Dodaj do ulubionych

do Martyna1985 i Magdy

07.12.04, 17:13
cześćsmile ja byłam wczoraj u lekarza prywatnie miałam usg dopochwowe i jest
maleństwo ma 16mm,to 8tydzień i dwa dnismilema już serduszkosmiletętno
prawidłowe,przepisała mi tabletki witaminy materna ...i skierowanie
na ,mnóstwo badansmilePozdrawiam was cieplutko,3-majcie się
Obserwuj wątek
    • martyna1985 Re: do Martyna1985 i Magdy 07.12.04, 20:56
      Wiem wiem czytałam!! Ale masz fajniesmile zazdroszcze Ci! Pozdrawiam
      • natka000 a co u Ciebie?? 08.12.04, 12:26
        smile))
        • zielonookaa Re: a co u Ciebie?? 08.12.04, 12:53
          Gratulacje!!!
          Teraz trzyma j sie cieplutko uwazaj na siebie i maleństwo!!!
          Pozdrawiam serdecznie!
        • martyna1985 Re: a co u Ciebie?? 08.12.04, 21:04
          Co u mnie??? Nic czym moglabym sie pochwalic...w ciazy nie jestem, a bardzo bym
          chciala byc!! Ale wiesz trzeba sie liczyc tez z polowka, ktora nie czuje sie
          jeszcze gotowa, no bo chcialby ON utrzymac NASZE malenstwo a nie rodzice...eh
          jakie to wszystko skomplikowane. No i moje rozpoczete ledwo studia... Trzymaj
          sie i pisz co u Ciebie!!
    • mviks Re: do Martyna1985 i Magdy 08.12.04, 16:19
      HEJ NATKA, CZYLI TAK JAK MYSLALAM TO JUZ 2 MIESIAC NO I WSPANIALE. DBAJ O
      MALENSTWO. CIESZE SIE BARDZO ZE TATUS TEZ NIEDUGO PRZYJEDZIE I ZADBA O CIEBIE.
      JA NADAL 2W1 CHOCIAZ TO JUZ 41 TYDZ ALE DAM ZNAC JAK SIE ROZDWOJE!
      TRZYMAM KCIUKI ZA WAS!
      BUZIAKI, MAGDA
      • natka000 ja już myślałam,że urodziłaś:-)) 08.12.04, 17:46
        powodzenia Trzymaj się Madziu,trzymam za Ciebie kciuki,pozdrówka dla maleństwa:-
        )))
    • martyna1985 Re: do Martyna1985 i Magdy 10.12.04, 12:44
      Witaj Natalio! Własnie przeczytałam Twoj trochę starszy post jak pytałas o
      mdłości. Przeszło? A powiedziałas juz mamie?? Wiesz, Twoja sytuacja jest bardzo
      trudna, bardzo Ci wspołczuje, że masz takie kontakty z rodzicami, ale myśle,
      ze jak im Ty nie powiesz, tylko dowiedza się z ulicy to bedzie jeszcze gorzej.
      Wiem, że to nie moja sprawa, ale mysle, ze powinnas im jak najszybciej
      powiedziec. A Twój chlopak ile ma lat?! Trzymaj się cieplutko, życzę Tobie i
      Twojemu Maleństwu duuużo zdrowia. Dbaj o Niego jak tylko mozesz. A matura to
      pryszcz...smile
      • natka000 Re: do Martyna1985 i Magdy 10.12.04, 14:42
        Mój chlopak ma 21 lat,Co do rodziców to kiedys było mówione ,że jak zajdę w
        ciążę to nie mam co w domu robić,nie zamierzam im narazie mówić,po świętach
        wyprowadzę sie z domu wezmę cywilny i póżniej im powiemy,zresztą wtedy to chyba
        niewiele bedzie mi robiło bo nie przyniose im do domu "bachora";//,wiec co im
        do tego bedzie, poprostu bedę juz na swoim więc nic mi nie bedą mogli
        zrobić,Wiesz to jest trudne każdy ma innych rodziców ja ich za dobrze znam ja
        wiem ,ze gdybym im powiedziała to wiele bym straciła teraz nawet nie mam gdzie
        iśc,a do świąt wytrzymam zresztą za tydzień mój chlopak wraca to nie bede
        sama,POzdrawiam Cię i dziękuje za radę,buziaki
        • natka000 Re: do Martyna1985 i Magdy 10.12.04, 14:45
          Wiesz ja nwet nie chce teraz mysleć co to bedzie wolę,żeby mnie wtedy nie było
          w domuwinknieprzejmuje sie tym myśle ,że do świąt sie nie kapną.TERAZ mam
          narazie spokój w domu ale wiem ,że to tylko cisza przed burzą zawsze tak jest:
          ((Aszkoda gadać na ich temat szkoda mi tylko mojej mamy bo wiem,że ojciec jej
          nie da żyć ,pozdrawiam Cię pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka