Dodaj do ulubionych

pytanko o test....

09.05.12, 08:06
hej dziewczyny mam pytanko miesieczke mialam 7 kwietnia do tej pory nie dotalam wczoraj robilam test wyszedl negatywny tylko robilam go tak po 15 ale nie bylo nawet cienia drugiej kreski tylko jedna gryba krecha teraZM PYTANKO CZY CALKOWICIE MOGE BYC PEWNA ZE TO NIE CIAZA????czy wynik mogl wyjsc negatywny ze wzgledu na pore dnia?
Obserwuj wątek
    • ognista998 Re: pytanko o test.... 09.05.12, 08:23
      najlepiej robić test rano na czczo w pierwszym moczem, spróbuj powtórzyć test, może tym razem wyjdzie pozytywny, dla rozwiania niepeweności zawsze możesz iść do ginekologa i da ci skierowanie na beta-hcg, ten już daje bardziej pewny wynik czy jest ciąża czy nie
    • seidhee Re: pytanko o test.... 09.05.12, 08:46
      Ja bym powtórzyła jeszcze ten test rano przy pierwszym siusianiu.
    • ewabaranek Re: pytanko o test.... 09.05.12, 10:20
      Ja pod koniec maja zrobiłam też test po południu, nie było nawet cienia, ale po kilku godzinach, jak test już był w koszu na śmieci, pojawiła się na nim druga kreska. Powtórzyłam test za dwa dni, znów w ciągu dnia, i znów jedna kreska, a za kilka godzin dołączyła druga kreska. Poszłam po dwóch dniach na krew i bhcg była 100. Obecnie 10tc.
    • masak-rua oczywiście, że 10.05.12, 01:45
      NIE
      1. testy się mylą
      2. mogłaś mieć później owu
      3. zrób betę z krwi
    • bobas27 Re: pytanko o test.... 10.05.12, 07:40
      no i dzisiaj małpa przyszła uncertainchyba musze isc do lekarza bo po porodzie mam @ w trzy światy:/ale dziekuje dziewczyny za odpowiedz pozdrawiam może wam na testach wyjda dwie upragnione kreseczkiwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka