Dodaj do ulubionych

dr Ludwikowski z Bydgoszczy

13.01.05, 16:57
czy któraś z tu obecnych pan miala z nim cos wspolnego. ja z mezem zaczelismy
sie u niego leczyc (oboje mielismy problemy) a teraz prowadzi moja ciaze. czy
mozecie mi napisac jaki jest, czy jest przy porodzie i takie tam????
Obserwuj wątek
    • olusiaa1 Re: dr Ludwikowski z Bydgoszczy 13.01.05, 18:16
      Witam widze ze ktos z Bydgoszczy wkoncu zajrzal na te forumsmile. Powiem Ci tyle o
      ile dobrze kojarze tego lekarza to dobrze sie mna zajmowal na poczatku mojej
      ciazy w szpitalu gdy dzidziusiowi zagrazalo niebezpieczenstwo. Teraz jestem w 35
      tc i jest wszystko ok pomalu sie przygotowuje do porodusmile. ja chodze do P.
      Mariusza Lisiaka przyjmuje na Bora Komorowskiego uwazam ze to swietny lekarz.
      Bardzo wyrozumialy i zawsze w kazdej chwili jak by sie cos dzialo to mozna
      dzwonic bez wzgledu na pore dnia. Pozdrawiam Olka i 35 tyg Mikołaj
      • kligler Re: dr Ludwikowski z Bydgoszczy 13.01.05, 19:59
        Cześć dziewczyny, ja też jestem z Bydgoszczy. Powiedzcie mi gdzie macie zamiar
        rodzić i czy chodzicie do szkoły rodzenia?
        Ja jestem w 32 tc i zamierzam rodzić w szpitalu im. Warmińskiego. Tam też chodzę
        państwowo do gina. Dodatkowo chodzę prywatnie na USG i konsultacje do dr
        Wasilewskiego - szkoda tylko, że on nie pracuje w Miejskim.

Pozdrawiam serdecznie.
    • isabela_1974 Re: dr Ludwikowski z Bydgoszczy 13.01.05, 21:39
      Też jestem z Bydgoszczy. Dr Ludwikowskiego miałam okazję poznać leżąc na
      patologii wczesnej ciąży z opowieści dziewczyn, które z jego pomocą lekarską
      dążyły do poczęcia. Generalnie wypowiadały się o nim bardzo pozytywnie. Mi
      utkwiło jedynie, że był strasznie drogi wink

Rodzić zamierzam w Bizielu, choć podjęcie tej decyzji zajęło mi trochę czasu
      (pierwsze dziecko rodziłam w Miejskim).

Pozdrawiam ciepło
      Iza 33 tc.
      • olusiaa1 Re: dr Ludwikowski z Bydgoszczy 14.01.05, 01:00
        Ja do szkoły rodzenia sie nie zapisałam bo moj gin powiedzial ze i tak jak co do
        czego przyjdzie to bedzie sie oddychalo po swojemu. Zreszta po to sa polozne
        zeby nam pomoc. ja zdecydowalam sie na poród w Miejskim tam pracuje moj lekarz
        prowadzacy

POZDRAWIAM OLKA I 35 TYG SYNEKsmile
      • rita75 Re: dr Ludwikowski z Bydgoszczy 05.03.05, 11:41
        Lubi kasę pan dr...bylam jego pacjentką pare lat temu, chodzilam prywatnie.
        Dostalam od niego skierowanie na uSG, ktore mialo byc wykonywane w Bizielu na
        szpitalnym sprzecie, przez radiologa Umowilismy sie w tymze szpitalu na
        korytarzu. Oczywiscie za badanie musialam zaplacic, jednakże nie na konto
        szpitala, ale do kieszeni dra ginekologii Ludwikowskiego. Poczulam niesmak.
        Kasy nigdy dosc. Chyba jest dobrym lekarzem, ale do tak pazernych ludzi nie mam
        zaufania. Nigdy nie wiem, czy chcą mnie naciagnac na wieksza ilosc pieniedzy,
        czy moze to konieczne, co zalecają.
    • fiamma75 Re: dr Ludwikowski z Bydgoszczy 14.01.05, 15:11
      Slyszalam, ze jest swietny w prowadzeniu trudnych ciaz czy leczeniu nieplodnosci, slyszalam tez (ze sprawdzonego zrodla), ze jest potwornie drogi i zada lapowek sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka