05.04, 18:59 Mam termin na 2 grudnia, obecnie jestem na zwolnieniu ale chyba wrócę pod koniec maja. Jak się czujecie i czy pracujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gusinka Re: Nauczycielki- grudniowe mamy 03.05.04, 21:00 Ja mam termin na początek stycznia. Na razie to dopiero czwarty tydzień. Chodzę do pracy i mam się dobrze ( czasem lekko niedobrze), ale ogólnie bycie w ciąży jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
becia39 Re: Nauczycielki- grudniowe mamy 04.05.04, 21:10 Też tak myślę, najcudowniejszy czas dla kobiety. Na początku jak to do mnie docierało to ryczałam ze szzęścia. Pozdrawiam wszystkie pracujące mamy Odpowiedz Link Zgłoś
rendziak Re: Nauczycielki- grudniowe mamy 05.05.04, 09:42 ja mam termin na 7 grudnia czyli koniec 9 tyg . Do pracy narazie chodze aczkolwiek jestem potwornie zmęczona po pracy jeszcze nie wiem kiedy pójde na zwolnienie to zależy od dzidzi:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
italarska Re: Nauczycielki- grudniowe mamy 06.05.04, 13:03 ja też jestem nauczycielką i też byłam na początku ciąży na zwolnieniu z powodu plamienia i zastrzyków. teraz jest juz w porządku, mam termin na 8 grudnia, czyli parę dni po Tobie. Teraz jestem już od tygodnia w pracy, ale nie stoję zbyt dużo przy tablicy, raczej lekcje "siedzące", nie mam juz dyżurów na korytarzu szkolnym i w ogóle wszyscy koło mnie skaczą, co jest bardzo miłe. Niestety dokuczają mi mdłości i zmęczenie, ale radzę sobie jakoś. Przecież to nie jest choroba, prawda? Pozdrawiam serdecznie. I. Odpowiedz Link Zgłoś
ankankanka Re: Nauczycielki- grudniowe mamy 06.05.04, 16:43 Cześć Becia, też jestem nauczycielką. Mam termin na październik. Jestem prawie 3 miesiące na zwolnieniu. Miałam w czerwcu zdawać na mianowanego. Nie wiecie, czy zwolnienie przerywa mi staż? Odpowiedz Link Zgłoś