Dodaj do ulubionych

dlaczego sa przenoszone watki????

26.05.04, 12:38
nie znalazlam odpowiedzi na moje pytanie, nie rozumiem przenosznia watkow????
Obserwuj wątek
    • s.a.m.m.y Re: dlaczego sa przenoszone watki???? 26.05.04, 12:50
      Twój post został przeniesiony na forum regionalne Małopolska znajdujące się
      troszkę poniżej forum "Ciąża i poród". Wchodzisz na forum Polska, w środku
      klikasz na Małopolskę i tam znajdziesz swój wątek. Tam również znajduje się
      cały wątek dotyczący ginekologów w Krakowie.

pozdrawiam
      sammy
      • mortyrka Re: dlaczego sa przenoszone watki???? 26.05.04, 13:06
        Po co to całe zamiszanie? To naprawde nie ułatwia niczego. Ja wchodzę na to
        forum raz dziennie i zawsze można było coś znależć dla siebie. A teraz nie będę
        przecież szukała na wszystkich wątkach. To jest beż sensu!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Po co utrudniać komuś życie.
        • aguszak Re: dlaczego sa przenoszone watki???? 26.05.04, 13:29
          Też dołączam się do tego antybałaganowego apelu. Administrator robi więcej
          szkody niż pożytku. Czy to znaczy, że ginekologów z Warszawy też znajdę na
          forum regionalnym...? To jakiś absurd!!! Ktoś się nieźle zabawia naszy kosztem!
    • aguszak Pytanie do moderatora... 26.05.04, 13:37
      Jaki był logiczny powód do przeniesienia z publicznego forum eDziecko-Ciąża i
      poród na prywatne forum Zdrowie wątku pt. "Biała lista - dobry gonekolog?"
      Po prostu tego nie rozumiem sad((
    • szemesz3 Re: dlaczego sa przenoszone watki???? 26.05.04, 15:03
      Jeżeli ktoś postanowił zrobić porządki na naszym forum, to proponuję aby wpierw
      pomyślał, a dopiero później brał się do czynów. Przenoszenie niektórych wątków
      jest równoznaczne z ich kasowaniem. Na forum regionalnym nie znajdę dobrych rad
      odnośnie np. ginekologów, USG itp. gdyż zagląda tam wiele osób nie
      interesujących się tematem mojej ciąży. Uważam, że zmuszanie mnie do „biegania”
      po innych forach jest tylko ich promowaniem, kosztem popularności „Ciąża i
      poród”. Szkoda, że Sammy próbuje mnie do tego forum zniechęcić. Dodam, że nie
      mogę zbyt wiele czasu siedzieć przy komputerze, gdyż moja ciąża od samego
      początku jest zagrożona i muszę leżeć. Dotychczas na „Ciąża i poród”
      oraz „edziecko zakupy” odnajdywałam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania,
      teraz muszę zaglądać w wiele miejsc, co zabiera mi znacznie więcej czasu.
      Przypominam, że celem forum „Ciąża i poród” jest – cytuję: „Tu mamy radzą
      przyszłym mamom. Zajrzyj tu, jeśli coś cię martwi, niepokoi. Pomóż innym
      rozwiać wątpliwości.” - Więc dlaczego doświadczona mama nie może mi tu np.
      pomóc wybrać ginekologa? Pozdrawiam
      • s.a.m.m.y Re: dlaczego sa przenoszone watki???? 26.05.04, 15:46
        Dlatego, że mamy ze Szczecina tudzież z Krakowa nie interesuje ginekolog z
        Warszawy i odwrotnie, mamy z Warszawy nie interesuje ginekolog ze Szczecina
        tudzież Krakowa.

Posty na tematy lekarzy (ginekologów i nie tylko) zawsze były umieszczane na
        forach regionalnych. I

pozdrawiam
        sammy
        • beciaw77 Re: dlaczego sa przenoszone watki???? 26.05.04, 16:15
          A może kogos na forum regionalnym nie interesuje jaki ginekolog jest najlepszy
          w jego regionie? O tym chyba administratorka nie pomyslaławink?! A tu jesli mnie
          nie interesuje informacja o lekarzu z Krakowa czy Wa-wy to nie wchodze i nie
          czytam!
          Pozdrawiam!
        • szemesz3 Re: dlaczego sa przenoszone watki???? 26.05.04, 16:31
          Nigdy mi nie przeszkadzały tematy, które bezpośrednio nie dotyczyły mojej
          ciąży. Ja mam skracającą się szyjkę inna przyszła mama nie. Czy to znaczy, że
          powinna być niezadowolona, bo poruszane są tematy, które ją nie interesują.
          Myślę, że na forum regionalnym znajdzie się więcej osób których nie interesuje
          sprawa ginekologa.
          Dodam, że nie prawdą jest stwierdzenie: „Posty na tematy lekarzy (ginekologów i
          nie tylko) zawsze były umieszczane na forach regionalnych.” Wchodzę na forum od
          stycznia i te posty były tu zamieszczane i nie zauważyłam protestów z tego
          powodu. Protesty jakie pojawiały się na tym forum dotyczyły chamskich
          wypowiedzi.
          Pozdrawiam
        • aguszak Re: dlaczego sa przenoszone watki???? 26.05.04, 16:49
          s.a.m.m.y napisała:

> Dlatego, że mamy ze Szczecina tudzież z Krakowa nie interesuje ginekolog z
          > Warszawy i odwrotnie, mamy z Warszawy nie interesuje ginekolog ze Szczecina
          > tudzież Krakowa.
          >
          > Posty na tematy lekarzy (ginekologów i nie tylko) zawsze były umieszczane na
          > forach regionalnych. I
          >
          > pozdrawiam
          > sammy

Ooo... dla mnie to żadne tłumaczenie. W końcu to tutaj skupiają się przyszłe i
          obecne mamy i tutaj jest miejsce na zadawanie nurtujących pytań na cały szereg
          pytań z tej dziedziny. Zresztą nie zauważyłam, żebyśmy były jakieś mało
          zorganizowane, albo, żeby ktoś narzekał na nadmiar wątków.
          Problem w tym, że teraz to dopiero nie można niczego znaleźć, a na forach
          regionalnych napewno nie znajdziemy zrozumienia, a także same się nie
          poznajdujemy.
          Szanowna moderatorko, pozwól żyć własnym życiem temu forum. Proszę.

Pozdrawiam,
          Agucha
          • s.a.m.m.y Re: dlaczego sa przenoszone watki???? 26.05.04, 17:01
            To ja Ci odpowiem inaczej. W 2002(!) roku na forum Małopolska (jeszcze przed
            przenosinami na gazetę) powstał ranking lekarzy(zarówno ginekologów jak i
            pediatrów). W chwili obecnej wątek ma 125 odpowiedzi i jest na 4 pozycji od
            góry.

Wątek ma dwa lata i na jego przykładzie widać, że miejsce dotyczące
            regionalnych lekarzy jest właśnie na forum regionalnym.

pozdrawiam
            sammy
            • mortyrka Do SAmmy 26.05.04, 19:33
              W forach reginalnych jak jakiś miesiąc temu zadałam pytanie o dobrego
              ginekologa z Gorzowa to nikt, ale to nikt mi nie odpowiedział. Bo tam ludzie
              zajmują się reginem a nie ciążą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka