Dodaj do ulubionych

Odzież ciążowa - Wrocław

21.09.04, 17:20
Poradźcie mi gdzie we Wrocławiu mozna się ładnie ubrać w okresie ciąży. Nie
chodzi mi o worzaste, bure ciuchy.
Obserwuj wątek
    • adomi Re: Odzież ciążowa - Wrocław 21.09.04, 18:44
      Fajne ciuchy są w Smyku (Renoma) i na 1 pietrze w D.H. Podwale.
      Pozdrawiam
    • agga1976 Re: Odzież ciążowa - Wrocław 21.09.04, 19:18
      Witaj,
      ciazowe rzeczy znajdziesz w H&M ale na Bielanach, na Swidnickiej nie ma dzialu
      dla kobiet w ciazy, czasami mozan trafic cos ciazowego w Kaphalu w Galerii
      Dominikanskiej. Ja mialam 2 rzeczy typowo ciazowe- spodnie,natomiast w Tatuum,
      Cubusie, C&A kupowalam bluzki, koszulki; kupowalam w rozmiarze 38, czyli o 1 nr
      wieksze niz zwykle.

pozdrawiam
      Agga + 37tyg Malenstwo smile
    • iwona333 Re: Odzież ciążowa - Wrocław 22.09.04, 10:17
      Witaj
      Możesz też zerknąć do sklepu na ul. Traugutta (od pl. Wróblewskiego idąc w
      stronę szpitala mniej więcej w połowie drogi po prawej stronie), tam jest
      typowa odzież ciążowa, niektóre rzeczy są naprawdę fajne i wygodne, polecam.
      Ja tak jak i inne mamy z tego co czytałam rzeczywiście zaopatrywałam się w
      Kappalu, C&A, Cubbus i New York w galeri dominikańsiej ale warto czasem
      poszukać też w tych sklepach które ty masz do tej pory sprawdzone i robisz
      zakupy a poprostu ubrania w rozmiarze czy dwa większym pozdrawiam
      • xemm1 Re: Odzież ciążowa - Wrocław 22.09.04, 11:07
        A ja polecam Mama i ja na Kromera. Ostatnio zaopatrzyłam się tam w fajne
        ciuszki jesienne.
        pozdrawiam
    • pikaczkot Re: Odzież ciążowa - Wrocław 22.09.04, 16:53
      Dziękuję za informacje. W tym tygodniu pójdę na sprawunki.
    • pikaczkot Rajstopy ciążowe 28.09.04, 16:46
      Byłam w Smyku. Odieży ciążąwej tam jak na lekarstwo, ale udało mi się kupić
      jedną sukienkę.
      Kupiłam też rajstopy ciążowe. Wzrost i waga się zgadzały, ale okazały się
      beznadziejne, są poprostu ciasne, a u mnie jeszcze brzuszka tak bardzo nie
      widać.
      Czy możecie mi pomóc w kwestii rajstop ciążowych?
      • aga564 Re: Rajstopy ciążowe 06.11.04, 00:42
        A byłaś na Powstańców Śląskich w 9 miesięcy ? Mają tam niezłe rajstopy, jak na
        ciążowe to w znośnej cenie i bardzo wygodne.Ciuchy są naprawdę bardzo tanie.
        Byłam tam trzy razy bo kupuję na raty i zawsze maja coś nowego.Maja duży wybór
        choć nie wszystkie ciuchy bym założyła ale są też takie naprawdę super. W mama
        i ja jest dla mnie za drogo np. takie same spodnie w 9 miesięcy sa o połowe
        tańsze. Byłam też na Traugutta ale tam nic nie widać bo ciemno w sklepie, a
        ciuchy też do tanich nie należą.
    • mmala6 Re: rajstopy - Wrocław 06.11.04, 09:56
      Ja zakupilam ostatnio w H&M na Bielanach, typowo ciazowe, grubsze nieprzezroczyste i sa fantastyczne. Normalnie nosze rozm. 3 (M) i taki tez kupilam. Fajnie sie naciagaja, maja specjalny klin na brzusio takze nic go nie uciska a jeszcze sa mozliwisci dalszego rozciagania. Kosztuja 29,90 zl.
      • aga564 Re: rajstopy - Wrocław 06.11.04, 18:08
        To za tą cenę w sklepie na Powstanców kupisz 2 pary też grubszych rajstop.Ja
        wychodze z założenia że jak nie widac różnicy to po co przepłacać.
        • mmala6 Re: rajstopy - Wrocław 06.11.04, 21:40
          Nie wiem czy nie widac roznicy, bo nie widzialam tych rajstop z Powstancow.Tak czy inaczej chce kupic jakies tansze do noszenia pod spodnie, wiec pewnie tam zajrze jak nadejda chlody.Kupilam wczesniej cienkie rajstopy w Podwalu na gorze za ok 14 zl i byly beznadziejnesad(niestety. Wymienialam rozmiar dwa razy (na coraz wieksze) i kazde nawet XXL konczyly mi sie ok 10 cm przed krokiem.....i ta ostatnia para podarla mi sie zanim zdazylam w nich wyjsc.Dlatego "zainwestowalam" w porzadne rajstopy w H&M.
        • martap10 Re: rajstopy - Wrocław 07.11.04, 10:26
          Hej, Aga. Czy możesz napisać, gdzie na POwstańców jest ten sklep? Jeździłam
          wczoraj w kolicy Ronda, szukamłam go, ale nie znalazłam.Będę wdzięczna, bo
          chcicłabym bardzo się wybrać? pozdrawiam, Marta.
          • aga564 Re: rajstopy - Wrocław 07.11.04, 11:21
            Hej Marta. Powstańców 160 coś, róg Jaworowej jadąc od centrum za rondem po lewj
            stronie. życzę udanych zakupów . pozdrowionka aga
            • martap10 Re: rajstopy - Wrocław 08.11.04, 11:29
              O, dzięki AGa, bardzo! Dzis polece, bo juz powoli wyrastam z niektorych ubran
              ciazowych! mam ogromny brzuch. Rajstopy tez bardzo mi sie przydadza, a ceny, o
              ktorych piszesz sa bardzo zachecajacesmile dzieki serdeczne, pozdrawiam!!smilemarta
              • aga564 Re: rajstopy - Wrocław 11.11.04, 00:19
                Czy ceny są O.K?
                • enya26 Re: rajstopy - Wrocław 13.11.04, 11:19
                  Ja kupiłam wczoraj na Powstańców,korzystajac z waszych rad-2 pary spodnii za
                  100zł!!!Sa fajne-dzinsy i czarne sztruksy.Ja jestem wymadająca co do ciuchów
                  jakie ubieram,przewaznie firmowe,ale te sa ok,a na ten krótki okres ciązy nie
                  będę przeplacać.Leża super!!!Polecam ten sklep,a na Kromera kupilam letnia
                  bluzke za 100zł,maja drogo.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka