Dodaj do ulubionych

Ból i obrzęk krocza

27.01.12, 08:37
Witam!
Jestem w 31 tyg. ciąży. Mała chyba ustawiła się już do wyjścia, bo od kilku dni czuję nieprzyjemny nacisk na krocze. Dodatkowo, od wczoraj pojawił się ból przy wstawaniu, siadaniu, jakiejkolwiek zmianie pozycji. Podczas kąpieli okazało się, że kroczę jest lekko opuchnięte i bolesne w dotyku. Wizytę u swojego gina mam we wtorek i muszę jakoś do tego czasu dotrwać. Póki co wymyśliłam jedynie podkładanie sobie poduszki pod pupęsmile Jak jeszcze mogę sobie pomóc? Nie jest to ból, który wymagałby łykania środków przeciwbólowych, raczej stały dyskomfort, nasilający się podczas jakiejkolwiek zmiany pozycji. No i chodzę w sposób raczej śmieszny, ale to nie problem, bo i tak w związku z innymi ciążowymi przyjemnościami (nadciśnienie, cukrzyca) siedzę w domu. Czy istnieje na to jakaś rada, poza namówieniem dziecięcia, żeby zmieniło pozycję (a niestety, nie bardzo chce mnie słuchać w tej kwestiiwink?
Obserwuj wątek
    • casablanca76 [...] 30.01.12, 16:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • kasiak37 casablanca76 30.01.12, 16:50
        zanim napiesz nastepny post zapoznaj sie prosze z watkiem na szpilce u gory forum dot.sygnaturek i ich regulaminowej wielkosci.Skrot w mojej sygnaturce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka