Dodaj do ulubionych

Krwiak a ciąża

02.01.13, 11:18
Dziewczyny, okazało się, że mam w okolicy ujścia wewnętrznego kanału szyjki macicy krwiak o wym. 18x5mm. Czy któraś z Was tak miała i zniknął? Dostałam duphaston. Będę wdzięczna za odpowiedzi. A okazało się, że mam, bo miałam plamienia, lekarka jednak powiedziała, że inny lekarz mógłby na to uwagi nie zwrócić wcale.
Obserwuj wątek
    • pancia-jancia Re: Krwiak a ciąża 02.01.13, 11:24
      miałam, wykryty 7/8 tydzien jakoś, plamienie zaczeło sie potem i trwało ok 4 tygodni (krwiak sie wydalił - stąd plamienie) zadnych specjalnych wskazań, nikt mi nie kazał leżeć ani iśc na zwolnienie, miałam tylko nie chodzić na basen i powstryzmać się od seksu podczas plamienia miałam większy krwiak niż ty. Teraz jestem w 18 tygodniu, zadnych lekow nie biore i krwiaka nie ma.
    • ochra Re: Krwiak a ciąża 02.01.13, 13:15
      Ja miałam 10 cm x 1.5, zlokalizowany tuż przy zarodku, udało się, niebawem rodzę. Brałam Duphaston i No-Spa, ale mnie bolał brzuch i miałam skurcze. Krwiak częściowo się ewakuował, a częściowo wchłonął.
    • asikol Re: Krwiak a ciąża 02.01.13, 18:03
      Mi pękł w 6 tygodniu, spędziłam 10 dni w szpitalu dostałam duphaston i nospę. Potem luteinę. Krwiak sie wchłonął reszta sama wyciekła.
    • kerri31 Re: Krwiak a ciąża 06.01.13, 22:14
      W pierwszej ciąży miałam krwiak. Brałam Duphaston i leżałam, standardowo. Wchłonął się chyba po 3 tygodniach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka