Dodaj do ulubionych

kto w 9 miesiacu kiepsko spi?

03.09.11, 00:53
bo ja tak od okolo tygodnia-dwoch. nie wiem dlaczego. moge pozniej i potrzebuje tego w dzien sie zdrzemnac (1 godz) ale chyba za malo spie! wczesnie sie tez budze. a to kluje, a to skurcz, a to niewygodnie( przybralam na wadze razem 10 kg).

no i dlatego siedze teraz na forum smile
Obserwuj wątek
    • ty_nia Re: kto w 9 miesiacu kiepsko spi? 03.09.11, 05:26
      Ja jak widać po godziniesmile Dziś nie śpię od ok 3.40 i od dwóch tygodni w zasadzie tak jest cały czasuncertain Tylko godziny mojego nocnego urzędowania się czasem zmieniają. W pierwszej ciąży zle spałam ok 6 m-ca, a teraz juz na sam koniec mnie dopadło.Tyle że u mnie bardziej problem tkwi w głowie bo myślenie mi sie załącza w nocy i przez to nie moge spaćuncertain
    • pepparkakor Re: kto w 9 miesiacu kiepsko spi? 03.09.11, 07:19
      Ja się dziś położyłam o 22:00, obudziłam o 01:37 i nie spałam do ok. 4:00 (bolały mnie oba boki i nie mogłam się ułożyć), w końcu jakoś zasnęłam, ale jak widać na krótko tongue_out
      • mewa000 Re: kto w 9 miesiacu kiepsko spi? 03.09.11, 08:21
        Ja też źle spałam w 8-9 miesiącu. Do tego ostatni tydzień-dwa przed porodem goniłam do wc co godzinę uncertain
        • kalina886 Re: kto w 9 miesiacu kiepsko spi? 03.09.11, 12:51
          Jestem w 39 tyg ciąży i od około 3 tygodni nie mogę spać dobrze w nocy.
          Budzę się co chwila z bólami barków i miednicy. Nie mogę się wogóle ułożyć uncertain
          Nie pamiętam, żebym aż tak kiespko się czuła w pierwszej ciąży (dla odmiany wtedy łapały mnie skurcze łydek, teraz jakoś nie).
    • kasiak37 Re: kto w 9 miesiacu kiepsko spi? 03.09.11, 14:38
      chyba wszystkie kobiety kiepsko spia w ostatnim miesiacu,nie ma w tym nic dziwnego.
    • zebra12 Re: kto w 9 miesiacu kiepsko spi? 03.09.11, 14:42
      Pytanie powinno brzmieć: kto nie śpi kiepsko w 9 miesiącu smile
      Też mi się dobrze nie spało. A teraz mimo braku ciąży czuję się podobnie (to już chyba starość): biegam do wc, bolą mnie stawy, kości, nogi, biodra.
      • nicole369 [...] 03.09.11, 15:15
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • kasiak37 nicole369 03.09.11, 21:38
          zapoznaj sie z watkiem na szpilce u gory forum.Skrot w mojej sygnaturce.
    • kijek82 Re: kto w 9 miesiacu kiepsko spi? 03.09.11, 15:43
      ja bardzo dobrze zaczelam sypiac teraz -10h w nocy i drzemki w ciagu dnia (choc zawsze wczesnie wstawalam-ok.6-7, teraz tez lubie). Spie gleboko i mocnosmile
      • anka000001 Re: kto w 9 miesiacu kiepsko spi? 03.09.11, 16:46
        oj chyba lepsze bylo by pytanie kto spi dobrze,
        ja sie budze po pare razy w nocy , pozno zasypiam a wstaje o 6 rano . O 10 rano jestem trup.
        • klara-poisencja Re: kto w 9 miesiacu kiepsko spi? 03.09.11, 16:58
          w drugiej ciąży sypiałam bardzo dobrze do samego porodu.zasypiałam od razu i jak zabita-do rana.nic mi nie przeszkadzało,nic nie bolało big_grin
    • lilka69 Re: kto w 9 miesiacu kiepsko spi? 04.09.11, 05:33
      wlasnie! mnie sie tez myslenie wlacza i pewnie t jest takze powod tego,ze zle spie! 6 godz na dobe z przerwami i krotka drzemka w ciagu dnia.

to przynajmniej trening przed urodzeniem sie dziecka smile

widzicie ktora godzina? a ja juz od pol godz na forum. poszlam spac o 23.
    • czekolada85 Re: kto w 9 miesiacu kiepsko spi? 04.09.11, 20:55
      Z tego co pamiętam wydaje mi się, że w 9 miesiącu nie spałam wcale. Naiwna myślałam że to materac od łózka więc z mężem kupiliśmy nowy wink niestety nie pomogło.
      Generalnie budził mnie pełny pęcherz prawie co godzinę a potem trudno było znaleźć wygodną pozycję, jak już znalazłam to znowu pęcherz o sobie przypominał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka