carlina23 16.09.04, 10:15 Przepraszam ale musze się pochwalić )) Byliśmy na usg i widzieliśmy już bijace serduszko ... jestem przeszczęśliwa )))) i wszystkim sie chwalę zdjęciem z usg na którym nikt nic nie widzi ale co tam ja na nim widze wszystko ))) Zycie jest piękne ))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia767 Re: Muszę sie pochwalić ;)) 16.09.04, 10:20 Znam to uczucie. Ten maly migajacy punkcik na monitorze byl najpiekniejszy na swiecie dopoki nie poszlismy na drugie USG i zobaczylismy, jak nasza coreczka macha raczkami i nozkami, jak plywaczka )) Przy ostatnim USG pokazala sie nam en face i moj maz od razu stwierdzil, ze mala jest podobna do mnie. Nie moge sie doczekac, kiedy wreszcie ja zobacze i to sprawdze )) Monia & Agata (39 t.) Odpowiedz Link Zgłoś
eemka Re: Muszę sie pochwalić ;)) 16.09.04, 10:47 GRATULACJE! oj fajne to uczucie. ja jak poszłam w 12 tc i doktor objaśniła gdzie co jest i pokazała zarys noska to wpadłam w taką histerię ze się az przestraszyła. Ale jak powiedziałam że to ze szczęścia to powiedziała : skoro to łzy szczęscia to płacz sobie ile chcesz bo to dobrze jak są takie silne pozytywne uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: Muszę sie pochwalić ;)) 16.09.04, 10:49 Nikt mi nie powie, że to nie jest CUD))))) aga Odpowiedz Link Zgłoś
anka_29 Re: Muszę sie pochwalić ;)) 16.09.04, 11:06 Jest czym sie chwalic!!!!! Gratulacje, ja mam dwie corcie i tak samo przezywalam jak Ty. Goraco pozdrawiam Ciebie i to cudo "ze zdjecia" ) Odpowiedz Link Zgłoś
isabela_1974 Re: Muszę sie pochwalić ;)) 16.09.04, 11:45 Gratuluję!!! Ja też byłam wczoraj na usg w 16 tygodniu. Dowiedziałam się, że będę miała drugiego syna! (wprawdzie trochę chcieliśmy córeczkę, ale już nam przeszło a brat już szaleje ze szczęścia Najlepsze jest to, że całe usg mam nagrane na kasecie i mogę sobie teraz oglądać mojego maluszka ile dusza zparagnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
jowa20 Re: Muszę sie pochwalić ;)) 16.09.04, 11:58 gratuluje!!!masz w sobie pewnie piekna istotke!! Odpowiedz Link Zgłoś
verla Re: Muszę sie pochwalić ;)) 16.09.04, 12:47 Gratulacje !!!!!!!!!!!! Zreszta jest czym sie chwalic. Swoja droga ja tez sie chwalilam choc po dwoch dniach juz samam nie wiedzialam co gdzie jest. A nie widzialam od poczatku. Dopiero zdjecie z USG 3D bylo dla mnie " dowodem " ze to moj ludzik. pozdrawiam verla ! Odpowiedz Link Zgłoś
roewelina Re: Muszę sie pochwalić ;)) 16.09.04, 12:51 Ja też muszę! :o) czekałam na tą ciążę naprawdę dłuuugo (jesteśmy po ślubie prawie 5 lat) I jestem tak samo arcyszczęśliwa jak Ty! Pozdrawiam i życzę mnóstwo zdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
carlina23 Re: Muszę sie pochwalić ;)) 16.09.04, 13:53 dziękuję wszystkim za miłe słowa ... jesteście kochane )))))) Odpowiedz Link Zgłoś