asia.miniaczek 26.05.04, 12:38 nie znalazlam odpowiedzi na moje pytanie, nie rozumiem przenosznia watkow???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.a.m.m.y Re: dlaczego sa przenoszone watki???? 26.05.04, 12:50 Twój post został przeniesiony na forum regionalne Małopolska znajdujące się troszkę poniżej forum "Ciąża i poród". Wchodzisz na forum Polska, w środku klikasz na Małopolskę i tam znajdziesz swój wątek. Tam również znajduje się cały wątek dotyczący ginekologów w Krakowie. pozdrawiam sammy Odpowiedz Link Zgłoś
mortyrka Re: dlaczego sa przenoszone watki???? 26.05.04, 13:06 Po co to całe zamiszanie? To naprawde nie ułatwia niczego. Ja wchodzę na to forum raz dziennie i zawsze można było coś znależć dla siebie. A teraz nie będę przecież szukała na wszystkich wątkach. To jest beż sensu!!!!!!!!!!!!!!!!! Po co utrudniać komuś życie. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: dlaczego sa przenoszone watki???? 26.05.04, 13:29 Też dołączam się do tego antybałaganowego apelu. Administrator robi więcej szkody niż pożytku. Czy to znaczy, że ginekologów z Warszawy też znajdę na forum regionalnym...? To jakiś absurd!!! Ktoś się nieźle zabawia naszy kosztem! Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Pytanie do moderatora... 26.05.04, 13:37 Jaki był logiczny powód do przeniesienia z publicznego forum eDziecko-Ciąża i poród na prywatne forum Zdrowie wątku pt. "Biała lista - dobry gonekolog?" Po prostu tego nie rozumiem (( Odpowiedz Link Zgłoś
szemesz3 Re: dlaczego sa przenoszone watki???? 26.05.04, 15:03 Jeżeli ktoś postanowił zrobić porządki na naszym forum, to proponuję aby wpierw pomyślał, a dopiero później brał się do czynów. Przenoszenie niektórych wątków jest równoznaczne z ich kasowaniem. Na forum regionalnym nie znajdę dobrych rad odnośnie np. ginekologów, USG itp. gdyż zagląda tam wiele osób nie interesujących się tematem mojej ciąży. Uważam, że zmuszanie mnie do „biegania” po innych forach jest tylko ich promowaniem, kosztem popularności „Ciąża i poród”. Szkoda, że Sammy próbuje mnie do tego forum zniechęcić. Dodam, że nie mogę zbyt wiele czasu siedzieć przy komputerze, gdyż moja ciąża od samego początku jest zagrożona i muszę leżeć. Dotychczas na „Ciąża i poród” oraz „edziecko zakupy” odnajdywałam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, teraz muszę zaglądać w wiele miejsc, co zabiera mi znacznie więcej czasu. Przypominam, że celem forum „Ciąża i poród” jest – cytuję: „Tu mamy radzą przyszłym mamom. Zajrzyj tu, jeśli coś cię martwi, niepokoi. Pomóż innym rozwiać wątpliwości.” - Więc dlaczego doświadczona mama nie może mi tu np. pomóc wybrać ginekologa? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
s.a.m.m.y Re: dlaczego sa przenoszone watki???? 26.05.04, 15:46 Dlatego, że mamy ze Szczecina tudzież z Krakowa nie interesuje ginekolog z Warszawy i odwrotnie, mamy z Warszawy nie interesuje ginekolog ze Szczecina tudzież Krakowa. Posty na tematy lekarzy (ginekologów i nie tylko) zawsze były umieszczane na forach regionalnych. I pozdrawiam sammy Odpowiedz Link Zgłoś
beciaw77 Re: dlaczego sa przenoszone watki???? 26.05.04, 16:15 A może kogos na forum regionalnym nie interesuje jaki ginekolog jest najlepszy w jego regionie? O tym chyba administratorka nie pomyslała?! A tu jesli mnie nie interesuje informacja o lekarzu z Krakowa czy Wa-wy to nie wchodze i nie czytam! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
szemesz3 Re: dlaczego sa przenoszone watki???? 26.05.04, 16:31 Nigdy mi nie przeszkadzały tematy, które bezpośrednio nie dotyczyły mojej ciąży. Ja mam skracającą się szyjkę inna przyszła mama nie. Czy to znaczy, że powinna być niezadowolona, bo poruszane są tematy, które ją nie interesują. Myślę, że na forum regionalnym znajdzie się więcej osób których nie interesuje sprawa ginekologa. Dodam, że nie prawdą jest stwierdzenie: „Posty na tematy lekarzy (ginekologów i nie tylko) zawsze były umieszczane na forach regionalnych.” Wchodzę na forum od stycznia i te posty były tu zamieszczane i nie zauważyłam protestów z tego powodu. Protesty jakie pojawiały się na tym forum dotyczyły chamskich wypowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: dlaczego sa przenoszone watki???? 26.05.04, 16:49 s.a.m.m.y napisała: > Dlatego, że mamy ze Szczecina tudzież z Krakowa nie interesuje ginekolog z > Warszawy i odwrotnie, mamy z Warszawy nie interesuje ginekolog ze Szczecina > tudzież Krakowa. > > Posty na tematy lekarzy (ginekologów i nie tylko) zawsze były umieszczane na > forach regionalnych. I > > pozdrawiam > sammy Ooo... dla mnie to żadne tłumaczenie. W końcu to tutaj skupiają się przyszłe i obecne mamy i tutaj jest miejsce na zadawanie nurtujących pytań na cały szereg pytań z tej dziedziny. Zresztą nie zauważyłam, żebyśmy były jakieś mało zorganizowane, albo, żeby ktoś narzekał na nadmiar wątków. Problem w tym, że teraz to dopiero nie można niczego znaleźć, a na forach regionalnych napewno nie znajdziemy zrozumienia, a także same się nie poznajdujemy. Szanowna moderatorko, pozwól żyć własnym życiem temu forum. Proszę. Pozdrawiam, Agucha Odpowiedz Link Zgłoś
s.a.m.m.y Re: dlaczego sa przenoszone watki???? 26.05.04, 17:01 To ja Ci odpowiem inaczej. W 2002(!) roku na forum Małopolska (jeszcze przed przenosinami na gazetę) powstał ranking lekarzy(zarówno ginekologów jak i pediatrów). W chwili obecnej wątek ma 125 odpowiedzi i jest na 4 pozycji od góry. Wątek ma dwa lata i na jego przykładzie widać, że miejsce dotyczące regionalnych lekarzy jest właśnie na forum regionalnym. pozdrawiam sammy Odpowiedz Link Zgłoś
mortyrka Do SAmmy 26.05.04, 19:33 W forach reginalnych jak jakiś miesiąc temu zadałam pytanie o dobrego ginekologa z Gorzowa to nikt, ale to nikt mi nie odpowiedział. Bo tam ludzie zajmują się reginem a nie ciążą. Odpowiedz Link Zgłoś