Dodaj do ulubionych

Kupowałyście ciuszki w 9fasion przez internet?

11.01.05, 14:18
W internecie można kupić ubrania ciążowe firmy 9 fashion. czy któraś z Was
kupowała może coś z tej strony www? Jesteście zadowolone? Czy rzeczywiście
można w razie czego zwrócić towar?

dziękuję
Aneta 29t c
Obserwuj wątek
    • iwa725 Re: Kupowałyście ciuszki w 9fasion przez internet 11.01.05, 14:35
      Możesz podać mi namiary tej strony?
      • moll77 Re: Kupowałyście ciuszki w 9fasion przez internet 11.01.05, 14:38
        Ja nie kupowalam z ich strony, ale mam 2 pary spodni tej firmy: pierwsze
        kupilam na Allegro, a drugie normalnie w sklepie. Jestem z nich zadowolona.
        • qcharzowa do Moll 11.01.05, 15:06
          Witaj Moll, dziękuję za odpowiedź. A może jesteś z Warszawy i wiesz gdzie są
          sklepy, kóre sprzedają ich ubrania? Podobają mi się spodnie Casual jeansowe,
          sztruksowe Paris i bojówki brązowe Safari II. Może któreś masz?

buźka, Aneta 29 tc
          • nutria5 Re: do Moll 11.01.05, 19:32
            Weszłam na stronę www.9fashion.pl i dziwię się, na czym polega problem, bo na
            liście ich sklepów w Polsce JEST SKLEP FIRMOWY 9FASHION W WARSZAWIE smile
            www.supermama.pl
      • qcharzowa do Iwy 11.01.05, 14:40
        Oczywiście, Iwo. www.9fashion.pl podobają mi się niektóre ich spodnie, sklep
        jest w Łodzi, a ja mieszkam w Warszawie. Wczoraj z mężem robiliśmy objazd kilku
        sklepów, ale ubrania dla ciężarnych są okropne, wielkie (a ja tylko brzuszka
        dostałam i 5,5 kg do przodu), brzydkie kroje, kolory przygnębiające.

pzdr, Aneta 29 tc
        • moll77 Re: sklep w Wawie 11.01.05, 14:43
          Aneta, to przejedz sie do sklepu na ul. Pasaz Ursynowski, nie pamietam
          dokladnie adresu ani nazwy sklepu, ale ja tam wlasnie kupilam spodnie 9fashion
          i b.ładna bluzke innej firmy. Ceny srednie, te spodnie pewnie troche drozsze,
          niz w internecie, o ile dobrze pamietam, to zaplacilam ok. 120 pln. Bardzo mila
          obsluga.
          • neti87 Re: sklep Be w Galerii Ursynów 11.01.05, 14:56
            Polecam sklep "Be" w Galerii Ursynów, I piętro (metro Natolin). Ciuszki są
            ładnie uszyte, modne i ceny też przystępne. Do tego obsługa suuuper. Qcharzowa,
            powinnaś byc zadowolona. Ja kupiłam sobie bluzę, tunikę i spódnicę.

www.be.com.pl (to stronka tego sklepu)
            • qcharzowa do Neti 11.01.05, 15:15
              Dziękuję, Neti. A przystępne ceny tzn? Ile np kosztowała tunika? Ja wczoraj
              byłam w Starych Babicach i w Arkadii, nic ciekawego, wszystko szarobure, a
              Formes w Arkadii ceny wysokaśne jak nie wiem co (spodnie około 500 zł). Jeszcze
              nie oszalałam!
          • qcharzowa do Moll 11.01.05, 15:11
            Dziękuję Moll. Jeśli ceny okażą się wyższe, mogę sobie chociaż przymierzyć i
            zobaczyć jak te ubrania leżą, a potem zamówić przez internet smile

buzka
            • martucha1 Re: do Moll 13.01.05, 08:47
              Sklep na Pasażu Ursynowskim nazywa się 9 miesięcy smile
              Marta
    • mmala6 ja kupowalam! 11.01.05, 14:55
      kupilam w lecie spodniczke,wplacilam kase wczesniej (bo chyba tak chcieli o ile dobrze pamietam).Spodniczka super (taka ze sciagaczem na brzuszek), ale nie wymienialam wiec nie wiem czy rzeczywiscie mozna zwracac/wymieniac. Towar dostalam szybko i bez problemow.
      • qcharzowa do Mmala 11.01.05, 15:45
        dzięki, Mmala, za podpowiedź. Chyba się rzeczywiście zdecyduję, ale najpierw
        odwiedzę sklep "realny" w Wwie, podpatrzę jak wyglądają ich ubranka.

pozdrawiam,
        rozumiem, że już jesteś Mamusią? smile
        • mmala6 Re: do Mmala 11.01.05, 15:56
          Zgodnie z planem bede 05 lutegosmile)wiec jeszcze troszkewink
          Ja z tej spodniczki bylam bardzo zadowolona, czasem nawet teraz ja nosze jak jest cieplo (jest z takiego jakby cienkiego dzinsu, kolor bezowy).Mysle ze bede mogla w niej chodzic tez po porodzie, tak mi sie podobawink) Popatrz na allegro, bo pamietam ze kiedys wyprzedawali nowe ciuszki duzo taniej niz w sklepie internetowym.
          Pozdrawiamsmile)
        • neti87 Re: do Qcharzowa 11.01.05, 16:01
          prawie wszystkie ceny są tutaj: www.be.com.pl
          Kilka przykładów:
          tunika (wedł. mnie prześliczna) 139 zł
          bluza z uśmiechem 99 zł
          czarne bojowki 169 zł
          spódnica dżinsowa z panelem 159 zł.

Panie bardzo chętnie udzielają rabatu (ja dostałam 7%, kupiłam łącznie 4
          rzeczy), poza tym dostałam też w sklepie listę wyprawkową. Gdy ja odwiedziłam
          ten sklep to akurat trwała wyprzedaż. Dodam tylko, że ciuszki choć ciut droższe
          niż np. firmy "ma-ma" to są bardzo dobre jakościowo. Moja brązowa tunika
          powaliła wszystkich, spódnica tak samo.
          W sklepie są również rzeczy dla dzieciaczków.
    • matka-natki tak!! 11.01.05, 23:30
      ja kupowałam spodnie bardzo fajne tylko rozmiary jakby troszke zawyzone. S jest
      tak jak L. wiec spodnie troche wisza mi na tyłku czekałam ze do nich urosne ale
      niestety az tak nie przytyłam sad).
    • mama_martusi Re: Kupowałyście ciuszki w 9fasion przez internet 12.01.05, 07:00
      ja kupilam przez internet dżinsowe spodnie i spodniczke oraz spodnie dresowe.
      zamówiłam jeszcze sztruksy ale źle na mnie leżały więc zwróciłam. źle też
      dobrałam rozmiar spódniczki i ją wymieniałam. nie ma z tym wszystkim
      najmniejszego problemu. a ciuchy sa naprawdę fajne smile
    • kasinek10 Re: Kupowałyście ciuszki w 9fasion przez internet 12.01.05, 20:47
      Pamiętaj, że do ceny, która jest w sklepie, musisz dodać jeszcze koszt
      przesyłki, więc nie wiem, czy to tak się opłaca. Za taką cenę spokojnie możesz
      sobie kupić te rzeczy w sklepie realnym. Ja kupiłam Jeansy z takim pasem w
      sklepie "M jak Mama" na Kasprzaka za 126 złotych, a właśnie sprawdziłam na
      stronie 9 fashion, że te same spodnie kosztują przez internet 129 złotych +
      koszt przesyłki. I czy to się opłaca ????????????????
    • magda.holdun Re: Kupowałyście ciuszki w 9fasion przez internet 14.01.05, 12:29
      Ja kupilam przez ich strone dwie pary spodni. Bojowki vipera o ile dobrze
      pamietam sa super, drugie czarne proste troszke za bardzo "starobabciowe" ale z
      braku laku moga byc. Placilam za wszystko przy odbiorze bo tak wybralam - bez
      zadnych przedplat. Szybko i bezproblemowo. Ogolnie chyba warto w przypadku jeli
      masz malo czasu.
      Niestety wiekszosc sklepow z odzieza ciazowa oferuje ciuchy dla kobiet po
      szesciedziatce (bo jak wiadomo wszystkie ciezarowki sa w tym wieku!!!!) - szare
      bure, o kroju ktory zadowoli nasze starsze ciotki. Jedyna opcja nie szargajaca
      kieszeni jest h&m - ale tez nie w kazdym jest duzy wybor. Na szczescie h&m w
      kolekcjach dla nieciazowek ma wiele ubran dla nas - czyli np. sukienki, topy z
      odcieciem pod biustem. Kupilam tam tez kilka spodnic z miekkiego materialu
      sciagnietych duza guma. Jesli masz chwile na lowy to proponuje idz tam.
      Pozdrawiam
      Magda
      • rosanna Re: Kupowałyście ciuszki w 9fasion przez internet 14.01.05, 13:45
        W przypadku sklepow wysylkowych masz 14 dni na zwrot, czy wymiane.
        Maja sklep przy Grochowskiej 230, przy Rondzie Wiatraczna.
        • nupik Re: Kupowałyście ciuszki w 9fasion przez internet 14.01.05, 16:15
          chodze prawie wylacznie w ciuchach od 9 fashion i nigdy nie spudlowalam. Mam
          dzinsy casual, sa obledne, polecam tez dzinsowa spodnice. mam tez bojowki, dwie
          pary i czarna super bluzeczke nosze je non stop. Pamietaj tylko ze jesli nie
          rozeszlas sie baredzo w biodrch to bierz S, to jest idealne rozwiazanie dla
          tych ktore maja tylko pileczke z przodu, z tylu kompletnie nic nie widac. Jesli
          chcesz, przesle ci zdjecia moje w tych ciuchach, jestem w siodmym miesiacu.
          Napisz na priva jesli masz ochote zobaczyc: nupik@gazeta.pl
          a w sklepach nie maja takiego wyboru ale w 9 miesiecy na grochowskiej i pasaz
          ursynowski cos znajdziesz, ale ja zareczam za dzeiwzyny z 9fashion, zwroty
          przeyjmuja bez problemu
          pozdrawiam
          aga 28tc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka