ejdz 19.08.04, 10:36 Mam 29 lub 31dc (miałam plamienie a po dwóch dniach konkretną miesiączkę i nie wiem jak liczyć). Normalnie mam 28-dniowe cykle. Czy jak zrobię jutro rano test (jeśli się nic nie zmieni) to wyjdzie miarodajny wynik??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roxi_hart Re: Kiedy zrobić test? 19.08.04, 10:44 W dniu spodziewanej miesiaczki lub po terminie test powinien wykazac ciaze. Warto sprobowac. Pozdrawiam i zycze pomyslnego wyniku Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka31 Re: Kiedy zrobić test? 19.08.04, 10:50 Witaj Ejdz - ja zawsze liczyłam od plamień, zakładałam że to jest początek @ i tak już kilka latek, a test robiłam w ostatnim dniu cyklu np.31 i wyszedł pozytywny. Odpowiedz Link Zgłoś
ejdz Re: Kiedy zrobić test? 19.08.04, 10:57 Fasolko, to ty tutaj? I nic się nie pochwaliłaś?? A my ciągle czekamy na wieści... Gratuluję!!! 30 sierpnia mam rocznicę ślubu i chciałam zrobić prezent mężowi... Zobaczymy czy się uda.... Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: udało się!!!!!!!!!!!!! 23.08.04, 10:21 Gratulacje! Witaj wsrod ciezarowek! Odpowiedz Link Zgłoś
ejdz Re: udało się!!!!!!!!!!!!! 23.08.04, 10:55 Dzięki, roxi) Mam super prezent na rocznicę Tak się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś