Dodaj do ulubionych

okrągły brzuszek?

13.09.04, 13:31
Jestem w 4 miesiącu ciązy i muszę powiedzieć,że słabo u mnie widać okrągły
brzuszek.Czy u was jest podobnie czy to zależy od budowy ciała ?a zaznaczam
że jestem osobą szczupłą?Nie zauważyłam żebym jakoś znacznie przytyła
ponieważ jeszcze mam sporadyczne mdłości i wymioty i nie mogę za dużo jeść.
Obserwuj wątek
    • abjankowska Re: okrągły brzuszek? 13.09.04, 13:43
      Nic się nie martw, widocznie taka Twoja uroda. Ja jestem w połowie piątego
      miesiąca (21 tydz.) i też mam mały brzuszek, a jak byłam w 4., to nic nie było
      widać. teraz widac troszkę, ale tylko w niektórych ciuchach i jak sie najem, bo
      rano jest mniejszy. A tak z ciekawostek Ci napiszę, że moja mama miała mały
      brzuch do końca ciąży i jak była tuż przed porodem, to ludzie mówili, że to 7
      miesiąc.
      Także jak widzisz zależy to od indywidualnych predyspozycji.
      Pozdrawiam
      Aga i mały brzuszek, a w brzuszku KTOŚ
      • monia767 Re: okrągły brzuszek? 13.09.04, 14:54
        Nie ma powodu do zmartwien. U mnie brzuch zaczal byc widoczny w 5 miesiacu i
        szybko sie powiekszyl w 6 miesiacu. Rozumiem Twoje zniecierpliwienie, bo sama
        codziennie ogladalam sie przed lustrem, ale nic sie nie martw. Jeszcze bedzie
        Ci sie ciezej chodzi, trudno wstawalo...
        Pozdrawiam,
        Monika
    • justyhna Re: okrągły brzuszek? 13.09.04, 15:28
      no widzisz,a myslalam ze ja mam tylko taki problemsmile u mnie tez 4 miesiac i nic
      nie widac. Mama juz mowi za malo jesz!(a ja na jedzenie patrzec nie moge) a maz
      mi mowi ty jestes za zgrabna jak na 4 miesiac,ale jeszcze chyba urosnie nie?
      widocznie tak jak dziewczyny pisza taka urodasmile ja jeszcze nic nie przytylam
      moze pol kilo!zycze duzo zdrowka i apetytusmile
    • jowa20 Re: okrągły brzuszek? 13.09.04, 18:59
      Oj skarbie nie martw sie nic,ja jestem pod koniec 5 miesiaca i dopiero brzuchol
      wyskoczyl.W 4 tym to nic nie bylo widac.teraz kazdy mi mowi ze nie wygladam na
      koniec 5 mies.ale nie ma sie czym martwic.Mialam usg i dzidzia rosnie jak na
      drozdzach,a my powinnysmy sie cieszyc figura.Dodam ze przytylam dopier 1 kg,ale
      lekarz powiedzial ze najwazniejsze ,ze ciaza rosnie.Przeciez mozemy przez cala
      ciaze przytyc tylko z 7 kg i to nie bedzie zle.Moja kolezanka miala tez maly
      brzuszek i w ciazy przytyla tylko 8kg,praktycznie miescila sie w swoje rzeczy,a
      dzidziulka urodzial slicznego i waga 3500 wiec nie maly.....wiec dziewczynki
      cieszmy sie nasza figurka!!!!!!!!!!!!!!
    • koleandra Re: okrągły brzuszek? 13.09.04, 19:05
      U mnie brzuch był widiczny dopiero w 7 miesiącu, a przez ósmy i dziewiaty
      bardzo intensywnie rósł.
    • andrea_25 Re: okrągły brzuszek? 14.09.04, 22:06
      noo ja w pierwszej ciazy zaczelam tyc dopiero od konca 4m-ca,najpierw schudlam
      5kg przez jasna sprawa nieustajace wymioty,wiec brzuszek wyskoczyl dopiero
      okolo 7 m-ca,wiec to chyba normalna sprawa wink,pozdr
      • beatam Re: okrągły brzuszek? 15.09.04, 08:52
        A to ja mam chyba na odwrót: 14 tydzień a przybyło mi już 2,5 kg no i brzuszek
        widocznie wystający smile. Ja się martwię, że za szybko i za dużo a Ty że za
        mało smile Dodam, że po okresie wilczego apetytu jem już raczej normalnie,
        słodyczy w ogóle no i staram sie zdrowo i dietetycznie (chude mięso, chudy ser)
        a i tak niedługo trzeba będzie pomyśleć o specjalnych ciszkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka