farelka1 31.10.04, 22:55 JAkie to uczucie , gdy sączą się wody płodowe. Napiszcie proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilonakg Re: sączące się wody płodowe 01.11.04, 00:01 Ja odczuwałam powolny wypływ jakby śluzu, bardziej z przodu niż gdy ma to miejsce podczas dni płodnych. Od razu powiadomić lekarza prononuję. Zrobi usg. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
veronia Re: sączące się wody płodowe 01.11.04, 08:33 Po prostu wkładka była mocno wilgotna, wymianiałam i znów to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziabartek Re: sączące się wody płodowe 01.11.04, 13:11 U MNIE WODY ZACZĘŁY SIĘ SĄCZYĆ GDY BYŁAM W SZPITALU NA BADANIACH, POPROSTU ZROBIŁO MI SIĘ NAGLE MOKRO, POŁOŻNA MNIE ZBADAŁA I STWIERDZIŁA ŻE WSZYSTKO OK, ŻE PĘCHERZ JEST CAŁY. NA DRUGI DZIEŃ WYPISALI MNIE DO DOMU I POWIEDZIELI ŻE MAM ZJAWIĆ SIĘ U NICH ZA 10 DNI, WTEDY ROZWIĄŻĄ CIĄŻĘ (MIAŁAM NADCIŚNIENIE). NO ALE LOS TAK CHCIAŁ ŻE POSZŁAM TYLKO DO APTEKI PO TABLETY I ZNÓW ZACZĘŁO MI LECIEĆ I TO MOCNIEJ, WIĘC TEGO SAMEGO DNIA WRÓCIŁAM DO SZPITALA, A NA DRUGI DZIEŃ URODZIŁ SIĘ (PO WIELKICH MĘKACH) BARTUŚ. NO ALE TO BYŁO AŻ 1,5 ROKU TEMU. TRZYMAJ SIĘ I NIE ZWLEKAJ Z WIZYTĄ U LEKARZA JEŚLI COŚ NIE TAK. Odpowiedz Link Zgłoś