Dodaj do ulubionych

Jaki lekki wózek??

06.01.05, 11:17
Termin porodu mam na 23.06.2005r. Zaczynam się rozgladać za wózkami ale
wszystkie są takie ciężkie. Mieszkam w bloku na czwartym piętrze, więc muszę
mieć bardzo lekki wózek , bo nie dam rady wchodzić po schodach. Czy znacie
jakieś lekkie wózki , a do tego wielofunkcyjne??
Obserwuj wątek
    • vit27 Re: Jaki lekki wózek?? 06.01.05, 11:32
      Bardzo proszę o odpowiedzi.
      • coronella Re: Jaki lekki wózek?? 06.01.05, 11:40
        jest forum edziecko zakupy, i mysle, ze to odpowiedniejsze miejsce na takie
        pytanie.
        Tu mozesz porozmawiac o ciazy, wiele dziewczyn jest w pierwszej ciazy, i nie
        znaja jeszcze wózków.
    • mkrzatala Re: Jaki lekki wózek?? 06.01.05, 12:26
      Ja też mieszkam na 4 piętrze bez windy. Szczerze Ci powiem, że jeżeli masz
      wnosić wózek to żaden nie jest wystarczająco lekki. Ja zostawiam na dole na
      klatce, ale też szukałam wielofunkcyjnego i lekkiego.
      Najlżejszy, który znalazłam i kupiłam 2 lata temu to Chicco - gondola
      samochodowa (nie trzeba fotelika i dziecku jest wygodnie, bezpiecznie i zdrowo
      dla kręgosłupa) + spacerówa (zakładana po zdjęciu gondoli na ten sam stelaż),
      spore koła (lane nie pompowane, więc lżejsze), moskitiera w daszku, dodatkowy
      daszek letni, duży kosz na zakupy, regulowana rączka, regulowane położenie dna
      gondoli, dobra amortyzacja.
    • skimag1 Re: Jaki lekki wózek?? 06.01.05, 12:29
      Niestety ogólnie wózki są ciężkie. Najlżejsze, z którymi się spotkalam, to ok.
      13 kg. Firmy Deltim i Jędroch. Ja wybrałam wózek Jędroch, bo wydaje mi się
      nawet lepszy niż ogólnie reklamowany czy zachwalany Deltim, ale chyba mniej
      dostępny. I jędroch i Deltim to dobre, solidne wózki w przystępnej cenie,
      przystosowane do polskich warunków drogowych.
      www.deltim.com.pl
      www.jedroch.com.pl
      • mazuba Re: Jaki lekki wózek?? 06.01.05, 12:33

czy mozesz napisac jaki jest przedzial cenowy w deltimie?
        i gdzie kupowalas wozek? ( w jakim sklepie??)
        pozdr, magda
    • mazuba Re: Jaki lekki wózek?? 06.01.05, 12:44
      Quick deltimu (polecona strona przez kol. nizejsmile wazy 11 kg.
      pozdr
      magda
    • adag Re: Jaki lekki wózek?? 06.01.05, 12:53
      Ja też muszę nosić, więc zdecydowałam się na implast Driver, jest w wersji z 3
      i z 4 kółkami, waży 12 kg, kosztuje 0k.1300, jest wielofunkcyjny. Dla mnie
      ważne jest to , że gondola się b. Latwo odpina i ma rączki jak nosidełko, więc
      sobie dziecko w niej wniosę, a potem zejdę po stelaż. TEn wózek wypróbowały już
      moje sąśiadki! W mojej klatce są 4 niemowlaki i 2 dzidziusie w brzuszku,
      wymieniamy się doświadczeniami. Pozdrawiam.
      • lily23 Re: Jaki lekki wózek?? 06.01.05, 13:02
        tak jak napisala adag,ten "moj"wypatrzony wozek ,wlasnie w gondoli posiada
        raczki,wiec mozna najpierw zniesc stelarz(ok.4 kg),a potem gondole(ok.5 kg),i
        doczepic.
    • lily23 lekki wózek 06.01.05, 13:00
      czesc,wczoraj wlasnie wybralam sobie wozek.Nie pamietam nazwy firmy,ale bede w
      tym sklepie jutro,to ci napisze nazwe.wozek jest polskiej firmy,kosztuje u mnie
      w krakowie 450 zl,jest wielofunkcyjny,ma wyjmowana gondole ,wiec na stelarzu
      montuje sie potem siedzisko(ktore jest w zestawie za ta cene).gondola jest
      obszerna-mnie posluzy przez dwa pierwsze tygodnie za lozeczko dla maluszka,i
      wazy ok.5kg.a gondola przyczepiona do stelarza wazy ok. 9kg.jestem w szoku ze za
      ta cene wozek jest taki lekki i ladny.kola ma wypelniane.mieszkam na 4 pietrze
      ,wiec waga dla mnie byla bardzo wazna.jutro lub w poniedzialek ide tam jeszcze
      raz,wiec zapisze nazwe firmy i ci podam.
      jagoda i matylda(20 marca 2005)
      • gonja Lily23 - koniecznie napisz jutro jaki to wózek :) 06.01.05, 13:21
        Poniewaz ja tez jestem na etapie wyboru wozka i b. chce zeby byl w miare lekki.
        Mieszkam w bloku i zalezy mi tez na lekkim wozku. Na dzien dzisiejszy
        wypatrzylam sobie wozek Breaker firmy Wychamet, wazy 13 kg. To o 3 kg mniej niz
        Deltim Voyager ktory tez biore pod uwage. Ale skoro Twoj wazy jeszcze mniej to
        z checia go poznam smile
        • lily23 do gonja 06.01.05, 13:45
          a wiec jutro popoludniu lub w poniedzialek po poludniu ,dostarcze wam drogie i
          kofane emamy informacje na temat tego tajemniczego wozka.I sprawdze jeszcze w
          danych technicznych ile dokladnie wazy(bo moze sprzedawca chcial na mnie zrobic
          wrazenie),ale naprawde mi sie lekki wydawal,a ja jestem bardzo drobna i nie moge
          sobie poradzic nawet ze zwykla torba zakupow.
          pozdrawiam
        • lily23 nazwa wózka 07.01.05, 15:33
          nazwa firmy to "emjot".
          pozdrawiam
          • mbuk Re: nazwa wózka 08.01.05, 14:35
            witam smile
            ja też zaczynam rozglądać się za wózkami, do tej pory oglądałam tylko w
            internecie ale dziś się w końcu wybraliśmy do sklepów.
            Ważne dla mnie jest to żeby wózek był lekki (4 piętro bez windy), podobały mi
            się: Deltim Voyager i Chicco 3WD (spacerowo-głębokie) ale w rzeczywistości
            wyglądają inaczej. Chicco jest bardzo ciężki no i nie można nim bujać (sztywny)
            Więc musieliśmy zmienić nasze typy i właśnie znaleźliśmy ten firmy "emjot"-mini
            max, fajny, lekki i miękki, łatwo zmienia się z gondoli na spacerowy i jest
            jeszcze nosidło. Przekładana rączka.
            Chyba się poważnie nad nim zastanowię, w Lublinie kosztuje 509 zł.
            www.emjot.com.pl
            Pozdrawiam
            • arax Re: nazwa wózka 08.01.05, 23:46
              Proszę napisz mi gdzie oglądałaś ten wózek i czy składa się on w parasolkę, bo
              mam małe mieszkanie a na korytarzu nie mogłabym go zostawiać, pozdrawiam i
              czekam na odpowiedź
            • arax Re: nazwa wózka 08.01.05, 23:47
              Ja też mieszkam w lublinie
              • mbuk Re: nazwa wózka 10.01.05, 10:15
                czesc smile
                wózek znalazlam w "krzysiu" na nadbystrzyckiej, jest w kolorze granatowym,
                czerwono-bordowym i zielonym. Ten granatowy jest na kołach piankowych (nie
                polecanych) a pozostale są na pompowanych, wczesniej mozna bylo zamieniac, ale
                teraz są rozne rodzaje hamulcow i nie da rady.
                pozdrawiam, daj znac czy ci sie spodobal smile)
                Marzena
          • agar8 Re: nazwa wózka 13.01.05, 20:03
            A w którym sklepie w Krakowie dokładnie jest ten wózek? Podaj dokładny adres.
            Bo zastanawiam się nad Ringiem- ale jest cięzki
            • lily23 do agar8 14.01.05, 09:57
              ten wózek zakupiłam w sklepie na ul.Starowiślnej 44.Nad sklepem jest czarny
              napis na żółtym tle"WOZKI".a Moj model(zakupilam w poniedzialek),stoi na samym
              koncu tego sklepu.cena 449 (kola piankowe),lub 479(kola pompowane)-ceny bez
              toreb,koszt torby -30zl,ale nie kupilam bo torby byly brzydkie.
      • asiekk1 Re: lekki wózek 07.01.05, 23:32
        Witajcie!
        Ja mam ten sam dylemat!sad tez mieszkam na czwartym pietrze bez windy i jak
        najbardziej interesuje mnie lekki wozek. Powiem szczerze, ze wogole sie nie
        znam i nie wiem co brac pod uwage-podobno z osobna gondolka jest zdecydowanie
        lepiej. jesli tez moge liczyc na pomoc to super. Pozdrawiam Asia i dzidzius.Moj
        gg. 3627546 chetnie wymienie spostrzezenia na goraco.Buziaki
    • kwajkowska Re: Jaki lekki wózek?? 06.01.05, 13:29
      a ja wybrałam jeszcze inne rozwiązanie. Kupiliśmy Inglesinę Magnum używaną, co
      nas wyniosło 500 zł. Mam kiepski kręgosłup, więc odpinanie całej gondoli i
      noszenie na 2 pietro odpada, nie mówiąc o tachaniu całego wózka. W zestawie
      jest za to wkład dla noworodka, który jest usztywniany i o wiele lżejszy od
      gondoli. I to bedę wnosić do mieszkania. Reszta zostanie na klatce.
      A do tego kupiłam stelaż, który będzie na stałe w samochodzie i do niego
      pasujący fotelik-nosidło, tak żeby nie nosić dzieciaka w nosidełku, tylko od
      razu zakładać je na stelaż. Tez wszystko używane.
      Mam nadzieję, że się sprawdzi. wink
      pozdr
      Kasia
    • aagje bebe confort activ 06.01.05, 14:13
      hej!

ja mieszkam na trzecim bez windy i tez szukalam wozka po wadze.
      wybralam ten, ktory masz w temacie. stelaz activ, a na to (przynajmniej zanim
      maly siadzie) fotelik samochodowy. stelaz kosztowal 650zl, a fotelik kupiony na
      allegro.
      nie mam zadnych problemow ze spacerami - 6,5kilogramowy wozek wciagam po
      schodach. moj facet jest znacznie silniejszy i wiekszy, wiec bierze go po prostu
      pod pache.
      jesli nie jest za drogi - polecam. moja znajomoa (tez trzecie bez windy) kupila
      16kg wozek i sama nie jest w stanie wyjsc na spacer.
      • monika277 do adag 06.01.05, 15:44
        adag i co, wszystkie sasiadki sa zadowolone z implastu? ja tez o nim mysle bo
        cena jest okej i ma trzy czesci i wydaje mi sie rozsadny.
        Tylko sie jeszcze waham.
        Napisz swoje spostrzezenia.
        • adag Re: do monika277 07.01.05, 15:54
          Moniko, sąsiadki są b. zadowolone z implastu, dobrze się prowadzi nawet po
          wertepach, bo można sobie wyregulować zawieszenie, ma wkładkę, którą można
          prać,dla mnie ważna jest siateczka w daszku gondoli - w lecie dziecku nie jest
          gorąco, ma duży kosz na zakupy. Wnoszenie gondoli nie jest problemem. Ja
          zdecyduję się na ten wózek, nie ma kłopotu z częściami, ale jest porządny,
          raczej się nie zepsuje.
    • anettab Re: Jaki lekki wózek?? 06.01.05, 21:17
      najlżejszy na rynku to głęboko spacerowy Peg-perego pramette 8 kg, albo Peg-
      perego Venezia 9 kg (do tego trzeba dokupić jednak wkłąd dla noworodka, ale
      jest od tego pierwszego tańszy) Ja zdecydowałam się na ten drugi, ponieważ
      mieszkam na 3p, oza tym podoba mi sięsmile
      Pozdrawiam
      Aneta
      • vit27 Re: Jaki lekki wózek?? 07.01.05, 12:16
        Dzieki wszystkim za wypowiedzi. Teraz już nie jestem taka zagubiona.
      • mikus11 Re: Jaki lekki wózek?? 07.01.05, 13:21
        powiedz mi proszę ile kosztuja wozki Peg Peregro
        ania
        • anettab Re: Jaki lekki wózek?? 07.01.05, 18:25
          Pramette ok 1550 zł, ale Venezia jest dużo tańsza, można kupić już za 950 zł
    • mikus11 Re: Jaki lekki wózek?? 08.01.05, 08:43
      Szczerze mowiąc zakochałam sie w wózku PeG Perego - nowy model AT4. Jedyne co
      odstrasza to cena. A do niego musiałabym dokupic jeszcze nosidełko dla
      niemowlaka i fotelik. Brrrr. nawet nie chce myslec o kosztach. Obie babcie co
      prawda ponoc zasponsorują, ale sumienie gryzie czy warto wydac tyle pieniedzy?
      ania
    • bonid Re: Jaki lekki wózek?? 09.01.05, 00:09
      Wózek to bardzo ważna rzecz, powiedziala bym nawet że jedna z naważniejszych.Powinien być lekki i wielofunkcyjny no i jakoś wyglądać.Trzeba też pamiętać że to ty będziesz go dźwigala na 4 piętro(podobnie jak ja).Moja córeczka urodzila się na koniec sierpnia ale za wózkiem rozglądaam się już od lutego smile))W końcu kupiliśmy wózek firmy bebecar i muszę powiedzieć że jestem z niego baaaardzo zadowolona.Jest poprostu fantastyczny.Lekki,ladny i wielofunkcyjny.Ma osobną gondolę, spacerówkę i do podwozia można przypiąć nosidelko co sprawdza się gdy np.wybieram się autem na zakupy, wtedy biorę niunię w nosideko i prosto z samochodu wpinam do podwozia i gotowe.Niestety wadą tego wózka bya cena(tu sprawdzili się teście)ale podobne rozwiązanie znajdziesz w wózkach firmy Deltim (polecam),sama chciaam kupić taki (focus lub premier).Ważne jest też przy wyborze wózka to żeby sprawdzić w jakiej cenie są tzw.dodatki jak np.folia, torba itp.Powodzenia i pozdrawiam smile))
      • monika277 do Bonid 10.01.05, 11:32
        a ktory wozek masz bebecar?
        ja przegladalam te wozki na stronie internetowej i widzialam ze wcale nie sa
        one takie lekkie. Moze masz inny?
        tez sie zastanawiam nad tymi wozkami.
        • ciaczek podnoszę 11.01.05, 13:16
          Podnosze wątek, bo kwestia lekkiego wózka mnie również interesuje.
          Czy ktoś wie coś na temat wagi Mikrusów i tego jak się sprawują wózki mikado?
        • bonid Re: do Monika277 14.01.05, 01:08
          Ja mam bebecar Grand Style taki z bialymi kóleczkami tzw.stary styl.Waży w najcięższej wersji tj.gondola z podwoziem ok. 11 kg, ale z nosidelkiem czy ze spacerowką jest o wiele lżejszy.W każdym razie w 2 tyg.po cesarce dalam radę go wnieść po schodach na 2 piętro i nic się nie stalo smile)) ale nie polecam tego naśladować.Teraz spokojnie po 4 miesiącach wniszę go bez problemów.Pozdrawiam.
    • 1kajetan Re: Jaki lekki wózek?? 09.01.05, 15:44
      Witam, z całą stanowczością poleciłabym wózek Bebe Confort, sam stelaż super
      lekki, na nim montujesz zamiennie poszczególne części; gondolę, fotelik sam.
      spacerówkę. Bardzo zgrabny!!!!,skrętne koła występują również pompowane,
      regulacja 3-stopniowa miękkości zawieszenia, super szeroka kolorystyka, można
      dokupić sporo dodatkowych akcesoriów: parasolka, folia przeciwdeszczowa, torba
      itp. Aha i co b. istotne stelaż wóżka po złożeniu(robisz to dosłownie jedną
      ręką)zajmuje bardzo mało miejsca, nasz stoi w dość wąskim przedpokoju przy
      ścianie i nie zawadza. Pozdro, Aga
    • mikus11 Re: Jaki lekki wózek?? 09.01.05, 18:08
      Wczoraj pozwoliłam sobie na mały spacerek po sklepach. Wcześniej zachochana
      byłam w wózku Peg-prege ale teraz mam mieszane uczucia.
      - pierszwym załozeniem jest to ze nie chciałam gondoli, wyszłam z założenia wiec
      ze kupię wózek spacerowy a do niego dokupie wkładke dla noworodka. Muszę sie tu
      przyznać, ze jest to moje pierwsze dziecko więc liczą sie dla mnie opinie innych
      juz doswiadczonych mam. Na zakupach spotkalismy znajomych, którzy szukają wózka
      dla swojego drugiego dziecko. Ich uwagi były cenne! Wkładka do wózka dla
      noworodka jest ponoć bardzo mało sztywna, moze być szkodliwa dla kregosłupa
      malucha. Nie mozesz przewozić w niej dziecko w samochodzie. Sprzedawca tez
      trochę mało ciekawie ocenił ten moj pomysł. Spodobał mi sie bardzo wózek
      Peg-Perego Atlantic, ale tak jak pisałam jest to spacerówka wiec musiałabym
      dokupić wkładkę, ale ona ponoc nie jest najlepszym rozwiazaniem. Jadąc
      gdziekolwiek z dzieckiem musiałabym mieć w samochodzie fotelik z dzidzia a w
      bagażniku spacerówke z wkładką. Koszt
      ok. 1200 wózek, 100 zł wkladka, 600 zł fotelik razem 1900 zł + 200 torba =
      2100 zł
      Do tego dzidzie miałabym przed sobą,przodem do kierunku jazdy, wózek nie ma
      przekładanej rączki. Nie widziałabym jej.
      Perego ma równiez wózek Venecja z przekładaną rączką tylko tu również trzeba
      kupić wkładke + fotelik - koszty podobne.
      Zastanawia mnie cały czas to, ze te wkładki dla niemowlaków nie są najlepszym
      rozwiazaniem. Mało stabilne, mało sztywne........
      Od wczoraj chodzi mi po głowie Chicco C1 - czyli 3 w jednym. Nie mogę sie do
      niego przekonać bo ma 2 osobne rączki, wydają mi sie to mało poreczne w
      prowadzeniu ( perego ma jedną - regulowaną) oraz to ze gondolke i fotelik
      nakładam na spacerówkę. Cena jest jednak atrakcyjną 1999 zł za gondolkę,
      spacerówkę, foltelik, torbę i osłonę przeciwdeszczową. Sama juz nie wiem, mysle
      o tych wozkach od wczoraj. Serce mowi Peg Perego, rozsądek chicco - pomocy smile))
      ania
      ps. co myslicie o tych wkładkach dla noworodków? Czy wózek który ma 2 osobne
      rączki jest mniej poreczny w prowadzeniu? Czy lepiej jest jezeli dziecko,
      przynajmniej na początku jest skierowane przodem do mnie?
      • qlerka Re: Jaki lekki wózek?? 13.01.05, 21:52
        Hej!
        Ja też jestem na etapie wyboru wózka dla synka, który przyjdzie sobie na świat
        pod koniec marcawink
        Zastanawiałam się nad Chicco C1 oraz Peg Perego, ale nie z wkładką o której
        piszesz tylko z gondolą. Wózki te na pierwszy rzut oka wyglądają tak samo i mają
        te same rozwiązania, jedyna różnica to waga (PP jest troszkę lżejszy).
        Zasięgałam opinii na forum "edziecko zakupy" i tam dziewczyny przekonały mnie
        jednak na PP, ponieważ Chicco są podobno awaryjne.
        Jeżeli chodzi o dwie rączki do prowadzenia wózka to jest to rozwiązanie
        charakterystyczne dla wózków "parasolek", mnie to osobiście bardzo odpowiada,
        ponieważ mam mały samochód i inny wózek nie wchodzi w grę, a z resztą podobno te
        dwie rączki nie są takie złe.
        Obecnie atutem przemawiającym za Chicco jest promocja cenowa i można go kupić,
        tak jak piszesz za 1999 zł, PP to wydatek (za 3 elementy) ok. 2500 zł.
        A oto link do PP Plico, możesz sobie poczytać najważniejsze informacje
        familyshop.com.pl/TOWARY/PegPerego/PlikoNavetta.html
        Pozdrawiam, Kasia.
        • aagulek Re: Jaki lekki wózek??do qlerka 13.01.05, 22:42
          witaj, a nie myslalaś o deltimie quick? Twoje dwa wybory + deltim to pewnie
          przyszly wozek naszego Maleństwa, rowniez ze wzgledu na rozmiar chce parasolke,
          boje sie jedynie ze gondola moze byc mala jak dzidziul urodzi sie wiekszy to
          szybciej wyrosnie, ale tak naprawde rozni sie od duzych gondoli okolo 3-5 cm.
          Wg sprzedawcy chicco ale nie c1 tylko chyba model 2002 i quick sa bardzo
          podobne, kwestia metek, jutro jedziemy obejrzec w realu bo maja juz
          byc,pozdrawiam Agnieszka i Maleństwo 16tc
          • qlerka Re: Jaki lekki wózek??do aagulek 14.01.05, 09:31
            Hej,
            Wózków typu parasolka jest kilka na naszym rynku, ostatnio oglądałam (na necie)
            Inglesinę Zippy, też fajnie wygląda... W realu widziałam Chicco C1 i PP Plico.
            Powiem Ci, że już sama nie jestem pewna co mam wybrać. Podobno parasolki nie
            mają dobrej amortyzacji i dziecku może być niewygodnie. Na razie muszę
            przemierzyć dokładnie mój "wielki" bagażnik i zastanowię się jeszcze nad PP
            Atlantico.
            Oglądałam deltimka w realu i fajnie wygląda... powiem Ci, że za duży wybór jest
            w tych wózkach, a ja nie mam żadnego doświadczenia więc całkowicie sugeruję się
            opiniami zasięgniętymi na forum, a opinii jest tyle ile użytkowniczek
            poszczególnych modelismile
            Mam do Ciebie Aagulek prośbę, jak już obakasz tego deltimka to daj mi znać!
            Pozdrawiam, Kasia.
            • aagulek Re: Jaki lekki wózek??do aagulek 14.01.05, 18:28
              • olina77 Re: Jaki lekki wózek?? 14.01.05, 18:38
                Ja też mam straszny dylemat z wyborem, a doświadczenia zero. Byliśmy nastawieni
                na Inplast Driver4XL po obejżeniu strony w necie, ale pojechaliśmy wczoraj do
                Gdańska do hurtowni i okazało się, że jest bardzo ciężki (18 kg) i strasznie
                sztywny. Nie da się pobujać dziecka.
                Mało które wózki mają skrętne koła, teraz Inplast odpadł i nie bardzo wiemy co
                robić. Strasznie mi się podoba Mutsy, ale cenowo - szok! 2,5tys! Jest Polska
                podróbka firmy Mikrus, może któraś wie jak ten wózek wygląda w eksploatacji?

A Inglesinę widziałam z pompowanymi kołami (któraś pisała, że takiego nie ma),
                tylko nie mają skrętnych kółek, za to bardzo "miękkie" - można łatwo bujać
                malucha.

Wszystkie znajome odradzają Chicco - każdej się coś popsuło i strasznie
                rdzewieją!
            • aagulek Re: Jaki lekki wózek??do qlerki 14.01.05, 18:31
              witaj, dzis deltima nie zobacze bo dostawa ma byc we wtorek, wiec moze sie uda
              jakos, PP nie wiem o ktorym piszesz czy ten sam model co ogladalam ale pewnie
              jest 1 parasolka, a na inglesine to od poczatku bylam napalona, kiedys
              opiekowalam sie dzieckiem, nie pamietam bym miala problem z amortyzacja,
              wozilam go okolo 2 lat od 2miesiecy 2 tygodni do ponad 2 lat i nie mialam
              zadnych problemow, wrecz bylam bardzo zadowolona, teraz troszke odstrasze mnie
              cena ale i fakt ze deltim mozna kupic taniej, nie moge sie doczekac kiedy go
              obejrze, dzis sie przyjrze focusowi kuzynki..mielismy przymierzac do auta ale
              chyba za pozno bedzie jak sie spotkamy i za ciemno by zlazic z wozkiem..odezwe
              sie jak cos sie dowiem o quicku,pozdrawiam Agnieszka
        • natka28 Re: Jaki lekki wózek?? 14.01.05, 21:59
          A ja bylam bardzo zadowolna z wozka chicco c1 trio i aktualnie go sprzedaje w
          bardzo dobrej cenie i w dobrym stanie
          "To rewolucja w postrzeganiu wózka dziecięcego. Ten wielofunkcyjny wózek
          Chicco C1 Trio pozwoli bezpiecznie przewozić dzieci od chwili narodzin aż do
          3 roku życia. Składa się z wózka spacerowego Chicco C1, gondoli i fotelika
          samochodowego Chicco Synthesis Basic (0-13 kg). Obszerne siedzisko ma
          czteropozycyjne oparcie i regulowany podnóżek. Spacerówka ma regulację
          resorowania, skrętne przednie koła, zintegrowany hamulec i ruchome, składane
          rączki. W komplecie: plecak, okrycie przeciwdeszczowe do spacerówki i kosz na
          zakupy. Waga spacerówki: 9,8 kg; z gondolą: 14,7 kg; z fotelikiem: 13,1 kg. "

Wyglad wozka jest na startowej stronie www.chicco.pl (kolorystyka rowniez
          identyczna+wszystkie niezbedne do niego dodatki)Ale oczywiscie
          zainteresowanym przesle zdjecia
          50% ceny to 1200zł,w zestawie:
          -wozek gleboki+gondola z najbezpieczniejeszymi-testowany mi pasami dla dzieci
          od 0-13kg.(bardzo fajna sprawa bo dziecko mozna ze soba zabierac w bardzo
          dalekie podroze)
          -fotelik z wkladka dla malenstwa dopiero urodzonego z mozliwoscia zamocowania
          w samochodzie+moze slyzuc jako fotelik stacjonarny+jako kolyska +mocowany na
          stelazu spacerowki i mozna w takiej postaci wychodzic na spacer, do sklepu
          itp.
          -spacerowka+firmowy plecaczek+firmowa oslona przeciwdeszczowa

WOZEK DODATKOWO SKLADA SIE W PARASOLKE, DZIEKI CZEMU SPOKOJNIE MOZNA GO
          WNOSIC (JA NP. NIE MAM WINDY I W JEDNEJ RECE TRZYMAM CORECZKE A W DRUGIEJ
          WOZEK)PONADTO MA OPCJE SKLADANIA RACZEK NA ROZNE SPOSOBY WIEC MIESCI SIE DO
          NAJMNIEJSZEGO BAGAZNIKA
          W RAZIE PYTAN PROSZE O TELEFON 632-03-13,0608-325-991 LUB email
          natka28@gazeta.pl
          Pozdrawiam
          Natalia
    • mikus11 Re: Jaki lekki wózek?? 09.01.05, 18:10
      ps. to jeszcze raz ja - ponoc gondola Chicco ma specjalne pasy do przypinania
      samego dzidziusia i gondoli w samochodzie - to jest chyba ważne. Znowu przemawia
      za mnie rozsądek wink))
      ania
      • martyna122 Re: Jaki lekki wózek?? 13.01.05, 20:45
        W sklepie Chicco sprzedawca powiedział mi, że dziecko w foteliku nie może być
        więcej niż dwie godziny? Czy to prawda?
    • asiek31 ja już chyba się zdecydowałam:) 13.01.05, 21:21
      czytając posty na forum nie spotkałam się z negatywnymi opiniami o inglesinie
      magnum - znalazłam naprawdę lekką wersję tego wózka; mankamentem jest brak
      pompowanych kółek ale dzięki temu zyskuje się kilogramy (też mieszkam na 3
      piętrze bez windy)
      wklejam link:

www.baby.com.pl/szczegoly.php?aukcja=&grupa_p=1&przedm=1524960&pwd[1]=%2F1%2F100792%2F100817%2F102423&grp=&sortuj=kod
      Asia i Pływaczek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka