Dodaj do ulubionych

Turnesolka!!

25.05.12, 12:59
sorry, ze tutaj ale widzialam twoj wpis na klubie matek wyrodnych ale tam nie mam wejsciawink czesto zagladam wiec moge was tylko 'poczytac'wink

tania przesylke ze stanow bedziesz miala przez polamerusa

www.polamerusa.com

wiem ze napewno maja biuro w williamsburg/greenpoint ale napewno tez w innych czesciach NYC.

tanio i szybko idzie nawet poczta morskasmile
Obserwuj wątek
    • turnesolka Re: Turnesolka!! 25.05.12, 20:50
      O dzięki za info, jakbyś chciała na KWM się uaktywnić to mogę Ci dać "referencje"... bo teraz chyba tylko tak przyjmują.
      Ja to forum bardzo lubię za ogromną kulturę wypowiadających się.
      • ewikowa Re: Turnesolka!! 25.05.12, 22:33
        o fajnie, ze jestes - zawsze jest problem z wysylaniem czegos gdzies taniejsmile
        co do KMW - pewniesmile
        • ewikowa Re: Turnesolka!! 30.05.12, 23:32
          hehehee na KMW - mozesz powiedziec tej co pyta o tlumacza przysieglego, ze znam dobrego tlumacza przysieglego na angielski - w katowicach ale to nie powinno robic roznicysmile smile a jesli ona nie bedzie mogla to kogos polecismile

• turnesolka Re: Turnesolka!! 01.06.12, 13:06
            smile
            pytałam o przyjecie ale coś mi wątek siadł, muszę do Lirio chyba bezpośrednio uderzyć
        • turnesolka Re: Turnesolka!! 03.06.12, 11:21
          Lirio prosi o Twoją aplikację przez formularz:

forum.gazeta.pl/forum/w,34708,136331516,136331516,Lirio_przyjecie_nowej_osoby_do_KMW.html
          • mamba30 Re: Turnesolka!! 04.06.12, 08:51
            a może i mnie by się udało tam wkręcić po starej znajomości? smile
            • turnesolka Re: Turnesolka!! 04.06.12, 13:21
              polecę Cię z największą przyjemnością! tylko nie wiem jaki jest limit, może najpierw niech ewikową przyjmą to będziemy obie lobbować wink
              a tak ogólnie co u Ciebie? Ja teraz mieszkam w okolicach lasu kabackiego więc wszędzie mam daleko, do tego bez auta, mocno udupiona jestem, ale za to mam świeże powietrze, ciszę i spokój
              • mamba30 Re: Turnesolka!! 04.06.12, 15:12
                limitu nie ma, ale ok, czekam grzecznie smile

lasu Ci zazdroszczę i tego spokoju. A metra nie masz czasem niedaleko?
                u nas w sumie nic się nie dzieje, Michaś rośnie, ja siedzę w domu na etacie house manager big_grin
                w sobotę zaliczyliśmy szpital, bo miał podejrzenie zapalenia płuc, ale na szczęście to "tylko" zapalenie oskrzeli. Prawdopodobnie na jednym placu zabaw coś go uczula, bo już 2 raz po wizycie na tym konkretnym choruje. Nie dostał antybiotyku, tylko nebulizacje mu robię. Pomaga. Dobrze że nie gorączkował, bo bez antybiotyku by się nie obeszło.

Może uda nam się w końcu kiedys spotkać i to nie koniecznie w markecie przy półce z kaszkami big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka