Dodaj do ulubionych

Państwowy ginekolog na Ursynowie - szukam

08.09.04, 08:32
Szukam takiego lekarza do prowadzenia ciąży. Fachowego, miłego - takiego
którego z całego serca polecacie.
mam co prawda dobrego lekarza prywatnego, ale zastanawiam sie czy ma sens
wywalanie tej całej kasy (wizyty, badania itd), jesli za darmo też moge miec
dobrą opiekę, tyle że pewnie w mniej komfortowych warunkach, ale to najmniej
ważne, liczy sie dzidziuś.

Redorek
Obserwuj wątek
    • anusiamamusia Re: Państwowy ginekolog na Ursynowie - szukam 08.09.04, 09:06
      Witaj. Po pierwsze zapytaj swojego prywatnego lekarza - może przyjmuje gdzies
      państwowo. Ja zapytałam i okazało się, ze mój lekarz, który prowadził juz 2
      moje ciąże i tę tez prowadzi- przyjmuje państwowo i to własnie na Ursynowie.
      dr Połujański, przychodnia Medicus ul. Dembowskiego 2 tel. 643 67 25. Ja go
      lubię, jest kompetentny itd Jak bys chciała wiedzieć coś więcej to pisz na
      priva. Pozdrawiam anuś
      • aska_f Do Anusiamamusia... 08.09.04, 09:37
        Aniu,

Czy mogłabyś napisać mi więcej (tu albo na priva?) na temat gabinetu w którym
        przyjmuje dr Połujański? Jak jest wyposażony, czy ma USG, czy jest na każdej
        wizycie czy dodatkowo płatne? Namiary podajesz na państwową przychodnię, a
        możesz podać też te prywatne? I gdzie jest lepszy gabinet?
        Będę bardzo wdzięczna za informacje, co prawda mam rewelacyjnego lekarza
        którego do końca ciąży raczej nie będę zmieniać, ale jest na Żoliborzu i potem
        chętnie się przeniosę bliżej. A dr Połujański (tak myślę że to on - chyba że
        zbieżność nazwisk?) parę lat temu uratował mi życie operując wyrostek w
        szpitalu ginekologicznym, gdy podejrzewano mi raka jajników... Gdybym trafiła
        na innego lekarza nie wiadomo jak by się to skończyło.

Pozdrawiam serdecznie,
        Aśka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka