Dodaj do ulubionych

OBJAWY????

30.11.04, 08:02
OKRESU JAK NIE BYLO TAK NIE MA , SPOZNIA SIE OK 8 DNI....
BOLĄ MNIE PIERSI NAOKOLO SUTKÓW KTORE SIE POWIEKSZYŁY , A PIERSI SA JAKIES
NABRZMIALE ?? CZY MIALA KTORAS Z WAS TAKIE OBAJAWY ?? POWIEKSZONE SUTKI ??
Obserwuj wątek
    • sabina_s Re: OBJAWY???? 30.11.04, 08:59
      NO DALEJ...NAPEWNO WIECIE JAKIE MIAŁYSCIE POCZATKI CIAZY....
    • niuniaaa11 Re: OBJAWY???? 30.11.04, 09:10
      Objawy takie jak powinny być na początku ciąży zatem można sądzić że tak
      właśnie jest ale myślę że dla zaspokojenia własnej ciekawości powinnaś zrobić
      test i potwierdzić to u lekarza lub badaniem krwi.
      Powodzenia
      • sabina_s Re: OBJAWY???? 30.11.04, 10:22
        ROBIŁAM TEST PARE DNI TEMU....I TYLKO JEDNA KRECHA,OBAWIAM SIE ZE ALBO ZA
        WCZESNIE...ALBO MOZE DLATEGO ZE ROBILAM POPOLUDNIU A NIE Z PIERWSZEGO MOCZU??
        POCZEKAM PARE DNI I WYBIORE SIE DO GIN smile) ALE CZY PARA DNIA MA ZNACZENIE DLA
        TESTU???? I CZY PIERSI BOLALY BY BEZ POWODU I SUTKI SIE POWIEKSZALY ?? CO O
        TYM SADZICIE???
        • malgosia1976 Re: OBJAWY???? 30.11.04, 10:52
          miałam dokładne tak samo , powiekszone piersi, wyższa temperatura, okres
          spóźniał się już 12 dni, byłam prawie pewne, a tu dziś rano okres, zastanawiam
          się, co może być tego przyczyną? jestem rozczarowana, ale mam nadzieję, że u
          ciebie bedzie inaczej, zyczę wszystkiego dobrego,
          • izzunia Re: OBJAWY???? 30.11.04, 10:59
            ja mialam to samo w ostatnim cyklu. normalnie byl ok 32,9 dnia (liczylam
            statystycznie z ostatniego roku) i niestety testy uparcie pokazywaly 1 krechesad
            48 dnia (po wizycie u lekarza w dniu 40, gdzie dostalam skierowanie na rozne
            badania - lekow nie zdazylam wziac) dostalam okressad(( alez mialam dol...
            • sabina_s Re: OBJAWY???? 30.11.04, 11:09
              CZYLI JAK NARAZIE WIEKSZE PRAWDOPODOBIENSTWO JEST TEGO IZ OKRES LADA DZIEN
              PRZYJDZIE.....
              NO NIC POCZEKAMY ZOBACZYMY...
    • sabina_s Re: OBJAWY???? 30.11.04, 12:19
      ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka