sabina_s 30.11.04, 08:02 OKRESU JAK NIE BYLO TAK NIE MA , SPOZNIA SIE OK 8 DNI.... BOLĄ MNIE PIERSI NAOKOLO SUTKÓW KTORE SIE POWIEKSZYŁY , A PIERSI SA JAKIES NABRZMIALE ?? CZY MIALA KTORAS Z WAS TAKIE OBAJAWY ?? POWIEKSZONE SUTKI ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabina_s Re: OBJAWY???? 30.11.04, 08:59 NO DALEJ...NAPEWNO WIECIE JAKIE MIAŁYSCIE POCZATKI CIAZY.... Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaaa11 Re: OBJAWY???? 30.11.04, 09:10 Objawy takie jak powinny być na początku ciąży zatem można sądzić że tak właśnie jest ale myślę że dla zaspokojenia własnej ciekawości powinnaś zrobić test i potwierdzić to u lekarza lub badaniem krwi. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
sabina_s Re: OBJAWY???? 30.11.04, 10:22 ROBIŁAM TEST PARE DNI TEMU....I TYLKO JEDNA KRECHA,OBAWIAM SIE ZE ALBO ZA WCZESNIE...ALBO MOZE DLATEGO ZE ROBILAM POPOLUDNIU A NIE Z PIERWSZEGO MOCZU?? POCZEKAM PARE DNI I WYBIORE SIE DO GIN ) ALE CZY PARA DNIA MA ZNACZENIE DLA TESTU???? I CZY PIERSI BOLALY BY BEZ POWODU I SUTKI SIE POWIEKSZALY ?? CO O TYM SADZICIE??? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia1976 Re: OBJAWY???? 30.11.04, 10:52 miałam dokładne tak samo , powiekszone piersi, wyższa temperatura, okres spóźniał się już 12 dni, byłam prawie pewne, a tu dziś rano okres, zastanawiam się, co może być tego przyczyną? jestem rozczarowana, ale mam nadzieję, że u ciebie bedzie inaczej, zyczę wszystkiego dobrego, Odpowiedz Link Zgłoś
izzunia Re: OBJAWY???? 30.11.04, 10:59 ja mialam to samo w ostatnim cyklu. normalnie byl ok 32,9 dnia (liczylam statystycznie z ostatniego roku) i niestety testy uparcie pokazywaly 1 kreche 48 dnia (po wizycie u lekarza w dniu 40, gdzie dostalam skierowanie na rozne badania - lekow nie zdazylam wziac) dostalam okres(( alez mialam dol... Odpowiedz Link Zgłoś
sabina_s Re: OBJAWY???? 30.11.04, 11:09 CZYLI JAK NARAZIE WIEKSZE PRAWDOPODOBIENSTWO JEST TEGO IZ OKRES LADA DZIEN PRZYJDZIE..... NO NIC POCZEKAMY ZOBACZYMY... Odpowiedz Link Zgłoś