ania41 28.07.04, 09:45 po ilu dniach od zapłodnienia można wykryć ciążę, czy to zależy od testu ciążowego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 Re: testy ciążowe 28.07.04, 09:48 Na kazdym tescie jest napisane ile dni, najszybciej chyba po trzech dniach. Najlepiej jednak zrobic test po dniu spodziewanej miesiaczki. Czyli jakies dwa tyg. po zaplodnieniu. Ja zrobilam test w 5 dni po dniu spodziewanej i .....byly dwie? Zastanawiasz sie czy juz zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
gaga12 Re: testy ciążowe 28.07.04, 09:56 czesc! najlepiej w dniu spodziewanej miesiaczki (choc wtedy moze jeszcze nic nie wykazac) ja tak zrobilam bo nie moglam sie doczekac i wyszla mi bladziutka rozowa kreseczka za dwa dni powtorzylam i kreska byla juz bardzo widoczna! powodzenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnesm1 Re: testy ciążowe 28.07.04, 09:53 Na testach piszą różne rzeczy, ale prawda jest taka, że w wiekszosci sa to bajki... najlepiej poczekac do terminu spodziewanej @ i zrobic test rano... a jak chcesz wiedziec wczesniej to zrob badanie z krwi na beta HCG - po ok. 10 dniach po zaplodnieniu - choc nawet wtedy moze wyjsc on na pograniczu bledu... mnie po 12 dniach wyszlo 5,11 i nie miescilam sie w normach z tego laboratorium... a w normach z internetu od 5 niby ciaza... Pozdrawiam i zalecam cierpliwosc Agnesm Odpowiedz Link Zgłoś