Dodaj do ulubionych

objawy ciazy ??

14.09.12, 00:55
okres mi sie spoznia powinien byc 3 dni temu i ciagle mam uczucie ze juz jest a jednak jak ide do lazienki okazuje sie ze nic nie ma mam bole podbrzusza jak na okres bolace wieksze piersi , mam zgage i jak nigdy jem ostre potrawy. myslicie ze to ciaza ?? czy poprostu miesiaczka mi sie przesunie ? wiem powinnam zrobic test ale narazie nie mam tej mozliwosci dlatego pisze tu wink bardzo prosze o odp moze ktoras z was miala podobnie smile ?? chce tylko waszych opini big_grin POZDRAWIAM smile
Obserwuj wątek
    • ochra Re: objawy ciazy ?? 14.09.12, 06:26
      Ciąża albo nie.
    • marikooo Forum jako najdokładnieszy test ciążowy 14.09.12, 07:00
      Wykrywa ciąże 72 godziny po zapłodnieniu. Skuteczność: 50%.

Ja obstawiam: | (jedna kreska).
      A zgagę masz od ostrego żarcia.

Jakie są Wasze typy?
      • misiu.stefan Re: Forum jako najdokładnieszy test ciążowy 14.09.12, 08:55
        Jak nie dostaniesz @ to może być ciąża smile
    • kobietka_29 Re: objawy ciazy ?? 14.09.12, 09:54
      Jak to nie masz mozliwosci zrobienia tesctu ciazowego? nie rozumiem. na biegunie mieszkasz? to zamow przez internet. ten najwyrazniej posiadasz.
      • katharin Re: objawy ciazy ?? 14.09.12, 10:09
        Myślę że za wcześnie na objawy tym bardziej na zgage. Lepiej zrobić test a jak nie masz możliwości to może masz obok miejsca zamieszkania przychodnie zrób badanie na hCG,wtedy będzie wszystko jasne.
        Ja zrobiłam test po bodajże 4 dniach od spóźniającej sie @ i wtedy od razu pojawiła się kreska,na wszelki wypadek umówiłam się 3 dni później do lekarza i ten po badaniach pogratulował mi, że faktycznie będę mamąwink
        po co się zamartwiać lepiej zdobądz test albo zrób hCG.
        • bisiek10 Re: objawy ciazy ?? 14.09.12, 11:13
          Mnie test wyszedl pozytywny juz 3 dni przed spodziewana @ choc kreska byla blada.Bolacy brzuch i piersi moga wskazywac na ciaze ale takze na przebyta owulacje i zblizajca sie @.A na zgage ciazowa to chyba rzeczywiscie za wczesnie i tak jak jedna z dziewczyn napisala mozesz ja miec od ostrego jedzenia.Zrob bete i bedziesz wiedziec.Powodzenia smile
    • truskawka-00 Re: objawy ciazy ?? 14.09.12, 13:03
      Hihi, zgaga i większe piersi w 2gim tygodniu ciąży? A stopy też Ci już puchną i biegasz co chwilę siku? smile)) Jedynym sensownym objawem jest spóźniający się okres i nikt Ci tutaj ciąży nie wywróży lepiej niż test, albo badanie krwi smile Powodzenia!
      • dianaro Re: objawy ciazy ?? 14.09.12, 14:06
        Cóż może tak mocno wydaje Ci się, że jesteś w ciąży, że już masz jej objawy? Najlepiej zrób test lub badanie z krwi. Pamiętam jak sama mocno chciałam być w ciąży i już pierwszego dnia po terminie spodziewanej @ czułam jak bolą mnie piersi i brzuch, po południu zrobiłam test i wyszła I kreska, a wieczorem dostałam okres. Natomiast kiedy naprawdę byłam w ciąży, to nie miałam żadnych objawów, tylko spóźniająca się @ - test pokazał II kreski.
        • kasiak37 dianaro 14.09.12, 15:29
          dostosuj swoja sygnaturke do regulaminowych 4 linijek tekstu.Proponuje usunac link nad suwaczkem lub suwaczek.Dwa jednoczesnie to za duzo.
          • niunia-aaa92 mmm 14.09.12, 20:07
            napisalam poprostu co mi jest dzisiaj bd robila test mam nadzieje ze nie ma roznicy juz czy rano czy wieczorem ... nie znam sie do konca a jak poczytalam te fora to mialam watpliwosci ale dzieki za odp smile
    • kasiak37 tutaj wlasciwe forum: 14.09.12, 15:25

forum.gazeta.pl/forum/f,468,Wrozbiarstwo.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka