gosia_815 18.09.04, 13:36 Drogie mamusie,czy wiecie jaka jest cena rożka z wkładem kokosowym??W mojej miejscowości są zaledwie 2 sklepy z akcesoriami dla maluszków dlatego cena może jest wygórowana,napiszcie jak wiecie,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga29 Re: rożek z wkładem kokosowym 18.09.04, 13:55 W mojej miejscowości rożek z wkładem kokosowym kosztuje ok. 40 zł, ale ja kupiłam bez wkładu kokosowego, bo moja znajoma kupiła z tym wkładem i to poźniej i tak wyjeła bo było bardzo niewygodne! Odpowiedz Link Zgłoś
silwe Re: rożek z wkładem kokosowym 18.09.04, 15:28 Witam. Niedawno kupowaliśmy z mężem śliczny rożek z wkładem kokosowym, zapłaciliśmy 53zł, w Warszawie - niewiem czy to wygórowana cena? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: rożek z wkładem kokosowym 18.09.04, 16:05 Podejrzewam, że dziewczyny mówiły o beciku takim z poduszeczka - one są droższe. Rożek kupowałam w prezencie miesiąc temu kosztował 29 zł. Wkład można wyjąć. Bardzo fajny. Rodzice dzieciątka bardzo zadowoleni. Pozdrowienia Anai Odpowiedz Link Zgłoś