ankaaa18 20.10.04, 12:36 Czy któreś z Was testowały przed terminem @?Jeśli tak to w jakim dc?Okres powinien przyjść za 4 dni.Czy mogę już testować?Jeśli tak to jakie test powinnam wybrać?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusik25 Re: testowanie przed @ 20.10.04, 13:15 Wiem, że wszystkie kobiety pragnące zostac mamą bardzo się niecierpliwią Ja jednak jestem zwolenniczką późniejszego robienia testów. Najlepiej dopiero w dniu spodziewanej @) Jak wytrzymasz, to poczekaj jeszcze te 4 dni Jeżeli nie, to najlepiej testuj Quick View Życzę powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulkos Re: testowanie przed @ 20.10.04, 13:22 ja czekałam zawsze do ostatniej chwili i zawsze na dowolnym teście kupionym w aptece.Raz już byłam na 100 pewna że jestem i test robiłam w 39 dc i nic na drugi dzień dostałam @ Ale teraz jestem w 15 tc i bardzo się cieszę.A i jeszcze zależy czy chcesz być w ciąży czy nie? w sumie to chyba lepiej wiedzieć no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ankaaa18 Re: testowanie przed @ 20.10.04, 13:27 Pewnie,że chce..To już mój enty cykl starań i mam nadzieję,że wkońcu się udało.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
llea Re: testowanie przed @ 20.10.04, 13:19 Jestem za tym żebyś poczekała do okresu. To już na prawdę niedługo, te 4 dni jakoś przemęczysz, a jakby co to zaoszczędzisz sobie zbędnych rozczarowań. Testowałam kiedyś przed okresem i pudło, ale akurat w owym miesiącu nic z tego nie wyszło. Nawet jeżeli wyjdzie Ci cieniutka druga kreseczka to noi tak będziesz się zastanawiać, czy to Twój oczopląs, czy może ciąża. Trochę cierpliwości nie zaszkodzi, a ewentuala ciąża noi tak sama się ujawni i jeszcze nieźle da Ci popalić Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
elgosia Re: testowanie przed @ 20.10.04, 13:25 Radzę poczekać nawet do tygodnia po spodziewanej @. wiem, jest to trudne, ale zaoszczędzisz sobie stresów, jeśli @ się pojawi mimo pozytywnego wyniku. To się niestety dość często zdarza, tzw samoistne poronienie. Lepiej myśleć, że to spóźniona @. Odpowiedz Link Zgłoś