12.10.12, 15:49
hej , mam pytanie czy mozna ktoras z was miala tak ze bolal ja brzuch jak na miesiaczke a okazalo sie ze jest w ciazy?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • suuperbaba Re: objawy 12.10.12, 16:11
      Tak jest bardzo czestosmile Mnie bolal brzuch miesiaczkowo bardzo mocno i bylam pewna, ze zaraz dostane..a tu zobk - 2 kreski na tescie w dniu miesiaczkismile
      • mloda199991 Re: objawy 12.10.12, 16:23
        ja zrobilam jeden test(-) poniewaz nie mialam objawow ktore mi towarzysza przed miesiaczka wczoraj zaczal mnie bolec brzuch jak na miesiaczke i piersi. dzis bolu brzuchu nie mam tylko mnie same piersi bola. ja mam nieregualne miesiaczki i za gora 3 dni powinnam dostac . czasem testy w ogole nie wychodza i boje sie ze znowu wyjdzie negatywny a miesiaczki dalej nie bedzie
        • suuperbaba Re: objawy 12.10.12, 21:03
          To poczekaj te 3 dni, powtorz test..a jak wyjdzie negatywny, a miesiaczki nie bedzie to srob z krwi beta hcg - jest najbardzij miarodajne badaniesmile
        • sharzan-ka Re: objawy 12.10.12, 23:07
          1. nie ma sensu robić test ciążowy przed spodziewanym okresem (i to jeszcze tyle dni!!)
          2. tak, taki ból się zdarza
          3. jak się tak boisz to beta hcg z krwi, a nie setny wątek na forum
    • a_lex Re: objawy 12.10.12, 23:29
      miałam objawy "okresowe" od 16 dc, więc zdecydowanie za wcześnie na okres smile
      w poprzedniej ciąży nie pamiętam
      • mloda199991 Re: objawy 13.10.12, 10:52
        ja jestem w 33 dniu cyklu wink
        • a_lex Re: objawy 13.10.12, 16:53
          gdyby mi się zaczęły objawy tak późno, to raczej spodziewałabym się okresu... no, chyba że owulacja mocno przesunięta w czasie smile
    • brown_aurelia Re: objawy 13.10.12, 15:16
      ja miałam wszystkie normalne objawy miesiączki (czyli ból brzucha, piersi), tylko jakoś ta miesiączka nie chciała przyjść tongue_out
      po tygodniu od spodziewanej daty krwawienia zrobiłam test - wynik pozytywny smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka