bombardo 19.12.04, 11:14 Dziewczyny od opuszczonego brzucha do porodu ile pozostalo czasu? Podzielcie sie doswiadczeniami jak to z wami bylo. Pozdrawiam serdecznie. Wesolych pogodnych swiąt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorcia-dd Re: Opuszczony brzuch 19.12.04, 11:17 No nie pamiętam może zadobrze,ale mi chyba ostatecznie opadł brzusio kilka dni przed porodem;-] Odpowiedz Link Zgłoś
agawa79 Re: Opuszczony brzuch 19.12.04, 12:29 A u mnie trzy tygodnie przed Pamiętam, że te trzy tygodnie przed końcem to był koszmar - cała składałam się z obserwacji, czy nie nadchodzą objawy porodowe. Ale na pewno już bliżej niż dalej.)))) Również życzę Wesołych Świąt Aga Odpowiedz Link Zgłoś
higa Re: Opuszczony brzuch 19.12.04, 12:41 mi się w ogóle nie opuścił i urodziłam Odpowiedz Link Zgłoś
agem Re: Opuszczony brzuch 20.12.04, 10:50 W szkole rodzenia uczono mnie, że to jakiś tydzień przed porodem. Mi przy pierwszej ciązy wogle nie opadł, a teraz jest opadnięty już od 7 miesiąca, a obecnie zaczęłam 34 tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Opuszczony brzuch 20.12.04, 11:15 Ja też nie zauwazyłam, żeby mi opadł, przed samym porodem był tak jak wcześniej - wysoko.... znaczy... normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś