qcharzowa 11.01.05, 14:18 W internecie można kupić ubrania ciążowe firmy 9 fashion. czy któraś z Was kupowała może coś z tej strony www? Jesteście zadowolone? Czy rzeczywiście można w razie czego zwrócić towar? dziękuję Aneta 29t c Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwa725 Re: Kupowałyście ciuszki w 9fasion przez internet 11.01.05, 14:35 Możesz podać mi namiary tej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
moll77 Re: Kupowałyście ciuszki w 9fasion przez internet 11.01.05, 14:38 Ja nie kupowalam z ich strony, ale mam 2 pary spodni tej firmy: pierwsze kupilam na Allegro, a drugie normalnie w sklepie. Jestem z nich zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
qcharzowa do Moll 11.01.05, 15:06 Witaj Moll, dziękuję za odpowiedź. A może jesteś z Warszawy i wiesz gdzie są sklepy, kóre sprzedają ich ubrania? Podobają mi się spodnie Casual jeansowe, sztruksowe Paris i bojówki brązowe Safari II. Może któreś masz? buźka, Aneta 29 tc Odpowiedz Link Zgłoś
nutria5 Re: do Moll 11.01.05, 19:32 Weszłam na stronę www.9fashion.pl i dziwię się, na czym polega problem, bo na liście ich sklepów w Polsce JEST SKLEP FIRMOWY 9FASHION W WARSZAWIE www.supermama.pl Odpowiedz Link Zgłoś
qcharzowa do Iwy 11.01.05, 14:40 Oczywiście, Iwo. www.9fashion.pl podobają mi się niektóre ich spodnie, sklep jest w Łodzi, a ja mieszkam w Warszawie. Wczoraj z mężem robiliśmy objazd kilku sklepów, ale ubrania dla ciężarnych są okropne, wielkie (a ja tylko brzuszka dostałam i 5,5 kg do przodu), brzydkie kroje, kolory przygnębiające. pzdr, Aneta 29 tc Odpowiedz Link Zgłoś
moll77 Re: sklep w Wawie 11.01.05, 14:43 Aneta, to przejedz sie do sklepu na ul. Pasaz Ursynowski, nie pamietam dokladnie adresu ani nazwy sklepu, ale ja tam wlasnie kupilam spodnie 9fashion i b.ładna bluzke innej firmy. Ceny srednie, te spodnie pewnie troche drozsze, niz w internecie, o ile dobrze pamietam, to zaplacilam ok. 120 pln. Bardzo mila obsluga. Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re: sklep Be w Galerii Ursynów 11.01.05, 14:56 Polecam sklep "Be" w Galerii Ursynów, I piętro (metro Natolin). Ciuszki są ładnie uszyte, modne i ceny też przystępne. Do tego obsługa suuuper. Qcharzowa, powinnaś byc zadowolona. Ja kupiłam sobie bluzę, tunikę i spódnicę. www.be.com.pl (to stronka tego sklepu) Odpowiedz Link Zgłoś
qcharzowa do Neti 11.01.05, 15:15 Dziękuję, Neti. A przystępne ceny tzn? Ile np kosztowała tunika? Ja wczoraj byłam w Starych Babicach i w Arkadii, nic ciekawego, wszystko szarobure, a Formes w Arkadii ceny wysokaśne jak nie wiem co (spodnie około 500 zł). Jeszcze nie oszalałam! Odpowiedz Link Zgłoś
qcharzowa do Moll 11.01.05, 15:11 Dziękuję Moll. Jeśli ceny okażą się wyższe, mogę sobie chociaż przymierzyć i zobaczyć jak te ubrania leżą, a potem zamówić przez internet buzka Odpowiedz Link Zgłoś
martucha1 Re: do Moll 13.01.05, 08:47 Sklep na Pasażu Ursynowskim nazywa się 9 miesięcy Marta Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 ja kupowalam! 11.01.05, 14:55 kupilam w lecie spodniczke,wplacilam kase wczesniej (bo chyba tak chcieli o ile dobrze pamietam).Spodniczka super (taka ze sciagaczem na brzuszek), ale nie wymienialam wiec nie wiem czy rzeczywiscie mozna zwracac/wymieniac. Towar dostalam szybko i bez problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
qcharzowa do Mmala 11.01.05, 15:45 dzięki, Mmala, za podpowiedź. Chyba się rzeczywiście zdecyduję, ale najpierw odwiedzę sklep "realny" w Wwie, podpatrzę jak wyglądają ich ubranka. pozdrawiam, rozumiem, że już jesteś Mamusią? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: do Mmala 11.01.05, 15:56 Zgodnie z planem bede 05 lutego)wiec jeszcze troszke Ja z tej spodniczki bylam bardzo zadowolona, czasem nawet teraz ja nosze jak jest cieplo (jest z takiego jakby cienkiego dzinsu, kolor bezowy).Mysle ze bede mogla w niej chodzic tez po porodzie, tak mi sie podoba) Popatrz na allegro, bo pamietam ze kiedys wyprzedawali nowe ciuszki duzo taniej niz w sklepie internetowym. Pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re: do Qcharzowa 11.01.05, 16:01 prawie wszystkie ceny są tutaj: www.be.com.pl Kilka przykładów: tunika (wedł. mnie prześliczna) 139 zł bluza z uśmiechem 99 zł czarne bojowki 169 zł spódnica dżinsowa z panelem 159 zł. Panie bardzo chętnie udzielają rabatu (ja dostałam 7%, kupiłam łącznie 4 rzeczy), poza tym dostałam też w sklepie listę wyprawkową. Gdy ja odwiedziłam ten sklep to akurat trwała wyprzedaż. Dodam tylko, że ciuszki choć ciut droższe niż np. firmy "ma-ma" to są bardzo dobre jakościowo. Moja brązowa tunika powaliła wszystkich, spódnica tak samo. W sklepie są również rzeczy dla dzieciaczków. Odpowiedz Link Zgłoś
matka-natki tak!! 11.01.05, 23:30 ja kupowałam spodnie bardzo fajne tylko rozmiary jakby troszke zawyzone. S jest tak jak L. wiec spodnie troche wisza mi na tyłku czekałam ze do nich urosne ale niestety az tak nie przytyłam ). Odpowiedz Link Zgłoś
mama_martusi Re: Kupowałyście ciuszki w 9fasion przez internet 12.01.05, 07:00 ja kupilam przez internet dżinsowe spodnie i spodniczke oraz spodnie dresowe. zamówiłam jeszcze sztruksy ale źle na mnie leżały więc zwróciłam. źle też dobrałam rozmiar spódniczki i ją wymieniałam. nie ma z tym wszystkim najmniejszego problemu. a ciuchy sa naprawdę fajne Odpowiedz Link Zgłoś
kasinek10 Re: Kupowałyście ciuszki w 9fasion przez internet 12.01.05, 20:47 Pamiętaj, że do ceny, która jest w sklepie, musisz dodać jeszcze koszt przesyłki, więc nie wiem, czy to tak się opłaca. Za taką cenę spokojnie możesz sobie kupić te rzeczy w sklepie realnym. Ja kupiłam Jeansy z takim pasem w sklepie "M jak Mama" na Kasprzaka za 126 złotych, a właśnie sprawdziłam na stronie 9 fashion, że te same spodnie kosztują przez internet 129 złotych + koszt przesyłki. I czy to się opłaca ???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
magda.holdun Re: Kupowałyście ciuszki w 9fasion przez internet 14.01.05, 12:29 Ja kupilam przez ich strone dwie pary spodni. Bojowki vipera o ile dobrze pamietam sa super, drugie czarne proste troszke za bardzo "starobabciowe" ale z braku laku moga byc. Placilam za wszystko przy odbiorze bo tak wybralam - bez zadnych przedplat. Szybko i bezproblemowo. Ogolnie chyba warto w przypadku jeli masz malo czasu. Niestety wiekszosc sklepow z odzieza ciazowa oferuje ciuchy dla kobiet po szesciedziatce (bo jak wiadomo wszystkie ciezarowki sa w tym wieku!!!!) - szare bure, o kroju ktory zadowoli nasze starsze ciotki. Jedyna opcja nie szargajaca kieszeni jest h&m - ale tez nie w kazdym jest duzy wybor. Na szczescie h&m w kolekcjach dla nieciazowek ma wiele ubran dla nas - czyli np. sukienki, topy z odcieciem pod biustem. Kupilam tam tez kilka spodnic z miekkiego materialu sciagnietych duza guma. Jesli masz chwile na lowy to proponuje idz tam. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna Re: Kupowałyście ciuszki w 9fasion przez internet 14.01.05, 13:45 W przypadku sklepow wysylkowych masz 14 dni na zwrot, czy wymiane. Maja sklep przy Grochowskiej 230, przy Rondzie Wiatraczna. Odpowiedz Link Zgłoś
nupik Re: Kupowałyście ciuszki w 9fasion przez internet 14.01.05, 16:15 chodze prawie wylacznie w ciuchach od 9 fashion i nigdy nie spudlowalam. Mam dzinsy casual, sa obledne, polecam tez dzinsowa spodnice. mam tez bojowki, dwie pary i czarna super bluzeczke nosze je non stop. Pamietaj tylko ze jesli nie rozeszlas sie baredzo w biodrch to bierz S, to jest idealne rozwiazanie dla tych ktore maja tylko pileczke z przodu, z tylu kompletnie nic nie widac. Jesli chcesz, przesle ci zdjecia moje w tych ciuchach, jestem w siodmym miesiacu. Napisz na priva jesli masz ochote zobaczyc: nupik@gazeta.pl a w sklepach nie maja takiego wyboru ale w 9 miesiecy na grochowskiej i pasaz ursynowski cos znajdziesz, ale ja zareczam za dzeiwzyny z 9fashion, zwroty przeyjmuja bez problemu pozdrawiam aga 28tc Odpowiedz Link Zgłoś